Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
OldGoodGames
Member
Дякую дуже за пояснення.lewerlin: ↑ 28.10.2025 04:45Сам кодек старий. Вік мами тут ні до чого, хоча і реалізовують часто краще, ніж колись, навіть на бюджетках.OldGoodGames: ↑ 28.10.2025 02:37ну як "старе"
Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:Чисто математично, 48 кратно 12тиfeson: ↑ 28.10.2025 00:38Що там на 44.1 та 48....
Має....384KHz 32bit.
Незнаю асинхрон там чи як....![]()
А чому тут так?
-
lewerlin
Member
Та софтина з часів, коли він7 в дівках ходила. Чисто щоб було. Ставте через панель вінди і партесь.OldGoodGames: ↑ 29.10.2025 00:22А чому тут так?
-
OldGoodGames
Member
Дякую.lewerlin: ↑ 29.10.2025 02:39Та софтина з часів, коли він7 в дівках ходила. Чисто щоб було. Ставте через панель вінди і партесь.OldGoodGames: ↑ 29.10.2025 00:22А чому тут так?
Тобто не треба як я робив, качав з сайту uni xonar?
Тобто щоб вінда сама знайшла у своєму пошуку і встановила?
ps
або то скін а-ля він7?
Відправлено через 24 хвилини 33 секунди:
почитав, шось я у розпачі, особливо про "грязные верха"
послухаю завтра ще...
viewtopic.php?p=1901512#p1901512
-
MSiAventador
Member
Щодо софту, зацінив я NOS R2R Simulator , ну такоє...
- спойлер
-
OldGoodGames
Member
1. чому на вбудованих ріалтеках років 15 тому з шітьма роз'ємами на матплаті при увімкнені штекера можна було на назначати любий вхід/вихід, а на більш сучасних такого неможна робити?
2. як на три гнізда ріалтека ціпляють систему 7.1 або 5.1?
2. як на три гнізда ріалтека ціпляють систему 7.1 або 5.1?
-
Scoffer
Member
OldGoodGames
1. економія має бути економною
2. 7.1 - ніяк, 5.1 - фронт, жоп і бас+центр
Хоча насправді є варіант з 7.1, але це якесь збочення максимального левела
1. економія має бути економною
2. 7.1 - ніяк, 5.1 - фронт, жоп і бас+центр
- спойлер

Хоча насправді є варіант з 7.1, але це якесь збочення максимального левела
- спойлер

-
OldGoodGames
Member
Scoffer
я розумію, але навіщо така колгоспна економія з втратою функціоналу?
на вашому малюнку на вхід мікрофона можна назначити вихід аудіо!?
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
не розумію який ідіот "зекономив" на такому ідеальному рішенні!?
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
можливо я тупий, але я не можу загуглити схему підключення 3 вихіда аудіо на 7.1 або 5.1
https://www.google.com/search?q=audio%2 ... z-img#ip=1
Відправлено через 10 хвилин 51 секунду:
типу такого
https://www.asus.com/support/faq/1045991/
тобто якщо я буду вмикати колонки у ВХОДИ звуковухи вони автоматично перетворяться на ВИХІДИ?
все, тут взагалі вершина тупості та економії, itx, 2 audio ports to 5.1
https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... _can_they/
я розумію, але навіщо така колгоспна економія з втратою функціоналу?
на вашому малюнку на вхід мікрофона можна назначити вихід аудіо!?
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
не розумію який ідіот "зекономив" на такому ідеальному рішенні!?
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
можливо я тупий, але я не можу загуглити схему підключення 3 вихіда аудіо на 7.1 або 5.1
https://www.google.com/search?q=audio%2 ... z-img#ip=1
Відправлено через 10 хвилин 51 секунду:
типу такого
https://www.asus.com/support/faq/1045991/
тобто якщо я буду вмикати колонки у ВХОДИ звуковухи вони автоматично перетворяться на ВИХІДИ?
все, тут взагалі вершина тупості та економії, itx, 2 audio ports to 5.1
https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... _can_they/
-
Radio Bay
Member
На великій кількості то непоганий прибутокOldGoodGames: ↑ 29.10.2025 13:10я розумію, але навіщо така колгоспна економія з втратою функціоналу?
-
Scoffer
Member
Так, караоке з 5.1 під питаннямOldGoodGames: ↑ 29.10.2025 13:21на вашому малюнку на вхід мікрофона можна назначити вихід аудіо!?
-
lewerlin
Member
Та все ви так робили. Малось на увазі, що сама панель в драйверах стара і налаштовувати краще в вінді.OldGoodGames: ↑ 29.10.2025 05:08Дякую.
Тобто не треба як я робив, качав з сайту uni xonar?
Тобто щоб вінда сама знайшла у своєму пошуку і встановила?
А от драйвер як раз свіжіший, від асусівського, і краще себе почуває в відносно свіжих віндах. Рідний драйвер, як що що - ASMedia, на його основі і драйвер асус і unixonar. Тільки вінапдейт, по дефолту, качає старий асусівський.
-
OldGoodGames
Member
це ок що у момент переключення виходів навушники<>2<> 4<>6 динаміків трішки чутно як клацає релюшка мабуть на звуковій платі?
У цілому я задоволений звуком, усім дякую!
У цілому я задоволений звуком, усім дякую!
- Вкладення
-
-
Filabatya
Member
ок в мене теж клацає, хай гарно служить 
-
corruptedflesh
Member
Ну шо, приїхала і мені "звукова карта" у вигляді WiiM Ultra.
Прикольний девайс. За 13500 з доставкою і митом - так взагалі.
А ось з підсилювачем навіть не знаю. Треба десь щось цікаве зловити і бажано потужник щоб ні з чим більше не заморачуватись, ну або як аудіолаби де інтегральники перемикаються в режим потужника.
А потім може колись і саб нарешті.
Ну і схоже тепер доведеться нас робити і порядок навести.
А ще так можна докатитись до різних спотіфаев з дізерами і тайдалами, бо в такому режимі воно буде зручно.
А ось з підсилювачем навіть не знаю. Треба десь щось цікаве зловити і бажано потужник щоб ні з чим більше не заморачуватись, ну або як аудіолаби де інтегральники перемикаються в режим потужника.
А потім може колись і саб нарешті.
Ну і схоже тепер доведеться нас робити і порядок навести.
А ще так можна докатитись до різних спотіфаев з дізерами і тайдалами, бо в такому режимі воно буде зручно.
-
MSiAventador
Member
Красива няшка.corruptedflesh: ↑ 30.10.2025 20:24 Ну шо, приїхала і мені "звукова карта" у вигляді WiiM Ultra.
Під ES9038 Q2M краще брати підсилювач в класі А/В ніж в класі Д.
Але без фанатизму, щось типу Cambridge Audio AXA35, Denon PMA-600NE.
-
corruptedflesh
Member
Пма-600 я в кінці 2021 не взяв, а зараз тим паче не цікаво, та і не буде апгрейдупо суті.MSiAventador: ↑ 30.10.2025 22:25Красива няшка.corruptedflesh: ↑ 30.10.2025 20:24 Ну шо, приїхала і мені "звукова карта" у вигляді WiiM Ultra.
Під ES9038 Q2M краще брати підсилювач в класі А/В ніж в класі Д.
Але без фанатизму, щось типу Cambridge Audio AXA35, Denon PMA-600NE.
Аха35 - да, гарний, але хочеться цікавіше))
На стіл під віім ідеально стає кембрідж mxw70 і ціна ок, але д клас, тож навряд.
На тему чіпа.. В мене колись був smsl su-8s, який амір і його фанати позитивно оцінили. В ньому навіть трошки новіше чіп ніж 9038q2m в віімі - 9068as. Так от порівняно з віімом той су-8с це був повний треш, страшно подумати що мсрп того жахіття була 360 баксів. Та й взагалі, су-8с позиціонувався саме як цап в першу чергу і типу мінімально зайвого, а тут віім цілий комбайн з купою барахла навколо того чіпа, але грає краще
Так шо чіпи чіпами, а реалізація в кінцевому продукті вирішує.
-
Radio Bay
Member
Here's a summary from gen ai: Wiim is a consumer audio brand under Linkplay Technology Inc., a company founded in 2014 in Silicon Valley, California, with operations and manufacturing in China.corruptedflesh: ↑ 30.10.2025 20:24WiiM Ultra
У цих можуть бути амбіції
-
corruptedflesh
Member
Пішов гуглити чи не чіфі?) Нє, це десь як емотіва, але з уклоном в софт, ну молодше на 10 років.Radio Bay: ↑ 31.10.2025 00:47Here's a summary from gen ai: Wiim is a consumer audio brand under Linkplay Technology Inc., a company founded in 2014 in Silicon Valley, California, with operations and manufacturing in China.corruptedflesh: ↑ 30.10.2025 20:24WiiM Ultra
У цих можуть бути амбіції
Амбіції теж певно схожі й шлях схожий - зайти на ринок відносно доступними цінами... спочатку.
-
Martix
Member
К WiiM AMP Pro давно присматриваюсь, хороший девайс
. Но пока не до неё
.
-
Radio Bay
Member
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
Але там дещо інший ринок, американський та планка інща. Тому я не раз говорив, не беріть дешевий Китай, беріть Шіітиcorruptedflesh: ↑ 31.10.2025 02:03зайти на ринок відносно доступними цінами... спочатку
-
feson
Member
Дірочка зелена одна.....але за нею стоїть магічне реле яке Ви вже почули....от воно і перемикає лін вихід або усилок навушників....причому разом з різними цапами.....OldGoodGames: ↑ 28.10.2025 01:59
А що мається на увазі "лінійний вихід" та "вихід навушників" це не одна і та ж зелена дірочка на xonar dgx?
Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
Ну і я писав що все що вище ALC1150.....892 - це нижче.....і там DG може бути краще в звуку.....