Новини
Останні статті і огляди
Заміна резистора дала змогу GeForce RTX 4090 Laptop наздогнати мобільну GeForce RTX 5090
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити Заміна резистора дала змогу GeForce RTX 4090 Laptop наздогнати мобільну GeForce RTX 5090
Судебный иск от куртки за раскрытие производственных тайн будет?
Судебный иск от куртки за раскрытие производственных тайн будет?
-
freemannew
Member
Я на секунду задумався, сьогодні ж не 1 квітня
-
STARL1GHT
Member
- спойлер
-
ThatAvidreAdertrue:At max fans, cpu doesn’t reach above 92C at heavy loads (r23 etc). During gaming, it doesn’t go above 90.
The 4090 does get to 80-84C depending on the game, but doesn’t thermally throttle. Note that I am limiting the voltage to 800mv for most gaming.
-
illyha
Member
У меня в этом ноуте с 4060 на борту с андервольтом без наушников играть не получалось. Куда там 4090 кочегарить)
Лучше бы придумали как водянку туда удобно засунуть.
-
Alligator
Member
нічого нового, так серверні материнки по CPU гонять, тільки гарний CPU/GPU має ще попасти і не знаю скільки воно в такому режимі пропрацює.freemannew: ↑ 27.10.2025 13:39 Я на секунду задумався, сьогодні ж не 1 квітня
-
Demedik
Member
В каком плане? В любой ноут - это в любом случае будет колхоз с дырками в корпусе. Причем очень часто нужен будет вариант именно под конкретную модель.illyha: ↑ 27.10.2025 14:04 У меня в этом ноуте с 4060 на борту с андервольтом без наушников играть не получалось. Куда там 4090 кочегарить)
А если уже готовое решение - то это уже есть. У фирмы XMG я часто вижу эти решения. Эта фирма частый гость на канале Jarrod'sTech на ютубе.
К примеру:
-
osmose
Member
Заміна резистора дала змогу - на 20% швидше добити і так дохлі топові ігрові ноути, особливо леново 
-
Inqizitor2022
Member
Только сумасшедший ускоряет в ноуте видяху, я наоборот в своём ноуте даунвольт сделал.
-
Robostyle
Member
Новость так подана будто AD102 догнал GB202
А по факту 4080 догнала 4080 супер
А по факту 4080 догнала 4080 супер
-
n+gibat[]r
Member
А какой смысл? И вообще какой смысл в ноутах с таким топовым и горячим железом? Жарить яйца? 
-
Hotspur
Member
нарешті вода як охолодження ноутуDemedik: ↑ 27.10.2025 14:57А если уже готовое решение - то это уже есть. У фирмы XMG я часто вижу эти решения. Эта фирма частый гость на канале Jarrod'sTech на ютубе.
К примеру:
Відправлено через 27 секунд:
і тостиn+gibat[]r: ↑ 27.10.2025 18:02Жарить яйца?
-
alextampa
Member
Ну це більше як інженерний хід і хайп на цьому. З практичної точки зору це дурість на ноуті
-
Tiufin
Member
Це де такі ціни? У нас такий від $3000 коштує. Ні, в нас звісно електроніка дорожче, ніж там, але все ж не настільки.Також варто додати, що вищезгаданий ROG Zephyrus M16 обійшовся приблизно в $1600, тоді як за ноутбук аналогічного форм-фактора з GeForce RTX 5090 Laptop нині доведеться викласти близько $3500.
-
Input_Lag
Member
Дива бувають не тільки на Новий Рік.freemannew: ↑ 27.10.2025 13:39 Я на секунду задумався, сьогодні ж не 1 квітня
-
Yalg
Member
Скидки, недавно Леново продавала на своем офф сайте в США ноут на Ryzen 260? + Rtx5060 за 799Tiufin: ↑ 27.10.2025 19:56Це де такі ціни? У нас такий від $3000 коштує. Ні, в нас звісно електроніка дорожче, ніж там, але все ж не настільки.
-
oleg5d75
Member
На ноутбуках єдине обмеження для шунтмода це система охолодження яка дуже часто в стоці працює на межі можливостей, в дестопах такий варіант робив не раз , ще з часів gtx
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
про гарантію ноутбука можна не хвилюватися, адже від перестановки резисторів - сума не міняється 
Відправлено через 59 секунд:
Відправлено через 59 секунд:
ці тайни розкриті вже років з 10 назад, якшо не більшеhohlid19: ↑ 27.10.2025 13:30Судебный иск от куртки за раскрытие производственных тайн будет?
-
Filabatya
Member
Yalg
Це був Лок фулл хд?
Це був Лок фулл хд?