кудрявый: ↑
27.10.2025 20:23
Як власник екофлов скажу що після оцих занижень рівня заряду стільки приколів, що прийшлося багато чого читати в мережі, бо наш мега супер пупер блатний офіційний сервіс центр зразу сказав, не дослухавши мене, що "випадок негарантійний". Адресна доставка НП (щось в районі 1к грн) . Зворотня доставка теж десь 1к. Ну і платний ремонт, бо вони зразу зрозуміли що це не гарантійний випадок)))
Прийшлося "ремонтувати" самостійно. Виставити заряд на 100%, розрядити не до 0%, а до того як вимкнеться інвертор, а потім зарядити, не до 100%, а до того моменту як перестане брати з мережі. І як бабка пошептала))))
А тут все просто. Зараз Хотспур та його банда мені мінуси наставить (три штуки), але мені пофіг.
Отже, плати БМС ставлять пасивні, котрі балансують елементи коли вони майже повністю заряджені.
Якщо недозаряджати фосфат, то там нічого не балансується.
А навіть якщо балансується - то мізерними токами.
Так от і вилазить різниця між зарядною станцією та самосбором.
Бо я поставив BMS + активний балансир. Бо я сам особисто збирав батарею. Бо я кожний елемент протестував на ємність. А ви там купуйте свої зарядні станції.
Очікую купу мінусів, бо я фуфло несу.
Отправлено спустя 15 минут 37 секунд:
Ну, я не є експертом і таким себе не ставлю.
Але якщо просто глянути на характеристики - то цікаво.
- спойлер

Тобто, воно може важити 0.9+-0.5кг.
Тобто, маса заявлена від 0.4 до 1.4 кг. Зашибісь.
Якщо характеристики товару вказані через одне місце, то і якість того товару така сама зазвичай.
По другій ссилці - максимальний струм розряду 10А. Ліхтарик буде чудовий.
Я більше не буду нічого коментувати. Купуйте що хочете. Ну і чекаю мінуси від бригади Хотспура.