Новини
Останні статті і огляди
Жовтневе оновлення підвищило продуктивність у Borderlands 4 до 20%
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Жовтневе оновлення підвищило продуктивність у Borderlands 4 до 20%опен бета кінчилась, чи ще з пів року почекати? 
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити Жовтневе оновлення підвищило продуктивність у Borderlands 4 до 20%
яка щедрість +20 - 20 як би то в + вийти

яка щедрість +20 - 20 як би то в + вийти
-
ilcattivo
Member
Непогано, ще й знижка 20% нещодавно була. Почекаю поки буде +60% продуктивності і -60% ціни і можна брати 
-
Shaolin_Style
Member
а сразу так нельзя было? зачем нужно было пушить релиз и переносить его на две недели раньше анонсированного ранее срока?
-
daesz
Member
Почекаю поки буде -90% +90% та всі длцilcattivo: ↑ 25.10.2025 16:06 Непогано, ще й знижка 20% нещодавно була. Почекаю поки буде +60% продуктивності і -60% ціни і можна брати![]()
-
Nutbar
Member
Там голова студії розробників неадекватний наркоман, що живе в якомусь своєму світі. Я впевнений, що в команді це питання піднімалось, але випустили як є. А після незадовільних фінансових результатів, пріорітети були дещо змінені. Хоча +20% до такого стану гри це насправді все ще дуже погано.Shaolin_Style: ↑ 25.10.2025 17:46 а сразу так нельзя было? зачем нужно было пушить релиз и переносить его на две недели раньше анонсированного ранее срока?
-
kairo
Member
Почекаю роздачу на ЕГС, мені не горить все одно)daesz: ↑ 25.10.2025 17:56Почекаю поки буде -90% +90% та всі длц
-
daesz
Member
kairo
ЕГС рідко дають гру з ДЛЦ, з іншої сторони можна тоді буде докупити просто ДЛЦ
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
ЕГС рідко дають гру з ДЛЦ, з іншої сторони можна тоді буде докупити просто ДЛЦ
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Не так : він СЕО паблішера (2k), а розробник інший (gearbox).Nutbar: ↑ 25.10.2025 18:20Там голова студії розробників
-
waryag
Member
Фанбої купили навіть краще, ніж минулу частину. Тепер можна працювати над нормальною версією для нормальних гравцівNutbar: ↑ 25.10.2025 18:20Там голова студії розробників неадекватний наркоман, що живе в якомусь своєму світі. Я впевнений, що в команді це питання піднімалось, але випустили як є. А після незадовільних фінансових результатів, пріорітети були дещо змінені. Хоча +20% до такого стану гри це насправді все ще дуже погано.Shaolin_Style: ↑ 25.10.2025 17:46 а сразу так нельзя было? зачем нужно было пушить релиз и переносить его на две недели раньше анонсированного ранее срока?
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
А з третьої гру складно назвати мастхевом.daesz: ↑ 25.10.2025 19:28ЕГС рідко дають гру з ДЛЦ, з іншої сторони можна тоді буде докупити просто ДЛЦ
-
daesz
Member
В третій тільки сторі треш, геймплейно вона все ще найкраща зі всіх частин (крім 4 в якому не гра, тому й порівняти не можу).waryag: ↑ 25.10.2025 20:13А з третьої гру складно назвати мастхевом.
Це вже не кажучи про кволіті оф лайф - фармити легше, бо телепорти біля кожного боса/мінібоса, не потрібно бігати через всю локацію; більше рейдбосів (17 проти 10 в бл2); персональні вподобання - але мені maliwan + guardian breach takedown'и сподобався більше ніж digistruct peak в бл2.
Але якщо дивитись гру в призмі "пробігся за 20 годин та забув", то так - бл2 кращий.
-
Earanak
Member
В целом понимаю что значит 'лутер-шутер' жанр, играл в Дестени на PS4, Дестени 2 на ПК. Но с истоками серии Бордерлендса не соприкасался. Поиграл в третью часть в прошлом году, часов 20 наиграл, в целом терпимо было, местами даже норм. В частности в плане геймплея/прогрессии было - терпимо. Ну, как для человека у которого есть скажем 5 дней в неделю на игрухерсы - норм. Но юморок конечно прохладный, меня местами заставлял фейспалмить, сюжет кринжовый вмеру был, терпимый. В итоге, как ни странно меня добил фоновый просмотр на ютубчкике Tales from the Borderlands, внезапно. Фоновый просмотр этой игры меня будто концентратом кринжа облил настолько что я не скоро вернусь к этой серии )) Мне настолько невкусно стало что пожалуй все что будет ассоциироваться с этими разрабами и Питчфордом, я буду касаться только в перчатках 10-ти метровой палкой )) Про четвертый бордерлендс посмотрел пачку видосов фоном, как все там плохо, ну... Эы... Хех ?
Просто есть еще приличный список объективно плохих игр, которые мне интереснее будут, я еще тот калоед - но это 'ту мач фор ми' ))
Просто есть еще приличный список объективно плохих игр, которые мне интереснее будут, я еще тот калоед - но это 'ту мач фор ми' ))
-
Ararat
Member
Они простт неправильно преподносят новость. Нужно:Shaolin_Style: ↑ 25.10.2025 17:46 а сразу так нельзя было? зачем нужно было пушить релиз и переносить его на две недели раньше анонсированного ранее срока?
Новый патч розкрыл потанцевал бордерлендс 4. Быстродействие выросло на 20%
-
Conqistador
Member
Earanak
Зашёл с самого лучшего, это как оценивать франшизы чужих с третьей части и просмотров чужих против хищников, а также терминатора с просмотра третьей части
Зашёл с самого лучшего, это как оценивать франшизы чужих с третьей части и просмотров чужих против хищников, а также терминатора с просмотра третьей части
-
Shaolin_Style
Member
Номерную серию Borderlands (а так же Tina Wonderland) делают Gearbox, спин-офы такие как Tales from Borderlands, Borderlands: The Pre-Sequel и New Tales from Borderlands делали вообще левые люди что прямо отразилось на их качестве. В целом если зашла третья, то зайдет и четвертая ибо она практически тоже самое в плане геймплея, за исключением пары новых фишек. Но пройти, именно пройти, я советую вторую часть - это самый пик серии Borderlands, за которую ее и полюбили.Earanak: ↑ 25.10.2025 21:32 В целом понимаю что значит 'лутер-шутер' жанр, играл в Дестени на PS4, Дестени 2 на ПК. Но с истоками серии Бордерлендса не соприкасался. Поиграл в третью часть в прошлом году, часов 20 наиграл, в целом терпимо было, местами даже норм. В частности в плане геймплея/прогрессии было - терпимо. Ну, как для человека у которого есть скажем 5 дней в неделю на игрухерсы - норм. Но юморок конечно прохладный, меня местами заставлял фейспалмить, сюжет кринжовый вмеру был, терпимый. В итоге, как ни странно меня добил фоновый просмотр на ютубчкике Tales from the Borderlands, внезапно. Фоновый просмотр этой игры меня будто концентратом кринжа облил настолько что я не скоро вернусь к этой серии )) Мне настолько невкусно стало что пожалуй все что будет ассоциироваться с этими разрабами и Питчфордом, я буду касаться только в перчатках 10-ти метровой палкой )) Про четвертый бордерлендс посмотрел пачку видосов фоном, как все там плохо, ну... Эы... Хех ?
Первая часть вообще задумывалась изначально как мрачный пост-апок аля Rage. Хорошо что передумали и ушли в бесконечные гэги про карликов с ружьями ибо получился бы дженерик проходняк:
- спойлер
-
MessiaH
Member
Никакого улучшения производительности не наблюдается, так что улучшение это всё ложь, п...ж и провокация
-
afhpwnd
Member
Якщо було 1 ФПС і стало 2, то вже покраження до 100 відсотків.
Так ця новина виглядає.
Та там повинна бути оптимізація і покращення продуктивності мінімум на 50-75% відсотків, тоді воно буде цікаво. І не в 4к на якомусь ТОПі, а на 1080\720р на популярних картах.
Вона повинна легко гратися на середніх налаштуваннях на картах типу 1060 чи 480
Так ця новина виглядає.
Та там повинна бути оптимізація і покращення продуктивності мінімум на 50-75% відсотків, тоді воно буде цікаво. І не в 4к на якомусь ТОПі, а на 1080\720р на популярних картах.
-
ghoul666
Junior
Такой оптимизации на уе5 никогда не будет, к сожалению. Сам движок громоздкий плюс кривые руки разрабов.afhpwnd: ↑ 26.10.2025 08:17 Якщо було 1 ФПС і стало 2, то вже покраження до 100 відсотків.
Так ця новина виглядає.
-
waryag
Member
З третьої сторони, а не частини )daesz: ↑ 25.10.2025 20:23В третій тільки сторі треш, геймплейно вона все ще найкраща зі всіх частин (крім 4 в якому не гра, тому й порівняти не можу).
Це вже не кажучи про кволіті оф лайф - фармити легше, бо телепорти біля кожного боса/мінібоса, не потрібно бігати через всю локацію; більше рейдбосів (17 проти 10 в бл2); персональні вподобання - але мені maliwan + guardian breach takedown'и сподобався більше ніж digistruct peak в бл2.
Але якщо дивитись гру в призмі "пробігся за 20 годин та забув", то так - бл2 кращий.
Але я все одно не розумію, чому в гру з дуже великим бюджетом не заклали хорошу сюжетку і настільки просрали оптимізацію при стилізованому графоні.
-
Enjthesilence
Member
тому що бюджет витрачався не за призначенням?)waryag: ↑ 26.10.2025 09:08З третьої сторони, а не частини )daesz: ↑ 25.10.2025 20:23В третій тільки сторі треш, геймплейно вона все ще найкраща зі всіх частин (крім 4 в якому не гра, тому й порівняти не можу).
Але я все одно не розумію, чому в гру з дуже великим бюджетом не заклали хорошу сюжетку і настільки просрали оптимізацію при стилізованому графоні.
-
waryag
Member
На цікаві речовини для пана Ренді?Enjthesilence: ↑ 26.10.2025 13:19 тому що бюджет витрачався не за призначенням?)