Так цей слоп і береться з писанини цих журналістівShaolin_Style: ↑ 24.10.2025 11:13 Зачем читать мнение продажных журналистов если можно читать нейрослоп от ИИ?![]()
Новини
Останні статті і огляди
За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
-
Telcontar
Member
-
Shaolin_Style
Member
Telcontar: ↑ 24.10.2025 13:58Так цей слоп і береться з писанини цих журналістівShaolin_Style: ↑ 24.10.2025 11:13 Зачем читать мнение продажных журналистов если можно читать нейрослоп от ИИ?![]()
![]()
- спойлер

-
Draqoon
Member
Я не живу в америці, наші ббомжі,наркомани зекі, підніімалии трешстрімми будучи біднними, а потім здохли від благаMqM: ↑ 24.10.2025 13:52Вже зараз є ші, які грабть ігри! Навіть онлайн ігри, один ютубер натренував ші на гру КС2 з реальними людьми.yariksom: ↑ 24.10.2025 08:55 Предлагаю обсудить За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
Чую, що дуже швидко прийде той час як я куплю гру і ШІ буде в неї грати поки сплю![]()
З сюжетними іграми складніше, бо треба щоб хтось на ній натренував по всім патернам
Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:Саме тому ми бачимо багато творчості з гетто?Draqoon: ↑ 24.10.2025 12:36 пофіг, художник має бути підним шоб робити контентНазвіть видатних художників з фавел. Піраміду Маслоу ніхто не відміняв.
Зараз неммає часссус на проглляяданняя цьього тому не знаю шшоо там зараз, але думка вссе ще така шо бідний має бути, тоді контент буде топчик.
-
Lekrs
Member
Сенс тратити час на їхню писанину, якщо його можна потратити безпосередньо на гру, чи щось більш цікавіше...
-
daesz
Member
Ararat: ↑ 24.10.2025 09:02Втрата. Страта это казнь.daesz: ↑ 24.10.2025 08:59 Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
Це називається опечатка і не прочитав перед тим як відправити повідомленняdead_rat: ↑ 24.10.2025 09:54А я так і уявив, що їх пострачувалиdaesz: ↑ 24.10.2025 08:59 Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
-
Kassatka
Member
Щось я мабуть досяг такого віку, що дивлюся читаю статті про ігри і беру участь у срачах в коментах, дивлюся відеоогляди ігор, стріми й відео по іграм, кіберспортивні турніри, купую багато ігор і або не запускаю зовсім, або ж запускаю потестити продуктивність у FPS в різних режимах, у найкращому випадку стравлюю ШІ-ботів між собою і спостерігаю за грою - роблю все, окрім як безпосередньо грати.Lekrs: ↑ 24.10.2025 15:28 Сенс тратити час на їхню писанину, якщо його можна потратити безпосередньо на гру, чи щось більш цікавіше...
-
Lekrs
Member
Таке буває, потрібно переключитись на щось інше, і забути про ігри взагалі на деякий час. Згодом інтерес вернеться, можливо.Kassatka: ↑ 25.10.2025 19:36Щось я мабуть досяг такого віку, що дивлюся читаю статті про ігри і беру участь у срачах в коментах, дивлюся відеоогляди ігор, стріми й відео по іграм, кіберспортивні турніри, купую багато ігор і або не запускаю зовсім, або ж запускаю потестити продуктивність у FPS в різних режимах, у найкращому випадку стравлюю ШІ-ботів між собою і спостерігаю за грою - роблю все, окрім як безпосередньо грати.Lekrs: ↑ 24.10.2025 15:28 Сенс тратити час на їхню писанину, якщо його можна потратити безпосередньо на гру, чи щось більш цікавіше...Кілька років назад хоча теж не грав, але займався моддингом і редагуванням карт, можливо перекладом ігор українською і тоді хоча б грав, щоб потестити те, що намоддив.
-
Tiufin
Member
Вперше бачу людину, яка заїкаїться по переписціDraqoon: ↑ 24.10.2025 14:26Я не живу в америці, наші ббомжі,наркомани зекі, підніімалии трешстрімми будучи біднними, а потім здохли від благаMqM: ↑ 24.10.2025 13:52
Вже зараз є ші, які грабть ігри! Навіть онлайн ігри, один ютубер натренував ші на гру КС2 з реальними людьми.
З сюжетними іграми складніше, бо треба щоб хтось на ній натренував по всім патернам
Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Саме тому ми бачимо багато творчості з гетто?Назвіть видатних художників з фавел. Піраміду Маслоу ніхто не відміняв.
Зараз неммає часссус на проглляяданняя цьього тому не знаю шшоо там зараз, але думка вссе ще така шо бідний має бути, тоді контент буде топчик.
А що стосується теми- то щось мені підказує, що журналісти (чи копірайтери) останніми роками досить массово втратили роботу не лише у сфері геймінгу. Бо це глобальна тенденція відмирання веб-сайтів, яка почалась ще з другої половини 10х років, коли на заміну мільйонам сайтів прийшли лише декілька соцмереж. А також поширення смартфонів на заміну комп'ютерів - бо зі смартфону користуватись сайтами не дуже зручно, а сайтам, в свою чергу, не дуже зручно монетизувати трафік зі смартфонів. А потім це все добив розвиток генеративного ШІ. І зараз вже Гугл тупо видає ші-згенеровані відповіді, а до самих сайтів (на яких він навчився ці відповіді генерити) мало хто доходить. До речі, із Гуглом через це вже судяться великі видання.
-
Draqoon
Member
Клавіатура така, немає поки сенсу міняти.Tiufin: ↑ 26.10.2025 02:46Вперше бачу людину, яка заїкаїться по переписціDraqoon: ↑ 24.10.2025 14:26
Я не живу в америці, наші ббомжі,наркомани зекі, підніімалии трешстрімми будучи біднними, а потім здохли від блага
А що стосується теми- то щось мені підказує, що журналісти (чи копірайтери) останніми роками досить массово втратили роботу не лише у сфері геймінгу. Бо це глобальна тенденція відмирання веб-сайтів, яка почалась ще з другої половини 10х років, коли на заміну мільйонам сайтів прийшли лише декілька соцмереж. А також поширення смартфонів на заміну комп'ютерів - бо зі смартфону користуватись сайтами не дуже зручно, а сайтам, в свою чергу, не дуже зручно монетизувати трафік зі смартфонів. А потім це все добив розвиток генеративного ШІ. І зараз вже Гугл тупо видає ші-згенеровані відповіді, а до самих сайтів (на яких він навчився ці відповіді генерити) мало хто доходить. До речі, із Гуглом через це вже судяться великі видання.
Бот скоро буде консультувати по юр справа особливо "розумних"