Новини
Останні статті і огляди
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
daesz
Я мабуть реролити не буду. Я тільки одну гру реролив і через день її дропнув. Та й у мене зараз світла немає. Певно доведеться якщо не зовсім дропати, то просто рідше заходити в деякі ігри. Я не дуже цікавився саме тір-лістом, мене більше сейю цікавлять. Там багато часу треба щоб добратися до гачі?
Я мабуть реролити не буду. Я тільки одну гру реролив і через день її дропнув. Та й у мене зараз світла немає. Певно доведеться якщо не зовсім дропати, то просто рідше заходити в деякі ігри. Я не дуже цікавився саме тір-лістом, мене більше сейю цікавлять. Там багато часу треба щоб добратися до гачі?
-
daesz
Member
Kirakishou
я реролю завжди персонажів які мені в першу чергу подобаються візуально
Перше проходження (читав сюжет/дивився катсцени) зайняло 1г10хв, після того (скіп кнопки немає, але є кнопка фастфорвард) - десь 25-30хв. В другій паці реролив тільки 4 істанси із 6 (залишив рін та магну на подальний рол до кінця бегінер банера) - отримав Кейрона; ресетнув всі 4 - і за третій рерол не отримав жодного ерлі х(
Фолс алерт, як виявилось - якщо отримав раннього 5*, то після цього другого 5* з бегінер банера не витягнути. Фоловап роли на бегінері (після 5*) не трансферяться в стандартний. В любому випадку - треба реролити персонажа який подобається і не морочити собі голову.
я реролю завжди персонажів які мені в першу чергу подобаються візуально
Перше проходження (читав сюжет/дивився катсцени) зайняло 1г10хв, після того (скіп кнопки немає, але є кнопка фастфорвард) - десь 25-30хв. В другій паці реролив тільки 4 істанси із 6 (залишив рін та магну на подальний рол до кінця бегінер банера) - отримав Кейрона; ресетнув всі 4 - і за третій рерол не отримав жодного ерлі х(
Фолс алерт, як виявилось - якщо отримав раннього 5*, то після цього другого 5* з бегінер банера не витягнути. Фоловап роли на бегінері (після 5*) не трансферяться в стандартний. В любому випадку - треба реролити персонажа який подобається і не морочити собі голову.
-
lewerlin
Member
Дійшли руки до Масс Ефекту(тільки зараз, ага, завалялась ЛЕ версія в стімі
). Ото олдскули звело, аж тріщало
. І цей, загадалось, які раніше "вайфу" були
. До Талі, всій гача-індустрії, як до Місяця рачки. За ДАО просто тихенько не згадуємо
, бо порівняння ще гірше.
-
daesz
Member
Якийсь фанат з підгорілою жопкою в тему вернувся, всіх промінусив на 2 сторінки назад. Сумне в когось життя 
Відправлено через 4 хвилини 42 секунди:
lewerlin
Я грав ще на релізі МЕ2, пройшов обидві зразу - і 1, і 2. Ніби зайшли обидві, але третя була настільки унила, що я десь з середини гри почав тупо скіпати діалоги аж до самого кінця.
Відправлено через 4 хвилини 42 секунди:
lewerlin
Я грав ще на релізі МЕ2, пройшов обидві зразу - і 1, і 2. Ніби зайшли обидві, але третя була настільки унила, що я десь з середини гри почав тупо скіпати діалоги аж до самого кінця.
-
Kirakishou
Member
Зрозумів. Тоді точно не сьогодні, бо дали світло на кілька годин, а потім знову вимкнуть. Зі смартфона грати незручно, бо для цього треба сидіти на кухні. У мене в кімнаті мобільний інтернет погано ловить. Треба буде або взяти якийсь підсилювач сигналу, або інший мобільний та роздавати з нього інтернет.daesz: ↑ 22.10.2025 18:51Перше проходження (читав сюжет/дивився катсцени) зайняло 1г10хв, після того (скіп кнопки немає, але є кнопка фастфорвард) - десь 25-30хв.
Поки що передумав дропати Нікке і БД2. Бо дейліки ВуВи та ігор Хойо роблю хвилин за 15, а потім все одно просто сиджу перед ютубом. Але те, що в ХЗН кнопки скіпа немає — не дуже добре. Виходить, що треба повноцінно грати в цю гру.
-
daesz
Member
Там кнопка скіпу є - зажимаєш, і воно автоматично скіпаю всі діалоги, але воно скіпає 1 "реченню", тож не дуже швидко.Kirakishou: ↑ 22.10.2025 20:15Але те, що в ХЗН кнопки скіпа немає — не дуже добре.
Відправлено через 38 хвилин 17 секунд:
Після 3 годин реролів
- спойлер

-
Kirakishou
Member
daesz
Ви робите нові аккаунти для реролу чи як? Я так розумію, що аккаунт можна скинути, але якщо він відносно нормальний, то ви його залишаєте і реєструєте ще один аккаунт в STOVE?
Мені Халіпе достатньо, якщо Амір безкоштовна. Утіда Маая та Хікаса Йоко.
Ви робите нові аккаунти для реролу чи як? Я так розумію, що аккаунт можна скинути, але якщо він відносно нормальний, то ви його залишаєте і реєструєте ще один аккаунт в STOVE?
У вас є Халіпе, Рін та Мей Лінь. Я б далі не реролив. Але я так розумію, що вам треба або Магна, або Реноа.daesz: ↑ 22.10.2025 22:46Ніби й 4 персонажа
Мені Халіпе достатньо, якщо Амір безкоштовна. Утіда Маая та Хікаса Йоко.
-
daesz
Member
ні, граю з гостьового, а після того як "проролив" жмякаю "ресет сервер" в налаштуваннях.Kirakishou: ↑ 22.10.2025 23:18Ви робите нові аккаунти для реролу чи як
- спойлер

Я б обох хотівKirakishou: ↑ 22.10.2025 23:18Але я так розумію, що вам треба або Магна, або Реноа.
Якщо б замість будь-кого із цих персонажів попалась Реноа - я б мабуть вже давно перестав ролити і грав би на цьому аці
Ще от доречі на рахунок жанрів аніме - мені дуже "піратство" подобається, але в аніме, здається, окрім ВанПіса його ніде й немає. Та й у ВанПісі він, здається, не є основним жанром.
Досить класний серіал в цьому жанрі https://www.imdb.com/title/tt2375692/ Я б сказав класна драма на 8 з 10
-
Kirakishou
Member
Глянув тір-ліст на гейм8 - на їх думку Амір це просто сміття. Найкраща сейю і таке відношення від розробників.
daesz
Точно не пам'ятаю, але по-моєму у мене аккаунт відразу був прив'язаний. Гра ж через STOVE запускається.
daesz
Точно не пам'ятаю, але по-моєму у мене аккаунт відразу був прив'язаний. Гра ж через STOVE запускається.
-
lewerlin
Member
Це якраз час заходу Біовар, коли в них пішли тупі рішення. Але персонажі перших частин і старі "чернетки" витягують.daesz: ↑ 22.10.2025 19:43Я грав ще на релізі МЕ2, пройшов обидві зразу - і 1, і 2. Ніби зайшли обидві, але третя була настільки унила, що я десь з середини гри почав тупо скіпати діалоги аж до самого кінця.
Дивно, що ніхто не спробував це екранізувати. Це ж тупо сімейна франшиза, "космічний Форсаж". Дуейна Джонсона в шкурку Шепарда і погнали.
Сформовані пари вже є: Гаррус і Талі, Джокер і EDI, Касумі там на Джейка заглядалась
-
Kirakishou
Member
Класичних піратів не пригадую окрім Ванпіса, але сучасні або космічні є. Перша асоціація зі словом пірати в аніме у мене Реві із Блек Лагун. Я це аніме мабуть передивлюся. А ще Хеллсінг Ультімейт захотілось передивитися. Я в цілому по жіночим сейю фанатію, але в Хеллсінг просто топові чоловічі сейю. Його однозначно треба дивитися тільки в оригіналі.
-
daesz
Member
Kirakishou
мені здається що амір потрібно грати із ще одним шилдером.
Там при першому заході через емулятор буде опція (справа зверху) "контінью ез ґєст" чи щось таке. От вона вам і потрібна. Ще додам, що реролити можна тільки через LDplayer, в інших емулятораз видає, що емулятори заблочені розробником гри і закриває додаток.
Я хелсінг бачив (якийсь старий, ще коли шкільником був, але не пам'ятаю про що він був).
Ван Піс не дивився, бо він ну дуже довгий і продовжує виходити. Але мб десь і до нього руки дійдуть
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
lewerlin
Взагалі, напевно непогана гра, для екранізації. Але тут може трапитись бордерлендс. Тому мб краще залишити як є
Відправлено через 4 хвилини 19 секунд:
Kirakishou
Олсо на рахунок тір лістів - вони в основному базуються на СВТ, а в релізі майже всіх персонажів порізали, деяких (Каліпе в тому числі) дуже сильно порізали. Не порівнював цифри Амір, але мб вона й краща навіть зараз ніж була, просто тому що всі інші стали гіршими. Зі всіх персонажів яких я передивився - здається, тільки Кейрон отримав 1 нерф, але й 2 буста і Вероніка не отримала нерфів взагалі (1 мініатюрний буст до однієї із баліст, але їх є 6 різних і вони генеряться на rng, тобто вибрати яку отримаєш не вийде). Магну та Реноа, правда, не дивився, бо після того як вирішив звіряти бета кіти з релізом - ні Реноа, ні Магна не попадались жодного разу на реролі.
Доречі, якщо надумаєте реролити - рекоменду тупо скіпати ходи на обидвох босах (зрозумієте яких коли гратимете), бо без різниці як зіграєш, після декількох хотів трігериться сценарій
мені здається що амір потрібно грати із ще одним шилдером.
Там при першому заході через емулятор буде опція (справа зверху) "контінью ез ґєст" чи щось таке. От вона вам і потрібна. Ще додам, що реролити можна тільки через LDplayer, в інших емулятораз видає, що емулятори заблочені розробником гри і закриває додаток.
Я хелсінг бачив (якийсь старий, ще коли шкільником був, але не пам'ятаю про що він був).
Ван Піс не дивився, бо він ну дуже довгий і продовжує виходити. Але мб десь і до нього руки дійдуть
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
lewerlin
Взагалі, напевно непогана гра, для екранізації. Але тут може трапитись бордерлендс. Тому мб краще залишити як є
Відправлено через 4 хвилини 19 секунд:
Kirakishou
Олсо на рахунок тір лістів - вони в основному базуються на СВТ, а в релізі майже всіх персонажів порізали, деяких (Каліпе в тому числі) дуже сильно порізали. Не порівнював цифри Амір, але мб вона й краща навіть зараз ніж була, просто тому що всі інші стали гіршими. Зі всіх персонажів яких я передивився - здається, тільки Кейрон отримав 1 нерф, але й 2 буста і Вероніка не отримала нерфів взагалі (1 мініатюрний буст до однієї із баліст, але їх є 6 різних і вони генеряться на rng, тобто вибрати яку отримаєш не вийде). Магну та Реноа, правда, не дивився, бо після того як вирішив звіряти бета кіти з релізом - ні Реноа, ні Магна не попадались жодного разу на реролі.
Доречі, якщо надумаєте реролити - рекоменду тупо скіпати ходи на обидвох босах (зрозумієте яких коли гратимете), бо без різниці як зіграєш, після декількох хотів трігериться сценарій
-
Kirakishou
Member
Хоча, зважаючи на те, що це дорогі мувіки, то й англійське озвучування тут достойне. Не бачили це аніме? Дуже рекомендую. Це вам не сопливі корейські хлопчики із Соло Левелінг. Хоча перші три фільми можуть видатися трохи нудними, але далі просто шедевр.Його однозначно треба дивитися тільки в оригіналі.
-
lewerlin
Member
Вона непогана саме по лекалам Форсажу, починаючи з п'ятої частини, коли кіно "про гонки" перетворили на кіно "про сім'ю Віна Дізеля". Нормандія в цей концепт лягає як влита. Це ще й при харизматичних персонажах та відсутності часових і просторових рамок, можна франшизу крутити безкінечно. Але треба бюджет блокбастера і топові актори. І ту кроганку, що на капітана види малаdaesz: ↑ 23.10.2025 00:02Взагалі, напевно непогана гра, для екранізації. Але тут може трапитись бордерлендс. Тому мб краще залишити як є
-
daesz
Member
Я бачив серіал, ось цей https://myanimelist.net/anime/270/Hells ... &cat=animeKirakishou: ↑ 23.10.2025 00:10Хоча, зважаючи на те, що це дорогі мувіки, то й англійське озвучування тут достойне. Не бачили це аніме? Дуже рекомендую. Це вам не сопливі корейські хлопчики із Соло Левелінг. Хоча перші три фільми можуть видатися трохи нудними, але далі просто шедевр.Його однозначно треба дивитися тільки в оригіналі.
Але знову ж таки дуже дуже давно
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
lewerlin
В борлендсу ніби й не дешевих акторів запросили, а фільм вийшов ще тим лайном
-
Kirakishou
Member
Написав про Ванпіс і прикріпив одне амв, але потім передумав і стер. У мене зараз сльози течуть від епічних моментів на тому амв, але хто не дивився, той не зрозуміє і мені буде соромно. Скажу коротко, якщо є час - можна подивитися. Особисто я дивився до таймскіпа, потім дропнув і перейшов на мангу, але і її дропнув. Впевнений, що він такий же крутий і можливо я колись продовжу його, але зараз мене цікавлять інші жанри і не такі довгі формати. Ну і це аніме для підлітків. Тут багато епічних моментів. Типовий шонен.
Щодо гостьового аккаунта зрозумів. Ви граєте через емулятор. Я відразу зайшов через той корейський лаунчер. Там є кнопка видалити аккаунт, спробую її. Хоча не впевнений, що взагалі буду цим займатися, як і грати в цю гру. Коли було світло я встиг зайти в неї і щось мені її технічне виконання не дуже сподобалося. Нікке однозначно краще. Але анімешні заставки в грі гарні.
Щодо гостьового аккаунта зрозумів. Ви граєте через емулятор. Я відразу зайшов через той корейський лаунчер. Там є кнопка видалити аккаунт, спробую її. Хоча не впевнений, що взагалі буду цим займатися, як і грати в цю гру. Коли було світло я встиг зайти в неї і щось мені її технічне виконання не дуже сподобалося. Нікке однозначно краще. Але анімешні заставки в грі гарні.
-
daesz
Member
Kirakishou
мені не подобається артстайл під час діалогів + пнг-шки "рухаються", вигляжає трохи ущербно. Але анімацїі скілів дуже круті, на рівні нормального аніме.
Я з довгих аніме дивився тільки покемон (повністю, ще й двічі - раз по телебаченню (по інтеру (лол) по неділях 2 епізоди в тиждень), коли ще зовсім малим був, а потім другий раз коли вже старший трохи був). Маю знайомого з яким колись грали разом в swgoh / були в одній гільдії, він дивився бліч і постійно мені його рекомендував (мені самуйська тематика, в принципі, також заходить, хоча той же демон слеєр на зайшов, якийсь занадто дитячий видався), але я так і не почав саме через те, що там дуже багато серій :\
мені не подобається артстайл під час діалогів + пнг-шки "рухаються", вигляжає трохи ущербно. Але анімацїі скілів дуже круті, на рівні нормального аніме.
Я з довгих аніме дивився тільки покемон (повністю, ще й двічі - раз по телебаченню (по інтеру (лол) по неділях 2 епізоди в тиждень), коли ще зовсім малим був, а потім другий раз коли вже старший трохи був). Маю знайомого з яким колись грали разом в swgoh / були в одній гільдії, він дивився бліч і постійно мені його рекомендував (мені самуйська тематика, в принципі, також заходить, хоча той же демон слеєр на зайшов, якийсь занадто дитячий видався), але я так і не почав саме через те, що там дуже багато серій :\
Востаннє редагувалось 23.10.2025 00:56 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Kirakishou
Member
daesz
Ні, серіал і поряд не стояв з фільмами. Мені не дуже зручно з телефону набирати простирадла тексту, щоб пояснити відмінності. Повірте, фільми (насправді це овашки, але пофіг) на зовсім іншому рівні. Це дуже дорога анімація, дуже круте озвучування. Деяку музику взагалі записували в якомусь старому польському соборі. Одна тільки сцена з SR 71 в четвертій частині просто витвір мистецтва.
Ні, серіал і поряд не стояв з фільмами. Мені не дуже зручно з телефону набирати простирадла тексту, щоб пояснити відмінності. Повірте, фільми (насправді це овашки, але пофіг) на зовсім іншому рівні. Це дуже дорога анімація, дуже круте озвучування. Деяку музику взагалі записували в якомусь старому польському соборі. Одна тільки сцена з SR 71 в четвертій частині просто витвір мистецтва.
-
daesz
Member
Kirakishou
ви маєте на увазі хелсінга?
ви маєте на увазі хелсінга?
-
Kirakishou
Member
Не можу зі смартфона знайти цю сцену на ютубі. Та й з ютуба таке видаляють через авторські права. Ось на реддіті відео. Але японська на мій смак значно краща.
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
daesz
Так, Хеллсінг Ультімейт.
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
daesz
Так, Хеллсінг Ультімейт.