Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
FirstTDM
Member

Повідомлення

анти__бот: 21.10.2025 17:54Панове хто мав справу з ртх 5060 лоу профіль бо на ринку є Гіга і асус, яка на вашу думку краща?
Мимо проносили - они практически одинаковые... я бы взял асус - она чуть быстрее и судя по рекламе там подшипники лучше... наверное... B-)
daesz
Member

Повідомлення

анти__бот: 21.10.2025 17:54 Панове хто мав справу з ртх 5060 лоу профіль бо на ринку є Гіга і асус, яка на вашу думку краща?
Ще буває зотак, але знаючи наш ринок - незнати коли до нас привезуть.
https://www.zotac.com/us/product/graphi ... ow-profile
Hells Angels
Member

Повідомлення

daesz: 21.10.2025 18:13незнати коли до нас привезуть.
20к через розетка.еу
daesz
Member

Повідомлення

Hells Angels: 21.10.2025 19:35
daesz: 21.10.2025 18:13незнати коли до нас привезуть.
20к через розетка.еу
Не дуже великий зміст від неї по такій ціні :)
Nouriel
Member

Повідомлення

Геральт: 21.10.2025 10:5225к за реф. 30к за AIB, отак я чекав.
так треба було купувати коли моно запустив акцію 10% знижки там по 29к були 9070хт
та і я не розумію оцього страждання над певною картою якшо по огляду всі виконання вийшли нормальними
Hells Angels
Member

Повідомлення

daesz: 21.10.2025 19:51Не дуже великий зміст від неї по такій ціні
офф зотака 5ххх серії у нас не бачив, тому чекати лоу проф сенсу нема
Yurius
Member

Повідомлення

анти__бот: 21.10.2025 17:54 Панове хто мав справу з ртх 5060 лоу профіль бо на ринку є Гіга і асус, яка на вашу думку краща?
та що дешевше і більше вам подобається візуально.
daesz
Member

Повідомлення

Hells Angels: 21.10.2025 20:08офф зотака 5ххх серії у нас не бачив, тому чекати лоу проф сенсу нема
Вони через якийсь час пропали в офіціалів в Україні під час 40хх серії, думаю це через те, що зотак ніби не вийшов офіційно із ринку рососії (як мінімум "зі слів" leaverussiaorg). І тут от дивний момент, бо inno3d в тому списку немає, але обидні належать pcpartner. Але мб я помиляюсь і їх не возять по якихось інших причинах.
Yurius
Member

Повідомлення

Nouriel: 21.10.2025 20:08так треба було купувати коли моно запустив акцію 10% знижки там по 29к були 9070хт
Так на старті акції там було багато цікавих цін, зараз майже все пропало,але ця тема працює до 31 жовтня,5070 ще є.
А на чорну п'ятницю вони пообіцяли ще якусь знижку від себе.
daesz
Member

Повідомлення

анти__бот
асус 176х69х38
гіга 182х69х36

асус : Да x 2 (собственный HDMI2.1) / Yes x 1 (Native DisplayPort 2.1a) / Да (2.3) (в мене відкриває тільки кацапську сторінку асуса, тому звиняйте за копіпасту)
гіга : DisplayPort 2.1b *2 / DisplayPort 1.4a *1 / HDMI 2.1b *1
Різниця в дп2.1а проти четвертого порта у гіги.

Додам тільки наступне відео, щоб зробили висновок.
2:17 якщо не скопіювало таймстемп
Геральт
Member

Повідомлення

Nouriel: 21.10.2025 20:08 так треба було купувати коли моно запустив акцію 10% знижки там по 29к були 9070хт
та і я не розумію оцього страждання над певною картою якшо по огляду всі виконання вийшли нормальними
Я і зараз можу купити 9070XT за 29к. Але куди поспішати? Там і так з найближчого хіба що The Outer Worlds 2 цікавить. А більше й нема в що грати.

Якому огляду? Ота що під лінком по деяких оглядах кочегарить хот спот під 90 і майже стільки ж пам'ять. Ще й термогель.
А XFX гарні, так. Тільки мінімум на 100$ оверпрайснуті (незалежно від моделі)

Ніякого моно тігіпківського в мене нема.
Nouriel
Member

Повідомлення

Геральт: 21.10.2025 20:35Якому огляду?
є ж на хардвер анбоксінг тест майже всіх 9070хт
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 21.10.2025 20:35
Nouriel: 21.10.2025 20:08 так треба було купувати коли моно запустив акцію 10% знижки там по 29к були 9070хт
Я і зараз можу купити 9070XT за 29к. Але куди поспішати? Там і так з найближчого хіба що The Outer Worlds 2 цікавить. А більше й нема в що грати.

Якому огляду? Ота що під лінком по деяких оглядах кочегарить хот спот під 90 і майже стільки ж пам'ять. Ще й термогель.
А XFX гарні, так. Тільки мінімум на 100$ оверпрайснуті (незалежно від моделі)

Ніякого моно тігіпківського в мене нема.
все життя так було
коли я купував свою 4070 я міг взяти на 3 к дешевшу але паліту
наче у червоних все те саме
таке відчуття наче пан геральт тільки що виліз з печери і різко осознав що чим краща версія - тим вона дорожча
оце так поворот :laugh:
Геральт
Member

Повідомлення

Nouriel
Може вони й всі нормальні, але під 90гр в деяких виконаннях мені якось не дуже.
спойлер
Зображення

Зображення
Yurius
Member

Повідомлення

Геральт: 21.10.2025 21:04Може вони й всі нормальні, але під 90гр в деяких виконаннях мені якось не дуже.
мені здається ви пішли на 2,чи 3 коло з "куплю-не куплю":lol:
анти__бот
Member

Повідомлення

daesz
О дякую :super: та 4060 теж довжиною як гіга 182,
Але на інших відосах Гіга 5060 якраз норм поміщалась в ньому бо в ній конектор втопили трішки
Ще дуже дякую за те що натякнули на 4060 на неї дуже легко огляди і фото знайти, бо на 5060 шось кіт наплакав
Думаю асус буду брати бо СО більше сподобалось

Ось фото 4060 гіги і асуса, вгадайте хто де :laugh:
спойлер
Зображення
Зображення
Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
Цікаво було би подивитися що в середині зотака

Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
О то я зря порівняв 4060 гіги з 5060 вони явно внесли поліпшення
спойлер
Зображення
Відправлено через 24 хвилини 51 секунду:
Якщо хтось десь щось бачив що в середині асуса 5060 lp і зотака то буду дуже вдячний якщо скинете посилання :super:
daesz
Member

Повідомлення

анти__бот
Доречі, якщо корпус ще не взяли, то є ось такий https://midori-computer.com/products/mi ... phics-card
Всього 0.5л більше ніж джонсбо, але має місце під дві слімки (9215) на видув, тож температури будуть 100% кращими.
Корпус японський, але meest.cn возить із Японії/Кореї також, тож пробелм не буде. Можна також із овертеку взяти, але там ціни не адекватні, імхо.
https://www.overtek.co.uk/collections/f ... tx-pc-case
Олсо, 261mmx43mmx133mm для ВК, тобто можна попхати вже умовну 4070s чи 5070 (zotac twin edge / inno3d twin) чи 4070ti-s/5070ti (inno3d twin).
анти__бот
Member

Повідомлення

daesz
Я вже замовив nv10, та і на вид джонсбо приємніший, коли він прийде то візьму асус буду міряти що туди зможе влізти замість стокових крутиляторів
Vlasov_s
Member

Повідомлення

Чи варта доплата умовних 15% суми за 9070хт , чи все ж таки 5070 буде оптимальніша балансом грн/fps?
Yurius
Member

Повідомлення

Vlasov_s: 22.10.2025 19:38Чи варта доплата умовних 15% суми за 9070хт
варта.

з.і які запитання така й відповідь :laugh:
Відповісти