такое чувство что после того как США прикупило долю в Intel, всем намекнули что надо делать заказы у Intel
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft може доручити Intel Foundry випуск наступного покоління ШІ-чипів Maia
-
DDt
Member
Предлагаю обсудить Microsoft може доручити Intel Foundry випуск наступного покоління ШІ-чипів Maia
такое чувство что после того как США прикупило долю в Intel, всем намекнули что надо делать заказы у Intel
-
Afit
Member
Я считаю правильно делают. Сейчас наступило время смотреть на мир в первую очередь не с комерческой рациональности, а с точки зрения стратегических, национальных интересов. Как когдато колонии скинули с себя бремя рабов, теперь время когда страны с дешёвой, жестко дисциплинированой рабочей силой, перестают быть такими и претендуют на равноправие. Лично мне очень не хочется жить под доминированием мирового устройства комуняк. Ну шо поробиш. Такий час. США закукливается. РФ, Китаю некому бить по рукамDDt: ↑ 20.10.2025 17:50 Предлагаю обсудить Microsoft може доручити Intel Foundry випуск наступного покоління ШІ-чипів Maia
такое чувство что после того как США прикупило долю в Intel, всем намекнули что надо делать заказы у Intel![]()
-
Timedemo
Member
комуняки дали продукты значительно дешевле и качествееннее, чем продукты штатов. Штаты правильно делают для себя. Но не для нас.Afit: ↑ 20.10.2025 21:13Я считаю правильно делают. Сейчас наступило время смотреть на мир в первую очередь не с комерческой рациональности, а с точки зрения стратегических, национальных интересов. Как когдато колонии скинули с себя бремя рабов, теперь время когда страны с дешёвой, жестко дисциплинированой рабочей силой, перестают быть такими и претендуют на равноправие. Лично мне очень не хочется жить под доминированием мирового устройства комуняк. Ну шо поробиш. Такий час. США закукливается. РФ, Китаю некому бить по рукамDDt: ↑ 20.10.2025 17:50 Предлагаю обсудить Microsoft може доручити Intel Foundry випуск наступного покоління ШІ-чипів Maia
такое чувство что после того как США прикупило долю в Intel, всем намекнули что надо делать заказы у Intel![]()
![]()
-
maxud_b
Member
Цікаво, а що ж таке комуняки дали дешевше і якісніше? Рабську працю, болт забитий на екологію і здоров'я працівників, плагіат багатомільйонних досліджень і технологій США і Європи, війну через проксі в африці, іран, афганістан, кацапстан, хуситів? За рахунок продажу куди вони стали жити краще? Нажаль міжнародна кооперація, що дала поштовх для розвитку мікроелектроніки, дослідження космосу та атому настає кінець. Зараз буде кожен за себе, а тому багато речей стане фінансово невигідним. Інтел - це один із дзвіночків... Імхо.Timedemo: ↑ 20.10.2025 21:51 комуняки дали продукты значительно дешевле и качествееннее, чем продукты штатов.
-
dead_rat
Member
Саме так, і ми супер раді цьому, бо можемо купувати мобілки дешевше, аніж якби іх робили в розвинених країнахmaxud_b: ↑ 20.10.2025 22:13Цікаво, а що ж таке комуняки дали дешевше і якісніше? Рабську працю, болт забитий на екологію і здоров'я працівників, плагіат багатомільйонних досліджень і технологій США і Європи, війну через проксі в африці, іран, афганістан, кацапстан, хуситів?Timedemo: ↑ 20.10.2025 21:51 комуняки дали продукты значительно дешевле и качествееннее, чем продукты штатов.
-
Vpupkin
Member
На це болт забили майже всюди.maxud_b: ↑ 20.10.2025 22:13здоров'я працівників
-
Scoffer
Member
Ем ні. Основні відкриття були якраз в період міжнародної конкуренції, а не кооперації. В період кооперації жирні контори стали ще жирнішими, худі худішими, а всякі потвори з 3го світу отримали трильйони на війну, це основне досягнення глобалізації.maxud_b: ↑ 20.10.2025 22:13Нажаль міжнародна кооперація, що дала поштовх для розвитку мікроелектроніки, дослідження космосу та атому настає кінець.
Це на прикладі Канади там де прийом у терапевта за місяць, а у профільного згідно статистики перевалив за півроку ще кілька років тому?maxud_b: ↑ 20.10.2025 22:13здоров'я працівників
Відправлено через 57 хвилин 1 секунду:
Це дуже спірне ствердження. Мобілки так довго ще не існують щоб перевірити, але якщо взяти хати, машини і їдло, то вигідніше якось не стало. Скоріше прибуток транснаціональних контор став зашкварним, але нам що з того.dead_rat: ↑ 20.10.2025 22:23Саме так, і ми супер раді цьому, бо можемо купувати мобілки дешевше, аніж якби іх робили в розвинених країнах
-
Polyaan
Member
Если вы не входите в золотой миллиард и являетесь внуком Моргана или Ротшильда, у меня для вас плохие новости.Afit: ↑ 20.10.2025 21:13Я считаю правильно делают. Сейчас наступило время смотреть на мир в первую очередь не с комерческой рациональности, а с точки зрения стратегических, национальных интересов. Как когдато колонии скинули с себя бремя рабов, теперь время когда страны с дешёвой, жестко дисциплинированой рабочей силой, перестают быть такими и претендуют на равноправие. Лично мне очень не хочется жить под доминированием мирового устройства комуняк. Ну шо поробиш. Такий час. США закукливается. РФ, Китаю некому бить по рукамDDt: ↑ 20.10.2025 17:50 Предлагаю обсудить Microsoft може доручити Intel Foundry випуск наступного покоління ШІ-чипів Maia
![]()
Шанс , только шанс выжить и жить для вас есть только, пока существуют проклятые комуняки.
Если не тупой, поймёшь.
Если нет, нет смысла и объяснять
-
dead_rat
Member
І не мало стати. Пересічний має жерти слоп: китайський ширпотреб, діджитал сєрвіси, доставку їжі, ну і для трох більш забезпечених - електроніка.Scoffer: ↑ 20.10.2025 23:43 Це дуже спірне ствердження. Мобілки так довго ще не існують щоб перевірити, але якщо взяти хати, машини і їдло, то вигідніше якось не стало.
Все що через 5 років нічого не вартуватиме і хомʼяк буде далі крутити своє колесо
-
Afit
Member
При демократии у всех есть шанс реализовать себя. Стать или заниматься тем к чему душа лежит. Одна только свобода слова, вибора и свобода передвижения чего только стоят. Это чего нет/небыло например в северной корее, ну или ссср. Это крайнее проявления комунистического строя. Концлагерь. Крайнее проявление демократии, с которых тешатся комуняки и им подобные - это свобода проявления лиц не традиционной ориентации. Я думаю проблемы эти даже сравнивать между собой смешно.Polyaan: ↑ 20.10.2025 23:43Если вы не входите в золотой миллиард и являетесь внуком Моргана или Ротшильда, у меня для вас плохие новости.Afit: ↑ 20.10.2025 21:13
Я считаю правильно делают. Сейчас наступило время смотреть на мир в первую очередь не с комерческой рациональности, а с точки зрения стратегических, национальных интересов. Как когдато колонии скинули с себя бремя рабов, теперь время когда страны с дешёвой, жестко дисциплинированой рабочей силой, перестают быть такими и претендуют на равноправие. Лично мне очень не хочется жить под доминированием мирового устройства комуняк. Ну шо поробиш. Такий час. США закукливается. РФ, Китаю некому бить по рукам![]()
Шанс , только шанс выжить и жить для вас есть только, пока существуют проклятые комуняки.
Если не тупой, поймёшь.
Если нет, нет смысла и объяснять![]()
-
doc-oc
Member
При всей нелюбви к Интел, они должны жить!
АМД начала ах… ещё во времена Ryzen 5xxx, а сейчас всё стало ещё хуже. Поэтому пусть получают бабосы, чтоб иметь возможность конкурировать.
АМД начала ах… ещё во времена Ryzen 5xxx, а сейчас всё стало ещё хуже. Поэтому пусть получают бабосы, чтоб иметь возможность конкурировать.
-
daesz
Member
Люди в темі все ще думають, що корпорації - це їхні друзі
-
Sanьka
Member
Polyaan: ↑ 20.10.2025 23:43Шанс , только шанс выжить и жить для вас есть только, пока существуют проклятые комуняки
Як казав класик:Afit: ↑ 21.10.2025 01:47При демократии у всех есть шанс реализовать себя. Стать или заниматься тем к чему душа лежит. Одна только свобода слова, вибора и свобода
Шо то - х..я, шо ето - х..я!

Капіталізм - коли людина використовує людину, а комунізм - коли навпаки
-
Scoffer
Member
Сьогодні приїхала просто топова новина про європейську медицину
https://www.reuters.com/business/health ... 025-10-21/
Спиртовнісні засоби зовнішнього застосування забороняти збираються.
Та от краще хай буде совкова медицина, ніж оця західна. Вони там вже зовсім
дались. Швидкість деградації перевершує навіть самі сміливі прогнози.
https://www.reuters.com/business/health ... 025-10-21/
Спиртовнісні засоби зовнішнього застосування забороняти збираються.
Та от краще хай буде совкова медицина, ніж оця західна. Вони там вже зовсім
-
Timedemo
Member
то ти паришься за їх життя чи наше? приклади потрібні?maxud_b: ↑ 20.10.2025 22:13Цікаво, а що ж таке комуняки дали дешевше і якісніше? Рабську працю, болт забитий на екологію і здоров'я працівників, плагіат багатомільйонних досліджень і технологій США і Європи, війну через проксі в африці, іран, афганістан, кацапстан, хуситів? За рахунок продажу куди вони стали жити краще? Нажаль міжнародна кооперація, що дала поштовх для розвитку мікроелектроніки, дослідження космосу та атому настає кінець. Зараз буде кожен за себе, а тому багато речей стане фінансово невигідним. Інтел - це один із дзвіночків... Імхо.Timedemo: ↑ 20.10.2025 21:51 комуняки дали продукты значительно дешевле и качествееннее, чем продукты штатов.
сонячні панелі, залізофосфатні акб, роботи пилососи сяомі, інвертори дейе, автомобілі бівайді, зікр та подібні, і це те що просто я відчуваю на собі.
-
kairo
Member
2025 підходить до кінця, а серед українців досі є симпатики комуняк 
-
Timedemo
Member
до чого тут симпатики? ти вже давно байкотуєш все китайське?
-
kairo
Member
Це як називається?Шанс , только шанс выжить и жить для вас есть только, пока существуют проклятые комуняки.
-
Timedemo
Member
я не бачу тут симпатики, я бачу факти. І мені є що порівнювать, і справа точно не в симпатіях, а в реаліях. Як би сьогодні нас заставили використовувать все Євпропейське, Американське, і т.д. то ми б були у кам"яному віці.kairo: ↑ 21.10.2025 16:11Це як називається?Шанс , только шанс выжить и жить для вас есть только, пока существуют проклятые комуняки.
-
kairo
Member
Звичайно, то ж до перенесення виробництв в Азію, весь Захід жив у кам'яному віці. Тільки комуняки здатні випускати сучасні товари, їх ще Лєнін цьому навчив. Слава КПСС!Timedemo: ↑ 21.10.2025 16:25я не бачу тут симпатики, я бачу факти. І мені є що порівнювать, і справа точно не в симпатіях, а в реаліях. Як би сьогодні нас заставили використовувать все Євпропейське, Американське, і т.д. то ми б були у кам"яному віці.