Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
destructX
Member

Повідомлення

Підігнали мені тут aula f75 max на ріперах, божечки, як же кайфово вони тут звучать, так наче вони робились один для одного :laugh:
leif
Member

Повідомлення

destructX: 20.10.2025 01:04наче вони робились один для одного
напакована під зав'язку фоамами клавіатура та лонг-полл світчі, у яких хаузінг зроблений з міксу полікарбонату і нейлону це безпрограшна комбінація для дуже значної частини юзерів, працює безвідмовно навіть в отаких бюджетних варіантах :)
VovaII
Member

Повідомлення

Вибачаюсь якщо не по темі, але поясніть за мультиплеєр з точки зору клавіатури? — Бо геть не вловив суть. :(

І ще питання: а бувають Womier sk75( чи та що магнітна) із цифровим блоком?

Уточнення: магнітні — тихіші?(«клацання» клавіатури відволікає. — Мені не потрібно чути спрацювання клавіші, мені потрібно бачити результат спрацювання клавіші)

П.с.: «чому магнітні дешевше?» — можливо спрацьовує звичка, і користувачі бояться їх брати?(Продавці ціну скидують)
leif
Member

Повідомлення

VovaII
так геймерську клавіатуру зі спліт пробілом купили чи ні? чому ігнорите запитання?
VovaII
Member

Повідомлення

leif
Ні не купив. А не відповідав, бо ніяк не згадаю чого. — Якась причина точно була…
leif
Member

Повідомлення

VovaII: 20.10.2025 12:16 Якась причина точно була…
зрозуміло. ну, якщо згадаєте, то напишіть, все ж таки цікаво, яка була причина :write:
VovaII
Member

Повідомлення

leif
Обовʼязково.
StTechnik
Member

Повідомлення

VovaII
але поясніть за мультиплеєр з точки зору клавіатури? — Бо геть не вловив суть. :(
Суть там в Рапид Тригере. Простыми словами - вы подвигаете точку срабатывания и точку отпускания наверх хоть до 0.1мм и в результате клавиатура мгновенно реагирует на нажатие. Даже не на нажатие, а на мысль о том что бы ее нажать :)
VovaII
Member

Повідомлення

Ну от, все просто. Ви ж писали за 500-600, а мені висвічує 1100+. А це вже і до механічних не далеко.

Ну? То тепер відповісте чи бувають механічні безшумними? Чи магнітні клавіатури тихіші? Чому для мультиплеєрів магнітні бажаніші?
destructX
Member

Повідомлення

leif: 20.10.2025 10:50
destructX: 20.10.2025 01:04наче вони робились один для одного
напакована під зав'язку фоамами клавіатура та лонг-полл світчі, у яких хаузінг зроблений з міксу полікарбонату і нейлону це безпрограшна комбінація для дуже значної частини юзерів, працює безвідмовно навіть в отаких бюджетних варіантах :)
Не розуміючись в оцих всих технологічних нюансах клавіатур, це погано чи добре? :laugh:
feniks_tm
Member

Повідомлення

destructX: 20.10.2025 12:50
leif: 20.10.2025 10:50
Не розуміючись в оцих всих технологічних нюансах клавіатур, це погано чи добре? :laugh:
Комусь добре, комусь погано. Кому що подобається :rotate: Але у випадку бюджетного пластикового борда однозначно добре, бо краще зашумлена, ніж абсолютно пуста брязкалка.
destructX
Member

Повідомлення

VovaII: 20.10.2025 12:44 Ну? То тепер відповісте чи бувають механічні безшумними? Чи магнітні клавіатури тихіші? Чому для мультиплеєрів магнітні бажаніші?
Бувають, наприклад ось:
спойлер
І це, типу, бюджетний варіант

Відповідей за магнітні клави повно в Ютуб, якшо коротко то швидкий відгук (8к, 0.01) в купі з рапід тригером дають сумнівну перевагу над супротивником, типу при рівних умовах швидше виконає ту чи іншу дію магнітна клавіатура
VovaII
Member

Повідомлення

StTechnik
destructX
Тобто перевага магнітної клавіатури, що теоретично, може скоріше спрацьовувати? А при чому тут мультіплеєри? А як же шутери? Чи я щось знов не так зрозумів?

destructX
Бувають, наприклад ось:
Дякую. Живе прослуховування не заміниш.
leif
Member

Повідомлення

VovaII: 20.10.2025 12:44 Ну от, все просто. Ви ж писали за 500-600, а мені висвічує 1100+. А це вже і до механічних не далеко.

Ну? То тепер відповісте чи бувають механічні безшумними? Чи магнітні клавіатури тихіші? Чому для мультиплеєрів магнітні бажаніші?
Та ні, ту потужну клавіатуру зі спліт пробілом можна купити сильно дешевше, шукайте на Алі і знайдете. Тільки зареєструйтесь там, якщо ще ні.
Магнітні можна зробити досить тихими, є магнітні сайленти від haimu (у мене такі стоять), хтось ще також зробив вже НЕ сайленти. Але рівня механічних сайлентів вони ще не досягли, механічні тихіше
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 20.10.2025 14:13Але рівня механічних сайлентів вони ще не досягли, механічні тихіше
Ну справедливости ради - на Q3HE звук очень даже тихий. Не бесшумный, но достаточно комфортный. Может потому что свичи открытые, может потому что пока еще новое плюс минус, но акустически пока все как я люблю :)

Відправлено через 47 секунд:
И в догонку... Когда будет уже натхнення купать свичи?
destructX
Member

Повідомлення

VovaII: 20.10.2025 14:08 StTechnik
destructX
Тобто перевага магнітної клавіатури, що теоретично, може скоріше спрацьовувати? А при чому тут мультіплеєри? А як же шутери? Чи я щось знов не так зрозумів?
Так в цьому й відповідь. Бо швидше спрацьовує, бо мультіплеєр, бо (особливо) шутер :D
Швидше пікаєш, стрейфуєш, типу маєш перевагу над супротивником в пересуванні.
Почитай про технологію rapid trigger, там в деталях
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 20.10.2025 14:27Когда будет уже натхнення купать свичи?
часу нема сьогодні, зранку купа роботи, встигаю тільки періодично на форумі відписувати)) я не буду дуже довго з цим тягнути, звісно, бо мені самому цікаво, але коли точно не скажу, бо сам не знаю :dontknow:

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
destructX: 20.10.2025 14:31видше пікаєш, стрейфуєш, типу маєш перевагу над супротивником в пересуванні.
ще дуже покращує ейм в русі, бо координація рухів перса і прицілу краще відбувається, це може не одразу бути помітно, так щоб трохи потицяти і зрозуміти, але це дуже потужний бонус, один з головних, як на мене
Castaman
Member

Повідомлення

Покритикуйте будь ласка - YUNZII RT75 Black / Outemu Magnetic Switch, все подобається але не знаю, може за ці гроші щось краще існує.
7mindfields
Member

Повідомлення

Castaman: 20.10.2025 20:09 Покритикуйте будь ласка - YUNZII RT75 Black / Outemu Magnetic Switch, все подобається але не знаю, може за ці гроші щось краще існує.
Бюджетний бюджет, магнітний борд за $70. Поганий звук, стаби не змазані + треба робити тейп мод (опціонально). Плата хоч і хотсвап, але не сумісна з magnetic jade світчами, криве пз і баги з actuation point, через що неможливо нормально використовувати в fps шутерах
StTechnik
Member

Повідомлення

7mindfields: 20.10.2025 22:12
Castaman: 20.10.2025 20:09 Покритикуйте будь ласка - YUNZII RT75 Black / Outemu Magnetic Switch, все подобається але не знаю, може за ці гроші щось краще існує.
Бюджетний бюджет, магнітний борд за $70. Поганий звук, стаби не змазані + треба робити тейп мод (опціонально). Плата хоч і хотсвап, але не сумісна з magnetic jade світчами, криве пз і баги з actuation point, через що неможливо нормально використовувати в fps шутерах
Ну прям от души покритиковал :D
Відповісти