Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги Black Myth: Wukong
На диво адекватні вимоги. Але сама гра поки що особливого оптимізму не викликає
Новини
Останні статті і огляди
Опубліковано системні вимоги Black Myth: Wukong
-
waryag
Member
-
IronWithin
Member
Оцінювати тільки після релізу, бо темна конячка!waryag: ↑ 08.06.2024 13:52 Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги Black Myth: Wukong
-
Геральт
Member
Також звертаємо увагу, що зазначені конфігурації розробники випробували з увімкненою технологією масштабування DLSS/XeSS/FSRwaryag: ↑ 08.06.2024 13:52 На диво адекватні вимоги.
Ясно, що нічого не ясно. А UE5, якщо по Senua2, робокопу оцінювати, ще той крокодил, жере багато.
-
Earanak
Member
Вроде сегодня новости были что ее релиз перенесли на Xbox-ах, из за того что она недостаточно оптимизирована, хех...
-
Kanjo
Member
Адекватно жрёт UE5, вопрос лишь в оптимизацииГеральт: ↑ 08.06.2024 15:15Також звертаємо увагу, що зазначені конфігурації розробники випробували з увімкненою технологією масштабування DLSS/XeSS/FSRwaryag: ↑ 08.06.2024 13:52 На диво адекватні вимоги.
Ясно, що нічого не ясно. А UE5, якщо по Senua2, робокопу оцінювати, ще той крокодил, жере багато.
-
Bombopedro
Junior
Даний проект в мене на прицілі, бо дуже люблю соулслайки. Ролики геймплею непогані, але все ж варто дочекатись виходу гри, бо чомусь при всій цікавості до неї, якісь неоднозначні почуття виникають. Стосовно того ж Sekiro такого не було, вже прям по роликам і геймплею бачив що 100% проект крутий і мені зайде на повну котушку 
-
Alex_Lord
Member
Отлично, из недавнего "соулс" пробовал Forsaken который уже патчат второй год а игра невнятная как в управлении так и в геймплее(молчу про сюжет).
Надеюсь это не будет лобовой клон Nioh...
Надеюсь это не будет лобовой клон Nioh...
-
kornuolis
Junior
Вимоги виглядають адекватно, бо скоріш за все, ранили на пресеті баланс, а то і перформанс. Щей не відомо який був таргет фпс.waryag: ↑ 08.06.2024 13:52 Пропоную обговорити Опубліковано системні вимоги Black Myth: Wukong
Вимоги знову "па дибільнаму" написані. Немає таргет фпс, немає зазначеного пресета, немає 1440р.
-
Phos4
Member
Це оголошення системних вимог стало просто ритуалом заспокоєння для любителів передзамовлень, випадків коли воно сходиться з реальністю один з двадцяти.
-
MessiaH
Member
кривой кусок китайского кода на самом ублюдском игровом движке, уже сколько его патчат, а оно до сранделя. Графон в игре убогий, более-менее исправляет ситуацию увеличение резкости, но выше значения "3" в глазах рябит и дискомфорт, сам не знаю на кой хрен я эту шляпу купил и ещё овер 40ч наиграл
-
tablestikus
Member
MessiaH
То в тебе просто процессор не ігровий і на тебе розробники ігр ображені.
То в тебе просто процессор не ігровий і на тебе розробники ігр ображені.