Продано понад 7 мільйонів копій Battlefield 6 за перші три дні — найкращий старт в історії серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Grava
Member

Повідомлення

Earanak
Гарні новини :rotate:
"Weapon attachment unlock nearly 2x faster" як на мене це найголовніше :super:
Sashr: 17.10.2025 12:41Маленькі мапа це прям дно
А мені навпаки це все подобається, більш концентрований екшн, не потрібно бігти до іншої точки кілька хвилин щоб посеред поля померти від рандомного снайпера на іншому кінці карти.
fan-zp
Member

Повідомлення

Devijack: 17.10.2025 12:38 Всрата ЕА забанила Запоріжжя, не в новий БФ не програти не в старий.
ну незнаю провайдер Флагман,ИП там белый по умолчанию
все работает малой не жаловался
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Earanak: 17.10.2025 12:51 Инфа про изменения в ближайшее время :
спойлер
image.jpg
Работяги одобряють, якщо модулі на зброї будуть відкриватись швидше.
А то враження було, щоб прокачати її на 50 треба максимум на двої різних грати і то це займе багато часу, ніби в танки зайшов прокачати гілку відо нуля до топа.
Earanak
Member

Повідомлення

Sailor Popeye, это да... С учетом режима где я играл и количества фрагов в среднем что делал за игру, я бы докачал М417 с 30 уровня до 40 приблизительно за 9 часов :banghead: Ну а качать пушки и делать анлоки в кастом режиме на ботах как то со всей силы не хотелось. Время когда с электричеством еще терпимо просто не хотелось тратить на отстрел болванчиков.
Grava
Member

Повідомлення

fan-zp: 17.10.2025 13:21ну незнаю
Можна чекнути ip, там 100% буде що завгодно але не Запоріжжя, фрегат за замовчуванням дніпровські ip, я собі Діанет підключив і там білий ip Київ. На старому мегалані лише запорізькі ip, там ЕА не працював.
Sashr
Member

Повідомлення

Grava: 17.10.2025 13:14 Earanak
А мені навпаки це все подобається, більш концентрований екшн, не потрібно бігти до іншої точки кілька хвилин щоб посеред поля померти від рандомного снайпера на іншому кінці карти.
Та без питань, малі мапи і раніше були. Ось тільки зараз вибору немає - лише малі мапи. Якби я хотів колду то грав би колду.
Afit
Member

Повідомлення

Devijack: 17.10.2025 12:38 Всрата ЕА забанила Запоріжжя, не в новий БФ не програти не в старий.
І що, немає варіанту підтвердити що ти не в окупації? В мене так було в Wot, не давали задонатить :) Довелося проходити процедуру підтвердження
MqM
Member

Повідомлення

_Andrik_: 17.10.2025 11:10 Польська озвучка шикарна , від традиційної "курва" , до "я пердоле" і "спердаляй" :gigi:
Поляки проти таджиків - звучить епічно :D

Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Grava: 17.10.2025 13:14 Earanak
Дійсно навіщо бігти далеко, якщо модга померти тут і зараз від гравця, що забіг з тилу, хоча 5 хвилин тому всім сквадом зайняли точку :lol:
Взагалі геймплей суцільний тімдезматч:) Весело так, шалений адреналін, а реалістично? Ні. Можливо в цьому побудувати послідовну тактику? Дуже складно
Grava
Member

Повідомлення

MqM: 17.10.2025 14:29реалістично? Ні
Це в окоп, там реалізму вистачає.
Весело так, шалений адреналін
Ну так це і потрібно від гри. Це аркада для казуалів, це не мілітарі сім.
SmileKnight
Member

Повідомлення

proos: 17.10.2025 10:47 SmileKnight
Я бы сказал шикарной игре шикарные продажи) :super:

А что с подключением не так?
А у меня ругается на соединение с сервером постоянно "Connection failed - unable to connect to EA servers" (покупал через ЕА - скидка была и у меня там все бф\стар варсики) :lol:
В бетке играл все было отлично :) в 2042 все работает -_-

А вот в 6 никак :gigi: запускаю варп - все отлично работает. На форуме куча тем таких, но пока нет решения я так понимаю)
Сегодня нашел пару видосов на ютубе, после работы протестирую, если выйдет то отпишу...поржем)
proos
Member

Повідомлення

SmileKnight
Понял) обидно что так.
Ну у меня тоже все бф в еа были, но я перекупил все в стим :D (старый стимбой :gigi: )
Что такое варп?
MqM
Member

Повідомлення

Grava: 17.10.2025 14:38
MqM: 17.10.2025 14:29реалістично? Ні
Це в окоп, там реалізму вистачає.
Весело так, шалений адреналін
Ну так це і потрібно від гри. Це аркада для казуалів, це не мілітарі сім.
А тобто всім хто хоче реаліщму в іграх, треба сідати за комбайни, кораблі, літаки, космічні шатли.
А можна без дурних порад?
Ігри саме для того і створювати, щоб отримувати безпечні емоції, які не отримаєш в реалі.
Але чомусь багатьом не подобається Фортнайт і Овервотч, але на противану стааоять таку д аркаду як Батла. А коли ставиш дійсно щось серйозне на противагу Батлі, як Арма чи Сквад, то аргументи закінчується і починається про окопи та інші пенсіонерські поради :lol:
Батла стала більш аркадною навіть відносно своїх попередніх серій :weep: Але що там казати багато не знає про існування попередніх ігор, такі то фанати пішли :laugh:
Devijack
Member

Повідомлення

Afit: 17.10.2025 14:24І що, немає варіанту підтвердити що ти не в окупації?
Вони навіть до підтримки застосували "обмеження" нема змоги їм писати. Розумію що можна під впн але в мережі я не знайшов позитивного відгуку що когось разблокували. Доречі провайдер Київстар, чекав по IP все чітко відображає Запоріжжя
Grava
Member

Повідомлення

MqM: 17.10.2025 14:54А коли ставиш дійсно щось серйозне на противагу Батлі, як Арма чи Сквад,
Які потрібні аргументи? Не треба ставити на противагу батлі арму та сквад, різні жанри. Яка ще реалістичність у серії ігор де танки літали на с4 та збивали літаки, пілоти вистрибують з кабін та з РПГ збивають переслідувачів і потім повертаються назад :lol:
SmileKnight
Member

Повідомлення

proos: 17.10.2025 14:50 SmileKnight
Понял) обидно что так.
Ну у меня тоже все бф в еа были, но я перекупил все в стим :D (старый стимбой :gigi: )
Что такое варп?
А это впн-ка)
Пишут эта ошибка у многих решилась...именно отключением геймпада который подключен к пк (у меня от майков, он у меня постоянно включен, но не использую :laugh: :rotate: или левые юсб воткнутые) попробую сегодня протестировать)
proos
Member

Повідомлення

SmileKnight
Я понял.
У меня дуалсенс постоянно подключён и шо в бетке шо на релизе норм.
Robostyle
Member

Повідомлення

Grava: 17.10.2025 14:08
fan-zp: 17.10.2025 13:21ну незнаю
Можна чекнути ip, там 100% буде що завгодно але не Запоріжжя, фрегат за замовчуванням дніпровські ip, я собі Діанет підключив і там білий ip Київ. На старому мегалані лише запорізькі ip, там ЕА не працював.
Я сижу за НАТом провайдера, 2ip геолоцирует меня в киеве.
ЕА все равно бан.
Betyasha
Member

Повідомлення

SmileKnight: 17.10.2025 10:02
proos: 17.10.2025 09:44 Предлагаю обсудить Продано понад 7 мільйонів копій Battlefield 6 за перші три дні — найкращий старт в історії серії

Кто там говорил за лазерганы? Что сейчас скажите?)
Хорошей игре, хорошие продажи :super:
Хоть и имею траблы с подключением...но warp пока выручает B-)
Жду компенсацию, про которую они мне говорили :rotate:
Які трабли, яка компенсація? Бо я сам через раз заходжу з костилями.

connection failed 1:86001S:51002S:57019S

Таке постійно
Grava
Member

Повідомлення

Robostyle: 17.10.2025 16:002ip геолоцирует меня в киеве
Була така сама фігня коли замовив білу адресу, писав у підтримку і після зміни ip на інший відображався так само Київ але все запрацювало.
SmileKnight
Member

Повідомлення

Betyasha: 17.10.2025 16:03
SmileKnight: 17.10.2025 10:02

Хорошей игре, хорошие продажи :super:
Хоть и имею траблы с подключением...но warp пока выручает B-)
Жду компенсацию, про которую они мне говорили :rotate:
Які трабли, яка компенсація? Бо я сам через раз заходжу з костилями.

connection failed 1:86001S:51002S:57019S

Таке постійно
В мене те саме, без впн)
Мені на поштову скриньку таке написали (і на форумі вони те саме писали, та на платформах) :

10 жовтня у нас стався збій у застосунку EA, через який деякі гравці, які попередньо замовили Battlefield 6, не мали доступу до гри. Ми розуміємо, що це може дратувати, тому хотіли вибачитися… з бонусами.

Усі, хто постраждав у застосунку EA, отримають 12 предметів та 12 - 60-хвилинних бустерів кар'єри, які мають надійти до ігрової поштової скриньки постраждалих гравців цими вихідними.

Крім того, ми також надамо постраждалим гравцям повний доступ до сезонного бойового перепустки. Власники Phantom Edition отримають повну бойову перепустку 2-го сезону.

Ми ще раз хочемо вибачитися за цей збій.
See you on the Battlefield.
The Battlefield Team :super:
Відповісти