Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
oversteve
Member

Повідомлення

daesz
те саме, пробував з чистого еджа, хрома, опери з локальним провайдером, через телефон КС - один фіг, єдина відмінність - опера через вбудований ВПН йде нормально куди треба без редіректу
daesz
Member

Повідомлення

oversteve
не рішення, а обговорення (ви ж запитували чи у всіх так). В мене так і не вийшло лівнути сру сайт. Схоже, що проблема у зв'язці київстар+асус, хтось із 2 щось намудрив. З телефону (брейв) також кидає тільки на сру.
Free VPN додак для брейву не вирішує проблему для мене. Маю десктопний Proton VPN, але зараз спробувати неможу його (як не забуду - то спробую пізніше та відпишусь).
artko
Member

Повідомлення

daesz: 13.10.2025 21:09Не виходить навіть з еджа, в якому заходив тільки в дискорд, тобто історія та кукі - чисті.
перевірте регіональні налаштування еджа, можливо там російська є десь? перевірив на усіх браузерах та з декількох провайдерів - редиректить на ua-ua
Ektalion
Member

Повідомлення

oversteve: 13.10.2025 21:12 те саме, пробував з чистого еджа, хрома, опери з локальним провайдером, через телефон КС - один фіг, єдина відмінність - опера через вбудований ВПН йде нормально куди треба без редіректу
daesz: 13.10.2025 21:22 не рішення, а обговорення (ви ж запитували чи у всіх так). В мене так і не вийшло лівнути сру сайт. Схоже, що проблема у зв'язці київстар+асус, хтось із 2 щось намудрив. З телефону (брейв) також кидає тільки на сру.
Free VPN додак для брейву не вирішує проблему для мене. Маю десктопний Proton VPN, але зараз спробувати неможу його (як не забуду - то спробую пізніше та відпишусь).
Ще можна спробувати почистити браузер ccleaner-ром. Можна також почистити реєстр Windows, правда цей варіант не дуже рекомендую, можна перестаратись.

В профілі браузера перевірити чи регіон Україна, вибрати мову, якщо не стоїть. Це теж впливає.
oversteve
Member

Повідомлення

daesz
походу трейсрт каже, що лізе на сайт асуса через русняву айпішку :-/
спойлер
Зображення
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

artko: 13.10.2025 21:27перевірте регіональні налаштування еджа
Я ніколи не ставив ОС з мовою іншої ніж англійська.
Про едж я тільки до того, що проблема явно не із кукі чи історією в браузері.
oversteve: 13.10.2025 21:32походу трейсрт каже, що лізе на сайт асуса через русняву айпішку
Схоже, джаст київстар сінгс :insane:
Ektalion
Member

Повідомлення

daesz: 13.10.2025 21:57 Про едж я тільки до того, що проблема явно не із кукі чи історією в браузері.
У мене було таке через вибраний сруський профіль в самому браузері .
Геральт
Member

Повідомлення

oversteve: 13.10.2025 21:32 походу трейсрт каже, що лізе на сайт асуса через русняву айпішку :-/
Спробуйте прописати жорстко якісь людські DNS
oversteve
Member

Повідомлення

Геральт
не допомагає, походу прикол провайдера, з іншим провайдером все норм
daesz
Member

Повідомлення

Ektalion: 13.10.2025 22:38
daesz: 13.10.2025 21:57 Про едж я тільки до того, що проблема явно не із кукі чи історією в браузері.
У мене було таке через вибраний сруський профіль в самому браузері .
Це точно не мій випадок :)
спойлер
Зображення
Геральт: 13.10.2025 23:17
oversteve: 13.10.2025 21:32 походу трейсрт каже, що лізе на сайт асуса через русняву айпішку :-/
Спробуйте прописати жорстко якісь людські DNS
Пробував стандартний гугльвіський 8.8.8.8 та 8.8.4.4 - не допомагає. Проблема на стороні київстару.
andre_k
Junior

Повідомлення

shnok: 13.10.2025 12:33
andre_k: 13.10.2025 11:02 Якщо система з Sapphire 7800 стала дивно поводитися, кілька разів блимає монітор, після цього вилізають якісь піксельні артефакти окремими блоками на екрані, далі все висне зовсім, при цьому може йти дивний рипучий звук з колонок, це вже ремонт, чи можна перевірити щось? З монітором точно все ок, з портами теж, кабелі різні hdmi / DP, з навантаженням або без, зависання трапляється в випадковий момент. Але furmark чомусь проходить без проблем.
Furmark давно не показник. Запустіть остт, тест проходить? Хоча з дуже великою ймовірністю він його не пройде
OCTT проходить без помилок, і звичайний і максимальний
oh_boy
Member

Повідомлення

Є тут володарі 5070ti?
Похизуйтесь своїми результатами розгону :shuffle:
denizen
Member

Повідомлення

може цікавіше про андервольтінг поговоримо?
Striker
Member

Повідомлення

Тру поцони роблять одночасно і андервольт, і розгін. B-)
oversteve
Member

Повідомлення

Striker: 14.10.2025 16:06 Тру поцони роблять одночасно і андервольт, і розгін. B-)
можна ще біос зашити від якоїсь жирної версії, бо в деяких ігорях довбиться в свій ліміт 300Вт навіть з андервольтом
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

https://www.reddit.com/r/overclocking/c ... ?rdt=52346
Но сам не пробовал, как то влом этим всем заниматься.
Alvaro
Member

Повідомлення

Тут проводил тест , когда дискасил с челами которые утверждали что раньше был натив крутой а теперь натива нет и технологии хунга портят картинку. Взял рандомные три полегче игры из разного времени которые под рукой в стиме были, фар край 3 , фиар, и халф лайф2. И гта 5 обновленный и спейс марин2. все снял в 1080п старые игры натив без сглаживаний , новые с длаа. Приблизил на 350%. Результат в целом ожидаемый. В нативе пиксельная каша в новых ровная четка картинка
спойлер
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Nouriel
Member

Повідомлення

oversteve: 13.10.2025 21:12те саме, пробував з чистого еджа, хрома, опери з локальним провайдером, через телефон КС - один фіг, єдина відмінність - опера через вбудований ВПН йде нормально куди треба без редіректу
просто почекай і пройде, не ти перший не ти останній))
Alvaro
Member

Повідомлення

А есть смысл ставить апскейл до 2к на мониторе 1080, при использовании в 2к длссКачество а при 1080 длаа? Будет ли 1080длаа натив сравниваться по качеству с 2к апскейлинг с длссК?
Striker
Member

Повідомлення

1080 native завжди буде гірше за 2к, хоч навіть в balance, хоч з прикрученою графікою. Я намагався пограти в щось на Full HD 24" після 2к 27" - це біль і страждання. Хоча до 2к прекрасно собі грав.
Відповісти