Огляд бездротової ігрової миші Scyrox V8 вагою 38 грамів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
shatun
Member

Повідомлення

destructX: 15.09.2025 12:56 В чому може бути проблема заряджати 1-2+ рази в тиждень мишку (8к частоту не рахую) я не розумію, боятись що здохне акб?..
У колі спілкування.
Коли приходиш налагоджувати ПК у сім'ю з двома підлітками де ЗП дорослих становить 12-17 тис. гривень, то у 70% випадків у них реально "кончені" гризуни.
Відповідно ти тягнеш не лише флеху і свою дупу, а і свого гризуна. І якщо він розрядиться саме під час налагодження ПК, то тебе чекає попа-біль з чужим гризуном. :dontknow:
Теж саме про чужі ноутбуки де доволі часто тачпад частково несправний - краще гризун у 140 грамів ніж на тому тачі щось намагатись.
Ostin
Member

Повідомлення

До речі, змінна батарейка в гризуна - гарне зауваження. На двох гвинтиках закрутити і порядок. Але це це про сучасний маркетинг, на жаль.
От просто цікаво, якщо в миші з огляду здохне акум за рік - його самостійно легко купити і замінити? Чи в хід підуть паракордові кабелі?)
destructX
Member

Повідомлення

shatun: 15.09.2025 13:11
destructX: 15.09.2025 12:56 В чому може бути проблема заряджати 1-2+ рази в тиждень мишку (8к частоту не рахую) я не розумію, боятись що здохне акб?..
У колі спілкування.
Коли приходиш налагоджувати ПК у сім'ю з двома підлітками де ЗП дорослих становить 12-17 тис. гривень, то у 70% випадків у них реально "кончені" гризуни.
Відповідно ти тягнеш не лише флеху і свою дупу, а і свого гризуна. І якщо він розрядиться саме під час налагодження ПК, то тебе чекає попа-біль з чужим гризуном. :dontknow:
Теж саме про чужі ноутбуки де доволі часто тачпад частково несправний - краще гризун у 140 грамів ніж на тому тачі щось намагатись.
Ну це перелічені вже дуже специфічні умови. В цілому то проблем нема ніяких, і багато людей на старих дріжджях топлять за вагу та батарейки ;)

Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Ostin: 15.09.2025 13:18 До речі, змінна батарейка в гризуна - гарне зауваження. На двох гвинтиках закрутити і порядок. Але це це про сучасний маркетинг, на жаль.
От просто цікаво, якщо в миші з огляду здохне акум за рік - його самостійно легко купити і замінити? Чи в хід підуть паракордові кабелі?)
Так само два (4) гвинтика відкрутити, старий акум від'єднати, новий під'єднати :D
акумів повно як і в нас, так і на алі, яких завгодно ємностей
Ostin
Member

Повідомлення

destructX: 15.09.2025 13:28акумів повно як і в нас, так і на алі, яких завгодно ємностей
Це є добре :up:
yariksom
Member

Повідомлення

не люблю легкі миші, мабуть тому що не граю ігор, які напевно такі потребують, а бо просто звик.
Та що в мене умовно легка (близько 60 грам) до цього часу валяється вернувся на стару важку.
Все залежить від звичок, особистих вподобань та потреб, тепер хочу справжнього китайського монстра спробувати - Inphic IN9 Ultra :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Я прийшов сказати, що був не правий щодо китайських мишей.

Моя Logitech g pro почала даблклікати і вибісила до неможливості, з одного боку класна миша, але я майже не граю і обережно ставлюся. Дупа згоріла від думок заплатити 129 євро за наступну, щоб і з нею почалися проблеми.

Тож спамʼятав цю новину, покурив огляди і виявилося, що китайські миші - годна тема.

На пробу заказав attack shark x3 бо дуже дешево і сердито, так класна миша, ніяких претензій. Єдине, що вона менше за Г Про, то краще б брав х8.

Дякую за огляд :super:
waryag
Member

Повідомлення

shatun: 15.09.2025 12:37Була б миша не 40, а 44 грами. Не уявляю кого воно напрягло би. Автономність без кабелю викликає більше сумнівів ніж 4 грами ваги...
А якщо додати посадкове місце і зробити АКБ знімним, то це ще грамів 7 і плюс 2 доллари до ціни?
Якщо взяти гризуна з огляду і уявити, що АКБ здох через умовні 2 роки, то скільки звичайних юзерів підуть ту АКБ міняти, а скільки просто викинуть? 60 х 40%?
А от якби миша на мізер важча, але зі знімною АКБ, то 95 х 5%?
Так може не в вазі річ, як позиціонують, а в тому, щоб купували більше замість джерело живлення тупо міняти і умовних років 5-7 на одному виробі рівно сидіти?
АКБ можна зняти і замінити без спеціальних навичок чи знарядь. Можна і на більшу, місце є. Тільки навіщо?
При рантаймі в тиждень ресурсу АКБ вистачить на 8-10 років, а то і більше.
У мишки чітке позиціонування під легкість і кіберспорт. Якщо вони вас не дуже цікавлять, можете взяти щось подібне трохи важче, без супершвидкого безпровіду, з більшим акумом, ще й набагато дешевше.

Відправлено через 21 хвилину 15 секунд:
Ostin: 15.09.2025 13:18До речі, змінна батарейка в гризуна - гарне зауваження. На двох гвинтиках закрутити і порядок. Але це це про сучасний маркетинг, на жаль.
А подивитися огляд? 4 гвинтика - розбір миші, акум на стандартному роз'ємі.
Alligator
Member

Повідомлення

SaxOFFoN: 11.09.2025 19:20 dead_rat
От ви так сказали наче копія це щось погане)
Як активний юзер декількох g304/g305 в минулому - повний клон у вигляді zaopin z1 pro на рівень вище абсолютно у всьому(кліки, скрол, сенсор, вага) + більш довговічний.
Тож нехай китайці копіюють на здоров'я, якщо логітеч не здатен реалізувати такий рівень якості як у них :rotate:
Logitech витрачає лями на розробку, платить тисячі баксів співробітниками, Scyrox витрачає "нічого" та платить 20 баксів китайцям в підвалі, звісно у них продукція виходить рентабельніше і навряд гігант як Logitech від цього загнеться, а ось автомобільні компанії, а ще гірше літакобунівельні аж бігом тому копія це дуже погано для розвитку у цілому та банальна альтернатива як скачати гру з торренту для користувача. :rotate:
dead_rat
Member

Повідомлення

Alligator: 13.10.2025 21:48
SaxOFFoN: 11.09.2025 19:20 dead_rat
От ви так сказали наче копія це щось погане)
Як активний юзер декількох g304/g305 в минулому - повний клон у вигляді zaopin z1 pro на рівень вище абсолютно у всьому(кліки, скрол, сенсор, вага) + більш довговічний.
Тож нехай китайці копіюють на здоров'я, якщо логітеч не здатен реалізувати такий рівень якості як у них :rotate:
Logitech витрачає лями на розробку, платить тисячі баксів співробітниками, Scyrox витрачає "нічого" та платить 20 баксів китайцям в підвалі, звісно у них продукція виходить рентабельніше і навряд гігант як Logitech від цього загнеться, а ось автомобільні компанії, а ще гірше літакобунівельні аж бігом тому копія це дуже погано для розвитку у цілому та банальна альтернатива як скачати гру з торренту для користувача. :rotate:
Я місяць тому теж так думав. Чесно.

Але от задаблклікала моя Logitech G Pro. З одного боку 5 років, з іншого я дуже мало граю і дуже обережно ставлюся. Нова Г Про 2 коштує 129 євро, не проблема, але мене просто обурює відсутність якості - я принципово пішов купувати на від Лоджитека і Рейзера, бо по відчуттям з тих 129 на саму мишу йде дай бог 20. І робе на тому (чи іншому) китайському заводі з китайських же компонентів.

Нова Logitech Superlight 2c - 179 євро. Це ж головою вдаритися. Які там мега технології? Який R&D?
Евгений King
Member

Повідомлення

1 в 1 Redragon G49 Pro, от тільки Redragon по 30$ можна взяти :lol:
спойлер
https://www.eloshapes.com/mouse/compare ... on-g49-pro
SaxOFFoN
Member

Повідомлення

Alligator
Та я ж не проти того всього) Проблема конкретно g305 в тому, що вона об'єктивно гірше по якості аналогічних сучасних китайців, і відчутно.
Тому тут вже індивідуальний вибір, слідувати подібним абстрактним цінностям, чи обирати серед доступних варіантів кращий.
Відповісти