Технологія FSR 4 протестована на старих відеокартах AMD Radeon. Якість зображення краща, ніж у FSR 3.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

kairo
Я максимально чітко написав свою позицію. Те що технологія є і адаптована під карти не тільки останнього покоління це безумовно добре але і працює вона не з такою швидкодією як на картах останнього покоління, що насправді логічно і так і має бути. Що взагалі тут можна обговорювати?
erkins007
Member

Повідомлення

kairo: 13.10.2025 17:00Нормально старі карти підтримують FSR4 та отримують шикарний буст. При цьому, FSR4, це вже робоча технологія, а не рахітний FSR3
На старых картах и качество и производительность фср4 хуже
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

erkins007
Ну якість якраз не відрізняється, а от швидкодія так.
erkins007
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 13.10.2025 17:07 erkins007
Ну якість якраз не відрізняється, а от швидкодія так.
Отличается.
Як зазначає редакція ComputerBase, неофіційна версія FSR 4 трохи поступається за якістю зображення повноцінній версії, що працює на Radeon RX 9060 XT.
kairo
Member

Повідомлення

Del
Востаннє редагувалось 13.10.2025 17:09 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

waryag
Ви не можете зрозуміти, що зараз підтримка і відповідальність за роботу на старих картах лежить на отих ентузіастах. А при оф. підтримці - на АМД. Буде час і натхенння - викотять офіційно. Не виключено, що "злив" свідомий, для халявного тестування :)
kairo
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 13.10.2025 17:06Що взагалі тут можна обговорювати?
Те, що Ліза зажала технологію для своїх клієнтів. Людина купила карту 2024 року, і вже в 2025му залишилась без підтримки. Штучно.

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Геральт: 13.10.2025 17:09Ви не можете зрозуміти, що зараз підтримка і відповідальність за роботу на старих картах лежить на отих ентузіастах.
ЛОЛ, карти 2024го року - старі. Древні! Епоха мезозою! :lol:

Відправлено через 53 секунди:
erkins007: 13.10.2025 17:06На старых картах и качество и производительность фср4 хуже
Звісно, але це все одно набагато краще, ніж рахітний FSR3.
Bukakanga
Member

Повідомлення

tornadox: 13.10.2025 15:05 Де глянути список мамонтів на яких це можна запустити?
все RDNA2-3-4. Лично я гонял оптискейлер на своей 7600 обычной

список совместимости по игрулькам - тут
https://github.com/optiscaler/OptiScale ... ility-List
Олег Мандріаник
Member

Повідомлення

Эх, я уже губу раскатал что на GCN 2.0 будет работать :rotate:
erkins007
Member

Повідомлення

kairo: 13.10.2025 17:14Звісно, але це все одно набагато краще, ніж рахітний FSR3.
Естественно, но у Радеон и так продажи настолько мизерные что новой линейки до сих пор в статистике Стима нет. Им же нужно стимулировать хоть как-то народ покупать новые карты
taras_cs
Member

Повідомлення

erkins007: 13.10.2025 18:59Естественно, но у Радеон и так продажи настолько мизерные что новой линейки до сих пор в статистике Стима нет. Им же нужно стимулировать хоть как-то народ покупать новые карты
В них ціна на достатньому рівні, щоб стимулювати.
Топчик карти AMD
спойлер
Зображення
Проти найдешевших 5070 Ti
спойлер
Зображення
Порівняння тут: https://www.techpowerup.com/review/asus ... oc/29.html
спойлер
Зображення
Чому люди купують Nvidia, при таких показниках ціни та видайності, я не знаю. А ви чому не купуєте AMD?
Vpupkin
Member

Повідомлення

erkins007: 13.10.2025 18:59Естественно, но у Радеон и так продажи настолько мизерные что новой линейки до сих пор в статистике Стима нет. Им же нужно стимулировать хоть как-то народ покупать новые карты
Особисто мені дуже важко зрозуміти кому і нащо здалися ті нові радиони і як фср4 може мотивувати їх купляти, хіба що якісь упороті фанати оновлюються.
taras_cs
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.10.2025 20:12Особисто мені дуже важко зрозуміти кому і нащо здалися ті нові радиони
Чому?
Ektalion
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.10.2025 20:12 Особисто мені дуже важко зрозуміти кому і нащо здалися ті нові радиони і як фср4 може мотивувати їх купляти, хіба що якісь упороті фанати оновлюються.
Особисто мені дуже важко зрозуміти, чому тебе досі не банили.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Ektalion: 13.10.2025 20:25Особисто мені дуже важко зрозуміти, чому тебе досі не банили.
Запитайтися у адмінів, їм видніше.

Відправлено через 4 хвилини 28 секунд:
Як нецікаве може зацікавити?
От радіони і не можуть конкурувати.
taras_cs
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.10.2025 20:36Як нецікаве може зацікавити?
От радіони і не можуть конкурувати.
Це не відповідь.
Є ціна, є тести і є набір технологій. Є досвід використання.

Чи ви покладаєтесь на релігійні переконання?
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 13.10.2025 17:09Ви не можете зрозуміти, що зараз підтримка і відповідальність за роботу на старих картах лежить на отих ентузіастах. А при оф. підтримці - на АМД. Буде час і натхенння - викотять офіційно. Не виключено, що "злив" свідомий, для халявного тестування :)
АМД спіймали на брехні - вона заявляла, що старі карти фізично не тягнуть ФСР4. А виявилося, що тягнуть, і тепер потрібно рятувати репутацію.
Alexsandr
Member

Повідомлення

erkins007: 13.10.2025 18:59 Естественно, но у Радеон и так продажи настолько мизерные что новой линейки до сих пор в статистике Стима нет. Им же нужно стимулировать хоть как-то народ покупать новые карты
Владельцы старых видеокарт с каким шансом купят амд?
artko
Member

Повідомлення

Alexsandr: 13.10.2025 20:55Владельцы старых видеокарт с каким шансом купят амд?
знайомий на тижні запитував у магазинів (брейн, телемарт, тач ще якийсь) конфігурацію умовно бюджетного компа під играшки. 50% наданих пропозиций - були з 9060хт.
тобто - до 50% :)
erkins007: 13.10.2025 18:59Естественно, но у Радеон и так продажи настолько мизерные что новой линейки до сих пор в статистике Стима нет.
до статистики стіма в мене особисто є питання. чому - за останні півроку в мене були трі різні відеоплати в десктопі. жодного разу стім не запитував дані. знайомиих опитував, хто міняв залізо - опитування не було.
взяв їх статистику за серпень та вересень - у вересні доля nvidia трохи впала. це "трохи" - з'явилося у вигляді "інші відеоплати". що це? чому вся серія 5хххх нвідіі вже є, а якщо порахувати її долю та спрогнозувати долю нвідії до амд як 94% до 5% (була така цифра в новинах) то 9хххх радеони вже теж повинні бути в статистиці.

в мене особисто вже росте теорія змов та "чумаданів", бо інакше пояснити таке не можу. :)
Vpupkin
Member

Повідомлення

taras_cs: 13.10.2025 20:38Це не відповідь.
Є ціна, є тести і є набір технологій. Є досвід використання.

Чи ви покладаєтесь на релігійні переконання?
Моя особиста думка проста.
Сірий нецікавий продукт який нездатен відкусити значної частини ринку бо зубів немає.
taras_cs: 13.10.2025 20:38Є ціна, є тести і є набір технологій. Є досвід використання.
І вони як ми бачимо не дуже мотивують люд це купляти.
Відповісти