Пропоную обговорити Розробники Borderlands 4 розповіли про новий контент і місії, які вийдуть цієї осені
Оптимізацію завезли, чи все без змін з першого релізу?
Новини
Останні статті і огляди
Розробники Borderlands 4 розповіли про новий контент і місії, які вийдуть цієї осені
-
afhpwnd
Member
-
Геральт
Member
Але до кінця поточного року ще буде безплатне оновлення для всіх, яке додасть нового високорівневого складного боса
На жаль, складних босів там нема. Максимум - з другої спроби беруться. Щось перемудрили з складністю легкістю.
Хоча, може то сирена така імбова, якось треба спробувати іншими персонажами.
На жаль, складних босів там нема. Максимум - з другої спроби беруться. Щось перемудрили з складністю легкістю.
Хоча, може то сирена така імбова, якось треба спробувати іншими персонажами.
-
Васильович
Member
Мабуть, готують Optimization Pack за окрему платуafhpwnd: ↑ 13.10.2025 11:07Оптимізацію завезли, чи все без змін з першого релізу?
-
NUN4AG
Member
Якби вони весь цей мотлох не вирізали/не генерували замість того, щоб займатися оптимізацією (ну ОК, просто хоча б не душили б її продуктивність тими фішками UE5, які не потрібні проєкту з cellshading-ом) - було б зовсім круто,
Ренді...
Тим більше за 130$ (а може й дорожче)...
Тим більше за 130$ (а може й дорожче)...
-
Lekrs
Member
NUN4AG
Через рік буде - 60%, через півтори-два -75%. Куди спішити?
Через рік буде - 60%, через півтори-два -75%. Куди спішити?
-
D_ad
Member
Ні, не через рік.
І навіть 40% від 5500 грн. (ніхто ж не хоче грати в НЕ_делюкс через два роки БЕЗ доповнень, бо всі вже гамсають тільки в них?) це все ще 2200 грн.
-
NUN4AG
Member
Я не збираюсь нікуди спішити. Т.к. всі попередні части в бібліотеці є - цю також куплю. Super-Puper Complete Definitive Directors GOTY Edition зі знижкою 80-90%.
P.S. Я не вважаю гру поганою. Це середняк, який має свою нішу, але якби він коштував навіть 1300₴ за повну версію, то в мене є купа непройдених ігор і більш пріоритетних покупок серед ігор і не тільки.
P.P.S. Але навіть якби мені ці 1.3/3/5K дуже тиснули кишеню і не було б у що грати, то я б із принципу не витрачав їх на проєкт, розробкою якого керує клоун-балабол Пічфорд. Мені огидна ця людина, його суть. Мені хочеться, щоб йому дали копняка з ігрової індустрії.
P.P.P.S. Дивлюся, що Borderlands 4 через місяць після релізу продається з 20% знижкою (але все ще в 2-3 рази дорожча адекватного прайсу за базове та повне видання).
https://www.overclockers.ua/ua/news/bor ... five-years
-
daesz
Member
В стімі вже -20% сьогодні. Здається, гру настиг успіх 
-
kairo
Member
Не через рік, її будуть дарувати в ЕГС, як і усі минулі частини до цього.D_ad: ↑ 13.10.2025 17:12Ні, не через рік.
-
Earanak
Member
Уже 20% скидки на этот мусор запустили. Несмотря на заявления что скидок на игру не стоит ожидать в ближайшие пять лет, ору.
https://www.gamesradar.com/games/border ... this-game/
https://www.gamesradar.com/games/border ... this-game/