Відбувся реліз Battlefield 6 — гра викликала рекордний інтерес у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Зробили всратіше ніж було в беті. Мувмент порізаний, зброя веде себе дивно. Економіка також гуляє. Ну таке собі :-/
Vader
Member

Повідомлення

STARL1GHT
А где мувмент порезали?Так же по оружию,что не так?А с экономикой ты что хотел,выкачать стволы как на бете,за три дня? :gigi: ,а потом ныть,что все прокачал,дайте контента :lol:
Earanak
Member

Повідомлення

Vader, у мувмента убрали (почти) банни-хоп, уменьшили длину долфин-дайва, сделали короче слайд и убрали возможность делать из слайда прыжок. Убрали возможность часто подпрыгивать. По оружию, у всех AR-ок сделали сильнее отдачу и понерфили топовые 30-35-поинтовые ручки. Еще урезали скорость и скорость начала регена хп. И занерфили скорострельность и раскачку прицела с снайперками у не-Рекон классов. А еще все жаловались на ADS блум - но разрабы наплевали и оставили его. Да, влияние ADS-блума можно снизить выбрав крутые определенные стволы на пушки, тем не менее.

Часть из того про что я написал есть в крайних патчноутах. Вот например тут :
https://store.steampowered.com/news/app ... 8925066493
А про некоторые моменты, например классовые изменения они у себя на сайте писали, уже после беты.

Не знаю что имелось ввиду про экономику. Но они вдвое замедлили скорость прокачки пушек и левела.
Даже с учетом того что появился +5% буст опыта +5% буст опыта от сквада и бейджи на + к опыту.
Да, я согласен с тем что бета игралась бодрее. Но, видимо такое видение у игры у разрабов.
Если хорошенько наноют - может и откатят изменения. Но даже с ними играть в общем то можно.
Васильович
Member

Повідомлення

VolandInferno: 11.10.2025 13:55Ну, кожному своє. Я ні в одну взагалі не грав ні хвилини, мені це банально не цікаво, ні в батлу, ні в колду.
Так, кожному своє.
Я в батлу грав сюжетку трійки та четвірки, та й все. Колду ніяку не грав взагалі.
Але це ніяк не заважає мені розуміти культовість цих ігрових серій :dontknow:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Васильович: 11.10.2025 15:10Але це ніяк не заважає мені розуміти культовість цих ігрових серій
Де я щось казав, що я сумніваюсь чи заперечую їх культовість? Навіщо мені приписувати те, чого я не казав. Аналогічна ситуація з FF, Onimusha, Zelda і купи інших культових франшиз. Я в них не грав, але я ні граму не заперечую їх культовість/легендарність.
mgerchik
Member

Повідомлення

_Andrik_: 11.10.2025 11:29Це мабуть перший БФ за десятиліття працююча без проблем, вильотів
та ну, ні з 3 ні з 1 не було проблем технічних
_Andrik_
Member

Повідомлення

mgerchik: 11.10.2025 16:26
_Andrik_: 11.10.2025 11:29Це мабуть перший БФ за десятиліття працююча без проблем, вильотів
та ну, ні з 3 ні з 1 не було проблем технічних
Ну з 1 може так і було . Тематика для мене не цікава і купив для колекції за рік після релізу , годин 10 від сили награв.
А ось на рахунок трійки посперечатися можу . З неткодом там була біда
спойлер
7221ec5d27b7401669c3277f5a.jpg
:)
unclemax
Member

Повідомлення

Менi не вистачає у порiвняннi з 3 та 4 "hard mode" та на ПК не можливо вимкнути crossplay. На коснолi можливо вимкнути...
Kullerok
Member

Повідомлення

Васильович: 11.10.2025 13:32
VolandInferno: 11.10.2025 10:57Я так розумію, що весь наступний тиждень кожна перша новина буде про це
І це абсолютно нормально, оскільки вихід Battlefield 6 - справжня подія у світі ігропрому.
Хайп та рівень очікувань захмарні, яскравіше в найближчому майбутньому буде тільки з GTA 6, як на мене.
Так полегче тут с ГТА этим вашим. Ещё ведьмак должен выйти ;)
Astralex
Member

Повідомлення

Kullerok: 11.10.2025 12:36 Игра очень неплохая. Но мне чёт быстро надоело ещё на бетке.
В бетке был очень скромный пул карт + в основном они все были пехотные и ориентированные на клоуз-файты. В релизе добавили пару карт с техникой. Mirak Valley чем-то напомнила мне BF1 и BF5 (картой Аррас)
New Sobek City — как будто бы вдохновлялась картой Амьен из BF1, есть некие общие нарративы.
По графике — лично у меня вопросов нет, разве что не сильно нравится цветовая гамма некоторых карт.
Rapt0r
Member

Повідомлення

Пограв годинку кампанії і годинку онлайн і я задоволений. Кампанія і сміх і гріх, особливо скріпити мене розсмішили і боти тупі як "поліно" але то таке :) в онлайн різанина класна те що я і хотів. Головне щоб далі ця принцеса не перетворилась на жабу :D
OldGoodGames
Member

Повідомлення

гра викликала рекордний інтерес у Steam
а в мене ніт, не грав але засуджую :D

Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
Grava: 11.10.2025 11:25
yariksom: 11.10.2025 11:20я не граю в онлайн
Батла це саме про онлайн, я, наприклад, не впевнений що колись у сюжетку зайду :D
так ви у грі? ви ж учора писали, що гра була недоступна у Запоріжжі?
Grava
Member

Повідомлення

OldGoodGames
Так, недоступна. Не тільки бф6, а все що зв'язано з ЕА. Лише через впн заходити.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Онлайн режим - це фішка халтурних рукодупів не здатних на адекватних ботів або модний тепер ШІ, хай гравці самі розважають один одного і платять ще більшн за це. :learn:
P.S. Думка зумерів нам "дуже важлива" :gigi:

Відправлено через 14 хвилин 25 секунд:
Rapt0r: 11.10.2025 17:37 Пограв годинку кампанії і годинку онлайн і я задоволений. Кампанія і сміх і гріх, особливо скріпити мене розсмішили і боти тупі як "поліно" але то таке :) в онлайн різанина класна те що я і хотів. Головне щоб далі ця принцеса не перетворилась на жабу :D
Дякую що підтвердили мою думку, розробники цієї гри - рукодупи рівня ДНО.

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
STARL1GHT: 11.10.2025 14:43 Зробили всратіше ніж було в беті. Мувмент порізаний, зброя веде себе дивно. Економіка також гуляє. Ну таке собі :-/
Розробники - тупе жирне американське ЕА.
Якого ви шедевра чекаєте пригаючи на граблях всі останні роки ?! :laugh: :laugh:

Хто скаже що ЕА це круто, тот зумер-білявка яка нічого не розуміє в іграх.
Tetronga
Member

Повідомлення

MSiAventador: 11.10.2025 18:55 Онлайн режим - це фішка халтурних рукодупів не здатних на адекватних ботів або модний тепер ШІ, хай гравці самі розважають один одного і платять ще більшн за це. :learn:

Rapt0r: 11.10.2025 17:37 Пограв годинку кампанії і годинку онлайн і я задоволений. Кампанія і сміх і гріх, особливо скріпити мене розсмішили і боти тупі як "поліно" але то таке :) в онлайн різанина класна те що я і хотів. Головне щоб далі ця принцеса не перетворилась на жабу :D

STARL1GHT: 11.10.2025 14:43 Зробили всратіше ніж було в беті. Мувмент порізаний, зброя веде себе дивно. Економіка також гуляє. Ну таке собі :-/
Якого ви шедевра чекаєте пригаючи на граблях всі останні роки ?! :laugh: :laugh:

А перший Battlefield, який 1942, і вийшов коли, у 2002 році(?) теж робили зумери?
Quake 3 Arena теж зумери робили? Або кс? :lol:
Ну і крінж же ти написав
MqM
Member

Повідомлення

Tetronga: 11.10.2025 19:08
MSiAventador: 11.10.2025 18:55 Онлайн режим - це фішка халтурних рукодупів не здатних на адекватних ботів або модний тепер ШІ, хай гравці самі розважають один одного і платять ще більшн за це. :learn:

А перший Battlefield, який 1942, і вийшов коли, у 2002 році(?) теж робили зумери?
Quake 3 Arena теж зумери робили? Або кс? :lol:
Ну і крінж же ти написав
Ну це втілення типового іксперда тут на сайті
Vader
Member

Повідомлення

Earanak
Короче,вошёл в кураж,вроде все устраивает.. :gigi: В любом случае,игра для меня зашла!Я доволен.
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Єдине нарікання, не розібрався де вибирати регіон, бо по враженню пінг такий ніби сервер десь в США
nutman
Member

Повідомлення

Одно и то же, как всегда бегаешь, стреляешь, всё это стало неинтересно ещё 10 лет назад, если не 20. Лично я её даже с торрента не скачаю, если она там будет. Уж не знаю кто целевая аудитория у этого, какие-то отсталые. Думаю, даже школьник может найти чем заняться поинтереснее. Платить за это деньги будучи при здоровой памяти никак невозможно
Kassatka
Member

Повідомлення

А я собі командний турнірчик 3 на 3 гравця в Age of Empires 2 сьогодні подивився, поки триває це божевілля. На жаль, глядачів було небагато, бо мабуть теж підхопили заразу.
Відповісти