Перевидання Sacred 2 вийде в листопаді

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AlienFighter
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Перевидання Sacred 2 вийде в листопаді

Надіюся у відео кадри були з оригінальної гри, а не з ремастера, бо оригінальна гра виглядає точно так само як у відео.
Lekrs
Member

Повідомлення

Дитинство згадається. Круть.
Grava
Member

Повідомлення

AlienFighter
Дуже заважало посилання на новину?
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Ото... не ремастер а блевота якась... Що вони ремастернули - не ясно.
_nevermind
Member

Повідомлення

Полюбому идея от манагеров конторы THQ , оторванных от реальности.

Надо было первый брать, и ремейк с нуля делать , как Готика / Титан Квест ремейки .
mavrsmart
Member

Повідомлення

Судячи з того що я побачив в трейлері, я краще буду в оригіналі Sacred 2 час вбивати, він вже в мене куплений і пройшов 2/3 карти, і працює на встройці. А мені дають пропозицію купити ту же гру, яка із-за "покращення" буде працювати тільки на дискретній карті і із покращення - анімаційні відоси. Таке спірне вторинне придбання того самого, тільки оберненого золотою фольгою.
Lionthorn
Member

Повідомлення

Варто зазначити, що студія SparklingBit трохи дивна. Формально вона з Німеччини. Типу заснована в 2011 році, типу вихідцями з Ascaron. На своєму сайті пишуть, що вони "група людей, які створили оригінальні Sacred". І за 14 років не випустили жодної гри. На linkedin вказано, що один зі співзановників - німець Franz Stradal. Інформацію про іншого співзасновника можна знайти тільки на одному єдиному сайті - Rocketreach. І це росіянин Дмитрий Фитисов, який також посідає посаду керівника відділу бізнес-операцій, з 2021 року. І, за твіттерними чутками, цей росіянин був співробітником якихось державних органів в россії.
Dragobes
Member

Повідомлення

Lionthorn: 11.10.2025 10:25 ...це росіянин Дмитрий Фитисов...
цей росіянин був співробітником якихось державних органів в россії.
Так от у чому справа була.. Тепер зрозуміло.
русня пролізла в Анкарію і висєр Sacred 3 побачив світ :mad:
Lekrs
Member

Повідомлення

mavrsmart: 11.10.2025 02:27 Судячи з того що я побачив в трейлері, я краще буду в оригіналі Sacred 2 час вбивати, він вже в мене куплений і пройшов 2/3 карти, і працює на встройці. А мені дають пропозицію купити ту же гру, яка із-за "покращення" буде працювати тільки на дискретній карті і із покращення - анімаційні відоси. Таке спірне вторинне придбання того самого, тільки оберненого золотою фольгою.
Важко певно жити з встройкою. Не поіграть нормально... :-/
Ektalion
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 10.10.2025 17:00 Ото... не ремастер а блевота якась... Що вони ремастернули - не ясно.
mavrsmart: 11.10.2025 02:27 Судячи з того що я побачив в трейлері, я краще буду в оригіналі Sacred 2 час вбивати, він вже в мене куплений і пройшов 2/3 карти, і працює на встройці. А мені дають пропозицію купити ту же гру, яка із-за "покращення" буде працювати тільки на дискретній карті і із покращення - анімаційні відоси. Таке спірне вторинне придбання того самого, тільки оберненого золотою фольгою.
Ще розміри гри магічним чином збільшились з 20ГБ до 80 ГБ :laugh:
спойлер
Зображення
DDt
Member

Повідомлення

Ektalion: 11.10.2025 16:48Ще розміри гри магічним чином збільшились з 20ГБ до 80 ГБ
текстуры нейронкой апнули, вот и увеличился размер
Ektalion
Member

Повідомлення

DDt: 11.10.2025 16:51 текстуры нейронкой апнули, вот и увеличился размер
Лише у 4 рази :up:

Побачити би той ефект...
mavrsmart
Member

Повідомлення

Lekrs: 11.10.2025 15:57 Важко певно жити з встройкою. Не поіграть нормально... :-/
В мене ноут з Radeon 760M і Nvidia RTX4050. І коли працює встройка, охолодження майже не потрібно, а коли 4050, то все гудить і обпікає. Якщо можливо, то я обираю інтеграшку, так комфорту більше.
taras_cs
Member

Повідомлення

Купувати цю гру я не буду, бо в мене оригінал є куплений. Я в дитинстві не грав, але дружина грала, в неї навіть тату є на руці з цієї гри.
Ось питання - що їм завадило випустити гру для Xbo One / PlayStation 4 ?
tablestikus
Member

Повідомлення

Якщо накрутять оте що через фан-патчі робилося і пофіксять стабільні вильоти що в мене в оригінальній є кожні 2-3 години - то залюбки куплю.
HazardVadim
Junior

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 10.10.2025 17:00 Ото... не ремастер а блевота якась... Що вони ремастернули - не ясно.
А могли бы сделать норм ремастер как Age of Mythology Retold. В итоге имеем то что имеем

Зображення
Відповісти