Пропоную обговорити be quiet! незабаром запропонує «корпус-акваріум» Light Base 500
як давній фанат марки і щасливий власник Pure Base 500DX Black радий за новинку але ці "акваріуми" мені особисто не заходять
Новини
Останні статті і огляди
be quiet! незабаром запропонує «корпус-акваріум» Light Base 500
-
big_bang
Member
-
Donate
Member
Сам пользуюсь 601 пока лучший корпус который я видел. И я совершенно не вкуриваю эту дичь на стекло.big_bang: ↑ 08.10.2025 13:23 Пропоную обговорити be quiet! незабаром запропонує «корпус-акваріум» Light Base 500
як давній фанат марки і щасливий власник Pure Base 500DX Black радий за новинку але ці "акваріуми" мені особисто не заходять
Мне бы корпус кинуть под стол что бы он не гудел, меньше светился и была возможность как можно РЕЖЕ его чистить. Стекло только лишний вариант его где то разбить ради ничего... Практичной ценности у него около нуля.
Востаннє редагувалось 08.10.2025 13:37 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
Lekrs
Member
Загерметизувати, наповнити водою, і запустити рибок! Буде діло. 
-
FirstTDM
Member
Всех поддерживаю!
Юзал прекрасный 601-й корпус, сейчас на 701 - идеальные корпуса!
Зачем эти "аквариумы" - вот вообще непонятно. Конечно, пусть будет большой выбор для всех, но сомневаюсь, что это чудо будет популярным
Зачем эти "аквариумы" - вот вообще непонятно. Конечно, пусть будет большой выбор для всех, но сомневаюсь, что это чудо будет популярным
-
big_bang
Member
не, ну гарно звісно, але пил там протирати і сліди на склі...
кум мій одразу під стіл засунув і дістає лише щоб похвастатися)))
кум мій одразу під стіл засунув і дістає лише щоб похвастатися)))
-
MSiAventador
Member
Нажаль орієнтація "десктоп" не передбачена, тож 600-ка залишається накрасивішим десктопом 2025.
-
n+gibat[]r
Member
Да, ща юзаю be quiet! Dark Base 701 прекрасный продуваемый корпус, после него эти аквариумы ну вообще не интересны, и из-за температур и из-за того что там пыль будет очень виднаFirstTDM: ↑ 08.10.2025 14:09 Всех поддерживаю!![]()
-
chipsy
Member
Юзаю Dark Base 700, дуже тихий і стильний корпус, особливо круто, що можна переставити стінки місцями!
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Шкода be quiet! не зробили якісніший фільтр спереду, а поставили "змійовик" на магнітах. Враховуючи ціни на корпуси ну зовсім не цікаве таке рішення.
Ви ж be quiet! то робіть якісніше!
Ви ж be quiet! то робіть якісніше!