Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

VladimirV: 05.10.2025 18:58Ces 2026 у січні
Це не означає, що все, що буде на ньому представлене - буде релізнуте в той самий день.
Computex 2025 був ще в травні, нові слімки які термалрайт там представили тільки минулого тижня релізнули, а новий axp90-x53 pro і ще досі немає.
man1242
Member

Повідомлення

daesz: 05.10.2025 20:47
VladimirV: 05.10.2025 18:58Ces 2026 у січні
Це не означає, що все, що буде на ньому представлене - буде релізнуте в той самий день.
Computex 2025 був ще в травні, нові слімки які термалрайт там представили тільки минулого тижня релізнули, а новий axp90-x53 pro і ще досі немає.
Усі чіпи пішои майнити ші, геймер в черзі десь 10й, вони фактично з релізу мали змогу вже випускати карти з 3х ранговою пам'ятю, було б бажання. Після новин що майже уся 3х рангова пам'ять пішла у Китай то питанть бути і не може чому і як, вони навіть нових масок не зробили для суперів щоб робити чипи під січень.
daesz
Member

Повідомлення

man1242: 05.10.2025 20:50
daesz: 05.10.2025 20:47
Усі чіпи пішои майнити ші, геймер в черзі десь 10й, вони фактично з релізу мали змогу вже випускати карти з 3х ранговою пам'ятю, було б бажання. Після новин що майже уся 3х рангова пам'ять пішла у Китай то питанть бути і не може чому і як.
Я тільки до того, що не все що показують на виставках - моментально попадає в реліз. Вся 50 серія була показана в січні 24, але 5090/5080 була релізнута тільки в лютому, в той же час 5060 - в травні.
oversteve
Member

Повідомлення

VladimirV: 05.10.2025 18:58 Це звідки взялося? Ces 2026 у січні, чому другий квартал? Це писали всі кому не лінь.
спочатку всі кому не лінь писали, що в жовтні, а по факту ніфіга :dontknow:
пару днів тому новина була, що кінець першого-другий квартал 26 року, ну і з великою імовірністю місяць-два буде дефіцит і оверпрайс, ящко не довше
VladimirV
Member

Повідомлення

oversteve
Хто писав? Тільки тут на форумі я зустрічав. Місяці 2-3 останні, гуглив періодично, гугл всі інсайд-новини про презентацію суперів підводив під Ces 26. Зрозуміло, що не наступного дня вони будуть на прилавках. Тим більше, точно спочатку буде дорого. Бо це вже давно маркетингове правило стригти інфлюенсерів і тих, в кого грошей просто вистачає на "мені зараз хочеться".
oversteve
Member

Повідомлення

VladimirV: 05.10.2025 20:58 oversteve
Хто писав? Тільки тут на форумі я зустрічав. Місяці 2-3 останні, гуглив періодично, гугл всі інсайд-новини про презентацію суперів підводив під Ces 26. Зрозуміло, що не наступного дня вони будуть на прилавках. Тим більше, точно спочатку буде дорого. Бо це вже давно маркетингове правило стригти інфлюенсерів і тих, в кого грошей просто вистачає на "мені зараз хочеться".
зазвичай новини тягнуть звідси
https://videocardz.com/newz/nvidia-gefo ... ly-q2-2026
про жовтень здається "мур-із-деад" писав, лінь шукати

як на мене там навіть без інфлюенсерів і при достатньому асортименті буде попит і оверпрайс деякий час
VladimirV
Member

Повідомлення

oversteve
Доживем побачимо.
Я персонально себе вже під Ti шку підлаштував.
Хочу подивитись, будуть якісь гарні ціни на всесвітній день шопінгу і чорну п'ятницю, щоб вихопити гарну модель тішки, по приємному прайсу. Так у мене вже гроші відкладені на карту. Просто в моєму конкретному випадку, мені абсолютно не горить карта, я в силу віку і зайнятості вкрай мало граю. Ну і друге, я не дуже вірю в дешеві супери. Тим більше доступні раніше літа.
man1242
Member

Повідомлення

Ще цікавий факт з длсс, якщо примусово перевизначити маштабування екрану то картинка буде з більшим гостінном та овершарпом поверх ;) як не дивно кращий вибір за вмовчуванням+ фулскрін якщо доступний у грі .
Vader
Member

Повідомлення

VladimirV
Да кому те суперы надо?Не успеют появится по приемлемой цене,уже 6000 серия не за горами..Захочется 6000 :gigi:
man1242
Member

Повідомлення

Vader: 06.10.2025 21:07 VladimirV
Да кому те суперы надо?Не успеют появится по приемлемой цене,уже 6000 серия не за горами..Захочется 6000 :gigi:
Ну так головне ще трохи почекати аби було, а потім купить 5000 звичайну бо супери оверпрайс у магазині будуть B-)
Vlaad13
Member

Повідомлення

Vader: 06.10.2025 21:07 VladimirV
а потом можно будет еще чуток подождать и купить супер
а если подождать еще можно и 7000
а можно вообще всю жизнь копить бабло и ждать новую очередную видяху
у самурая нет цели - только путь
Striker
Member

Повідомлення

Буду чекати на народну відеокарту з 24 Гб пам'яті десь через 3-4 роки. :-P
І щоб тягнула CP77 з Path tracing 60 fps з dlls/fsr 6 quality. :D
Vader
Member

Повідомлення

Vlaad13
Так я о чем!Смысл ждать супер?Если покупать,то сейчас,обычные 5070 или 5070ти,так как после выхода супер,и их +- нормальных цен,не за горами 6000 линейка.
Так еще и профита от этой памяти никакого!Кому надо 24 гига?Вот скажи мне!
Куртка выпускает супера,чисто подстрич на закате 50 серии,недалеких хомяков..
Вот увидишь,супер серии будет очень мало..Память стоит денег, а желающих будет не много..ибо тот кто хотел,давно уже купил обычную..ИМХО
Nouriel
Member

Повідомлення

VladimirV: 05.10.2025 21:11гарні ціни на всесвітній день шопінгу і чорну п'ятницю
не бачив ніколи якись адекватних знижок в ці дні на відеокарти. думаю вигідніше ніж на моно зараз не буде
Востаннє редагувалось 07.10.2025 14:24 користувачем Nouriel, всього редагувалось 1 раз.
Vader
Member

Повідомлення

Nouriel
Согласен!Вот на перефирию,типа мышки,клавы,там будет,и хорошо!Что касается видях,как всегда,завысят цены,и скидками вернут цену..Ну для лохов,в общем :gigi: Я всегда,ловлю скидки от банков..типа -7 Приват и тд...Там,на круглых суммах можно нормально так секономить.. B-)
oversteve
Member

Повідомлення

Nouriel
можна ще якусь акцію типу бонусної гри дочекатися, може будуть давати нову колду, бф або що там ще має вийти в жовтні-листопаді, як недавно з бордерлендс було
Vlaad13
Member

Повідомлення

після виходу шостої Батли я навіть не знаю хто зайде в Колду :laugh:
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.10.2025 16:56 після виходу шостої Батли я навіть не знаю хто зайде в Колду :laugh:
я зашел пока нахаляву... то вылетит то звук пропадет)) А так чем то прикольно... но как то слишком тесно
artko
Member

Повідомлення

Volodya811: 05.10.2025 10:43 4. Карти від АМД 9070 та 9070ХТ вийшли непогані, але до цього часу лотерея з пам'яттю. І що гірше - ціна! 9070 коштує дорожче, ніж 5070. І при цьому має менш просунуті драйвери, відсутню підтримку ШІ та вищі температури. Якщо ціна була б 20-25 тис грн, то можна думати. За 30+ тис грн - я не бачу логіки в цій карті.
за ~30..31к це 9070xt. яка швидше ніж 5070. температури - 55..60 градусів під фурмарком. підтримка ШІ є.
Nouriel
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.10.2025 16:56після виходу шостої Батли я навіть не знаю хто зайде в Колду
так це різні жанри :laugh:
Відповісти