Хочу вірити в чудо
Новини
Останні статті і огляди
Battlefield 6 отримає великий патч першого дня — розробники вносять останні правки
-
dmytro1399
Junior
Пропоную обговорити Battlefield 6 отримає великий патч першого дня — розробники вносять останні правки
Хочу вірити в чудо
Хочу вірити в чудо
-
Mozdev
Member
Я в таке не граю 
-
Grava
Member
Зрозуміло, повернулися до 2042Recoil has been rebalanced on automatic weapons, making long-range gunplay more characteristic, rewarding tap firing and burst control.
-
Misanthrop
Member
Походу не даремно Phantom edition узяв. Повинна бути відпалерованою. Особливо якщо Ripple Effect(Dice LA) з самого початку працюють над грою
-
Enjthesilence
Member
предзамовлення - одна з основних причин, чому сучасні ігри шмат лайна. ще й доплатити 800грн виключено за скіни і батлпас лвл і бонус хп, що якби тільки спонукає до цього розробників в майбутньомуMisanthrop: ↑ 07.10.2025 16:06 Походу не даремно Phantom edition узяв. Повинна бути відпалерованою. Особливо якщо Ripple Effect(Dice LA) з самого початку працюють над грою
Востаннє редагувалось 07.10.2025 16:22 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
-
VovaII
Member
Це щоб «прокинути» тих хто піратку вже скачав?
-
Sailor Popeye
Member
Сподіваюсь не пару десятків гігабайт. Враження в перші дні і так пограти нормально не вийде, бо сервери будуть лежати
-
n6407
Member
а кувалда это Вагнерам Вагинерам отсылка? 
-
Grava
Member
Іноді кувалда це просто кувалда.n6407: ↑ 07.10.2025 16:24кувалда
-
Misanthrop
Member
ну тоді R6 Siege взагалі Ванги
-
osmose
Member
Грав на опенбеті. Раджу, взагалі нема до чого докулапись. Кайф. 
-
daesz
Member
Як вже відповіли: кувалка - це інколи просто кувалда
https://rainbowsix.fandom.com/wiki/Sledge_(Siege)
-
Shura_UA
Member
А я гадав, що електропостачання "лежить" в Північних районах України. Вмикають по пару годин. І в ці самі години можна знаходитися на роботі.Sailor Popeye: ↑ 07.10.2025 16:20 Сподіваюсь не пару десятків гігабайт. Враження в перші дні і так пограти нормально не вийде, бо сервери будуть лежати
-
Voozy
Member
Подарили на днюху. Впервые за много лет Батла на выходе.
Надеюсь дома из ушных палочек пофиксят. А то разрушение черезчур было в бета (пол дюжины ударов отбойным молотком и дом падает
)
Надеюсь дома из ушных палочек пофиксят. А то разрушение черезчур было в бета (пол дюжины ударов отбойным молотком и дом падает
-
SKYJAKER
Member
Згоден, їм треба якось сегментувати руйнування в залежності від виду вибуху або ударами кувалдоюVoozy: ↑ 07.10.2025 19:20 Подарили на днюху. Впервые за много лет Батла на выходе.
Надеюсь дома из ушных палочек пофиксят. А то разрушение черезчур было в бета (пол дюжины ударов отбойным молотком и дом падает)
-
stakanctl
Member
К абсолютно любой части, а не только 2042.Grava: ↑ 07.10.2025 15:26Зрозуміло, повернулися до 2042Recoil has been rebalanced on automatic weapons, making long-range gunplay more characteristic, rewarding tap firing and burst control.![]()
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Там на деле переделанный леволюшн из 4 части. Только теперь вместо одного огромного объекта на карте рушатся несколько поменьше, которые заранее сделаны как разрушаемые, и это все в несколько этапов разрушения. Вряд-ли пофиксятSKYJAKER: ↑ 07.10.2025 20:11Згоден, їм треба якось сегментувати руйнування в залежності від виду вибуху або ударами кувалдоюVoozy: ↑ 07.10.2025 19:20 Подарили на днюху. Впервые за много лет Батла на выходе.
Надеюсь дома из ушных палочек пофиксят. А то разрушение черезчур было в бета (пол дюжины ударов отбойным молотком и дом падает)
-
Grava
Member
Можливо, але я розчарований. Мені подобалосяstakanctl: ↑ 07.10.2025 20:55К абсолютно любой части, а не только 2042
-
bes
Member
короче майки не капли не очкуют из за релиза бф6Call of Duty Black Ops 6 зроблять тимчасово безкоштовною з 9 по 16 жовтня, за день до релізу Battlefield 6
-
n6407
Member
мой крайний "рейнбоу" был ещё на пс1, теперь всё понятноdaesz: ↑ 07.10.2025 18:01Як вже відповіли: кувалка - це інколи просто кувалда![]()
https://rainbowsix.fandom.com/wiki/Sledge_(Siege)
-
stakanctl
Member
Амінь. Краще не скажеш.