Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
так. питання що це працює. ті ж кабелі після просто бюджетних міняти - це гроші на вітерRadio Bay: ↑ 07.10.2025 14:54Так, але то не панацея, це твік, не більше
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
усілок покажи на цій штуціScoffer: ↑ 07.10.2025 15:05Це як китайські піонери, вигадати собі проблему щоб героїчно її вирішити. Ш ну або П транс з достатньо великим зазором відфільтрує всю срань самостійно без підписок і смс.
-
Scoffer
Member
Сам зроби) Я от прям так і робивHotspur: ↑ 07.10.2025 15:09усілок покажи на цій штуці
-
tablestikus
Member
Ну от у мене в онкіо - не тороїд, але я підозрюю що звук в нього гірший за те що я кинув вище, як же ж так ?Scoffer: ↑ 07.10.2025 15:05Hotspur: ↑ 07.10.2025 14:53можна просто ставити фільтр перед цим всімЦе як китайські піонери, вигадати собі проблему щоб героїчно її вирішити. Ш ну або П транс з достатньо великим зазором відфільтрує всю срань самостійно без підписок і смс. Єдина його проблема що мотається воно напівручним станком, а тори повним автоматом, що тупо дешевше.tablestikus: ↑ 07.10.2025 14:55Тоді бери такий фільтр до нього
Відправлено через 45 секунд:
По графікам робив?Scoffer: ↑ 07.10.2025 15:12Сам зроби) Я от прям так і робивHotspur: ↑ 07.10.2025 15:09усілок покажи на цій штуці![]()
-
Scoffer
Member
Ні, на слух, як в 1925муtablestikus: ↑ 07.10.2025 15:41По графікам робив?
-
Radio Bay
Member
Одразу видно, що не міняв Ш транс на тор при тому ж номіналі, а лише бла-бла-бла. А я міняв.Scoffer: ↑ 07.10.2025 14:45Ш-подібний транс сильно краще
Ага, дешевше, на Аккуфейсах де ціна пофіг тільки тори, взагалі серйозних підсилювачів на Ш не бачив, але Scoffer на дивані точно знає, я робити силову частину у аудіотехниці
Японці економлять на трансахщо тупо дешевше
Взагалі не розумію навіщо ти цю дурню несеш
-
Scoffer
Member
Radio Bay
Дурню несеш тут в основному ти. Візьму гуглу в руки і порахуй скільки контор робить тори, і скільки мотає Ш і П, і за скільки.
Тори це масс-маркет за копійки. Станочна робота, намотується за лічені секунди. Ш і П це намотав шар, намотав прокладку, намазав лаком, намотав наступний шар. Роботи на півдня на один транс.
Вся аудіофільщина - розводняк. Японські тори схвалюю, аудіофіли мають платити за те що ідіоти)
Дурню несеш тут в основному ти. Візьму гуглу в руки і порахуй скільки контор робить тори, і скільки мотає Ш і П, і за скільки.
Тори це масс-маркет за копійки. Станочна робота, намотується за лічені секунди. Ш і П це намотав шар, намотав прокладку, намазав лаком, намотав наступний шар. Роботи на півдня на один транс.
Вся аудіофільщина - розводняк. Японські тори схвалюю, аудіофіли мають платити за те що ідіоти)
-
StTechnik
Member
Спасибо! У меня аж привстал
-
Z440_User
Member
Буде важити 100500кг при однаковій потужності із тором, та нафонить навколо себе куди дотягнеться, в той час як тор фонити буде в середину свого кільця.Scoffer: ↑ 07.10.2025 15:05 Ш ну або П транс з достатньо великим зазором відфільтрує всю срань самостійно без підписок і смс.
-
Scoffer
Member
Ти хотів сказати "в той час як тор схопить насичення і видаватиме біс знає що на виході". По факту тор навіть більшим доводиться робити щоб не впадав в єресь. Не знаю у кого як, а у мене вдома синусоїда в мережі сильно далека від ідеальної. Екранувати Ш/П проблеми не бачу, стальна коробка нічого не коштує в порівнянні.Z440_User: ↑ 07.10.2025 16:43в той час як тор фонити буде в середину свого кільця.
-
tablestikus
Member
Графіки, де графіки?Scoffer: ↑ 07.10.2025 16:16 Radio Bay
-
Scoffer
Member
Z440_User
Насправді я один раз бачив різаний тор зі слюдяною прокладочкою, один дядя для щирого лампадного підсилювача собі робив. Різав гідроабразивкою. От у нього не було ніяких проблем з цим тором. Щодо вищезгаданих японців у мене великі сумніви
Насправді я один раз бачив різаний тор зі слюдяною прокладочкою, один дядя для щирого лампадного підсилювача собі робив. Різав гідроабразивкою. От у нього не було ніяких проблем з цим тором. Щодо вищезгаданих японців у мене великі сумніви
-
Z440_User
Member
Scoffer
Ну тут вже класична боротьба компромісів. Тор краще за Ш/П в одних пунктах, але гірший по інших...
У мене теж по мережі іноді та-а-аке сиплеться, не кажучі про падіння напруги до 160В (менше поки що не бачив), але я відгородився спочатку стабілізатором симісторним Елексовським на 7кВт на вході в будинок, а після блекаутів - перевів мультимедію з ПК та інтернетом на інтерактивний Елексовський ДБЖ 1кВт з акумом 200А*г.
Ти хотів сказати "винось БЖ з фонокоректора / гітарного комбіка / іншого чутливого до наводок обладнання за межі пристрою і спотикайся через ще одну коробку в кімнаті та додаткові кабелі"?Ти хотів сказати "в той час як тор схопить насичення і видаватиме біс знає що на виході".
Ну тут вже класична боротьба компромісів. Тор краще за Ш/П в одних пунктах, але гірший по інших...
У мене теж по мережі іноді та-а-аке сиплеться, не кажучі про падіння напруги до 160В (менше поки що не бачив), але я відгородився спочатку стабілізатором симісторним Елексовським на 7кВт на вході в будинок, а після блекаутів - перевів мультимедію з ПК та інтернетом на інтерактивний Елексовський ДБЖ 1кВт з акумом 200А*г.
-
Scoffer
Member
Тор беззеперечно великий, чудовий і прекрасний як законопроект трампа за умови що на нього подають чисту синусоїду. Коли на нього подають хоч мало-мальськи постійну складову, то тор різко перестає бути великим чудовим і прекрасним і на перше місце виходять Ш/П, косяки котрих легше виправити.Z440_User: ↑ 07.10.2025 17:11Тор краще за Ш/П в одних пунктах, але гірший по інших
Будемо реалістами, де та чиста сінусоїда водиться? Її скоріш за все і в Японії немає.
Відправлено через 13 хвилин 50 секунд:
З точки зору виробника все звісно круто, перед аудіофільським тором треба ставити аудіофільський регенератор напруги і це реально чується, бо тор нарешті починає працювати як треба, а не як вийде. Розводняк ще на один пристрій на рівному місці. З Ш/П/зворотньохідником такої потреби немає, недостатньо аудіофільно виходить
-
Radio Bay
Member
В тебе сумніви проти загальної практики.Scoffer: ↑ 07.10.2025 17:03Щодо вищезгаданих японців у мене великі сумніви
Був в такій ситуації - онлайн ДБЖ, Powerware 9120 все вилікувавZ440_User: ↑ 07.10.2025 17:11не кажучі про падіння напруги до 160В
StTechnik: ↑ 07.10.2025 16:18У меня аж привстал
-
corruptedflesh
Member
То ти це його і викупив?
Зв'язався техзоною, сказали продають тільки комплектом з цапом/пре/підсилювачем для навушників Keces S3.
А я вже шекелі підготував відсипати
-
Hotspur
Member
шось вони трошки офігіли з своїми правиламиcorruptedflesh: ↑ 07.10.2025 18:08Зв'язався техзоною, сказали продають тільки комплектом з цапом/пре/підсилювачем для навушників Keces S3.
Відправлено через 1 годину 25 хвилин 40 секунд:
Денон робить тільки Ш трансиScoffer: ↑ 07.10.2025 17:31Тор беззеперечно великий, чудовий і прекрасний як законопроект трампа за умови що на нього подають чисту синусоїду. Коли на нього подають хоч мало-мальськи постійну складову, то тор різко перестає бути великим чудовим і прекрасним і на перше місце виходять Ш/П, косяки котрих легше виправити.Z440_User: ↑ 07.10.2025 17:11Тор краще за Ш/П в одних пунктах, але гірший по інших
Будемо реалістами, де та чиста сінусоїда водиться? Її скоріш за все і в Японії немає.
Відправлено через 13 хвилин 50 секунд:
З точки зору виробника все звісно круто, перед аудіофільським тором треба ставити аудіофільський регенератор напруги і це реально чується, бо тор нарешті починає працювати як треба, а не як вийде. Розводняк ще на один пристрій на рівному місці. З Ш/П/зворотньохідником такої потреби немає, недостатньо аудіофільно виходить![]()
![]()
![]()
-
Radio Bay
Member
Так, знають, що у дешеві денони можна всяке лайно пхатиHotspur: ↑ 07.10.2025 19:59Можливо шось вони таки знають про мережі
-
Hotspur
Member
теорія не підходить. в дорогих Денонах також ШRadio Bay: ↑ 07.10.2025 20:35Так, знають, що у дешеві денони можна всяке лайно пхати
-
Radio Bay
Member
Ці?Hotspur: ↑ 07.10.2025 21:33теорія не підходить. в дорогих Денонах також Ш
-
MSiAventador
Member
і в Denon PMA-600NE і в Denon PMA-A110 Anniversary Edition.Radio Bay: ↑ 07.10.2025 22:07Ці?Hotspur: ↑ 07.10.2025 21:33теорія не підходить. в дорогих Денонах також Ш
Схема живлення складніша у Ш-образних девайсів, девайс важче, більше деталек - більше шансів на поломки з часом.
Відправлено через 20 хвилин 27 секунд:
А ще є питання до підсилюваічів з Ш-образним трансфороматором по демпінг-фактору, не теоретично а практично.