Играл в мираж только потому-что там был один город без бесполезных гор, полей, морей и пустынь - если длс сделают просто куском пустыни а-ля ориджинс то спасибо юбисофт - сами лутайте свои километровые пустыни
Новини
Останні статті і огляди
Ubisoft розкрила подробиці доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage
-
FurryGentleman
Member
Пропоную обговорити Ubisoft розкрила подробиці доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage
Играл в мираж только потому-что там был один город без бесполезных гор, полей, морей и пустынь - если длс сделают просто куском пустыни а-ля ориджинс то спасибо юбисофт - сами лутайте свои километровые пустыни
-
Tetronga
Member
Доповнення безкоштовне (аж не віриться), тому хай як буде.FurryGentleman: ↑ 07.10.2025 10:43 Пропоную обговорити Ubisoft розкрила подробиці доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage
Играл в мираж только потому-что там был один город без бесполезных гор, полей, морей и пустынь - если длс сделают просто куском пустыни а-ля ориджинс то спасибо юбисофт - сами лутайте свои километровые пустыни![]()
-
F-302
Junior
Дивно, що не на палестинщині якийсь події відбуваються. Доведеться завантажити та пограти, бо серія AC для мене як наркоманська залежність...
-
denizen
Member
Шо, і вальхала сподобалсь?F-302: ↑ 07.10.2025 16:01 Дивно, що не на палестинщині якийсь події відбуваються. Доведеться завантажити та пограти, бо серія AC для мене як наркоманська залежність...
-
VovaII
Member
denizen
Ні. Закинув і не згадував.
Ні. Закинув і не згадував.
-
F-302
Junior
denizen
Я більш по міфології впорююсь, а от суто геймплейно це, звичайно, шмат. Ну і повісточка на тему невизначеності гендеру просто вкурвлює.
Я більш по міфології впорююсь, а от суто геймплейно це, звичайно, шмат. Ну і повісточка на тему невизначеності гендеру просто вкурвлює.
-
chipsy
Member
Бескоштовно, здивований, беруть приклад з СДПР =)
-
my4a4oc
Member
chipsy: ↑ 08.10.2025 17:00 Бескоштовно, здивований, беруть приклад з СДПР =)
я гадаю вони і так шось з цього хапнулиДоповнення має бути безплатним для всіх гравців. Була інформація, що DLC профінансовано компанією Saudi Arabia Public Investment Fund, а події відбуваються на території, яка належить сучасній Саудівській Аравії.