Ubisoft розкрила подробиці доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
FurryGentleman
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Ubisoft розкрила подробиці доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage

Играл в мираж только потому-что там был один город без бесполезных гор, полей, морей и пустынь - если длс сделают просто куском пустыни а-ля ориджинс то спасибо юбисофт - сами лутайте свои километровые пустыни :rotate:
Tetronga
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 07.10.2025 10:43 Пропоную обговорити Ubisoft розкрила подробиці доповнення Valley of Memory для Assassin’s Creed Mirage

Играл в мираж только потому-что там был один город без бесполезных гор, полей, морей и пустынь - если длс сделают просто куском пустыни а-ля ориджинс то спасибо юбисофт - сами лутайте свои километровые пустыни :rotate:
Доповнення безкоштовне (аж не віриться), тому хай як буде.
F-302
Junior

Повідомлення

Дивно, що не на палестинщині якийсь події відбуваються. Доведеться завантажити та пограти, бо серія AC для мене як наркоманська залежність...
denizen
Member

Повідомлення

F-302: 07.10.2025 16:01 Дивно, що не на палестинщині якийсь події відбуваються. Доведеться завантажити та пограти, бо серія AC для мене як наркоманська залежність...
Шо, і вальхала сподобалсь?
VovaII
Member

Повідомлення

denizen
Ні. Закинув і не згадував.
F-302
Junior

Повідомлення

denizen
Я більш по міфології впорююсь, а от суто геймплейно це, звичайно, шмат. Ну і повісточка на тему невизначеності гендеру просто вкурвлює.
chipsy
Member

Повідомлення

Бескоштовно, здивований, беруть приклад з СДПР =)
my4a4oc
Member

Повідомлення

chipsy: 08.10.2025 17:00 Бескоштовно, здивований, беруть приклад з СДПР =)
Доповнення має бути безплатним для всіх гравців. Була інформація, що DLC профінансовано компанією Saudi Arabia Public Investment Fund, а події відбуваються на території, яка належить сучасній Саудівській Аравії.
я гадаю вони і так шось з цього хапнули
Відповісти