Саме так, бо якщо половина форуму вірить, що це не пузир - єдине правильне рішення вкласти в койн все що є.
А якщо ви смієтеся зі свідків бульбашки, але самі не закупаєтеся - ви свідок бульбашки
Саме так, бо якщо половина форуму вірить, що це не пузир - єдине правильне рішення вкласти в койн все що є.

критична фінансова безграмотність в нашій країні) багато знайомих під подушкою в гривні відкладають, який там холд в біток, чи купівля акцій\облігацій. люди бояться депозит робити в банках, але й на то є причини.nochnik89: ↑ 05.10.2025 17:13 чет вспомнилось ....
в той теме можно много клоунады почитать
viewtopic.php?t=260992
Отправлено спустя 10 минут 17 секунд:
почитайте, посмотрите ники людей, что там за чушня написана ) и больше их не слушайте по вопросам вкладов, крипты и экономики
біток це високоризковий ассет щоб ви там собі не фантазували. проскоче по світу якийсь чорний лебедь типу війни рф та єс, може -50% зробити за день. не кажучі вже про альти, які просто анігілюють. і чи буде це дно для закупу, не факт.nochnik89: ↑ 05.10.2025 17:13почитайте, посмотрите ники людей, что там за чушня написана ) и больше их не слушайте по вопросам вкладов, крипты и экономики
Не кажіть про те, в чому не розумієте. "Слабкості" у самій функції SHA-256 як підсету SHA-2 немає, воно взагалі досить просте.mrigi: ↑ 05.10.2025 17:42 ще гірше буде якщо хтось знайде слабкість в ша256 і почне реверсити ключі. ото буде коллапс коллапсів.
Давайте ви мені не будете з висоти свого підвалу розповідати що я розумію. Я його бачив з середини як і алгоритми формування адресів кошельків, я розумію про що кажу. А накшталт надійності, так колись і MD5 був надійним. І навіть DES. І де вони.acidburn: ↑ 05.10.2025 18:24Не кажіть про те, в чому не розумієте. "Слабкості" у самій функції SHA-256 як підсету SHA-2 немає, воно взагалі досить просте.
Тут питання в тому який проміжок часу вважати релевантним для вивчення різниці курсу. На приклад рік тому 5 жовтня 2024 року він коштував 66к. Сьогодні 5 жовтня 2025 року 123к. Майже 100% річний рост. Це багато чи мало? Я думаю багато, враховуючи що банки дають 15-20% річних, при чому у гривні. В доларах набагато менше. Але якщо скупати біток на всі гроші, і рефлексувати при кожній просадці курсу скидуючи все, то тоді краще в загалі про крипту нічого знати і не лізти в це діло.erazel: ↑ 05.10.2025 15:10Та питанн не в тому на скільки виросте, а за скільки. Все таки купити по 20 і за пів року продати по 100 це не те саме що купити по 115 і через рік продати по 118. Ніби й в плюсі, а на ділі відсоток прибутку може бути менший чим у банківському депозиті. Біткоїн був цікавий своєю волатильністю. А станом на зараз навіть у акцій Нвідії більший прибуток за умовні пів року.vmsolver: ↑ 05.10.2025 12:53 Только рости?
Если он вырастет до 140к, а потом упадёт до 77к, если это тоже только рости, то да, будет только рости![]()
Тому, якщо дивитися тверезо, то варто дивитися вартість станом на 1 січня 2024 року(умовно) та на 31 грудня того ж 2024 року. І рахувати скільки відсотків прибутку можна отримати. Або ж тримати руку на пульсі політики і економіки світової, закуповувати перед зростанням і продавати перед спаданням вартості. Прибутку куди більше, але треба РЕАЛЬНО розуміти всі тенденції і в який момент продавати/купувати. Тобто бути ще тою акулою бізнесу. Але такі зароблять що на акціях Рошен, що на акціях Нвідії, що на біткоїні. Тому тверезий розум і розуміння процесів перш за все. А на чому буде саме заробляння то другорядне. Повторюсь - біткоїн цікавий саме своєю швидкою зміною вартості.
Ну все, закачую рукава, і йду закупатись. Тільки розетку попередньо лизну...dead_rat: ↑ 05.10.2025 16:49Саме так, бо якщо половина форуму вірить, що це не пузир - єдине правильне рішення вкласти в койн все що є.
А якщо ви смієтеся зі свідків бульбашки, але самі не закупаєтеся - ви свідок бульбашки![]()

Тільки от з ймовірністю 80-90% вони попродавали біткоїн по 50 баксів

Фіат теж їсти не будеш, максимум костер розведеш як Пабло ЕскобарOldGoodGames: ↑ 05.10.2025 23:43 лол, скільки тута свідєтєлєй "крипта наше усе", якщо буде повний блекаут ваша crypta буде у crypti![]()
До речі так під час війни паперова валюта зїдається на раз. Тільки золото та діаманти, якщо хочете трушні цінностіdead_rat: ↑ 06.10.2025 00:07Фіат теж їсти не будеш, максимум костер розведеш як Пабло ЕскобарOldGoodGames: ↑ 05.10.2025 23:43 лол, скільки тута свідєтєлєй "крипта наше усе", якщо буде повний блекаут ваша crypta буде у crypti![]()
Мізерний. Особливо якщо криптокартка. В будь-якому випадку суттєво менший ніж дохід, навіть якщо біткоїн купувався у квітні по $80 тисячVirusikZloy: ↑ 06.10.2025 08:52 А какой процент снимается при выводе на карту ?