Це ти з досвіду кажеш, чи як?) Бо я мав практику такого роду звернень, ну був задіяний в процесі безпосередньо-опосередковано, разом з певними структурами, послали нас далеко і надовго.Scoffer: ↑ 29.09.2025 23:37Cloudflare тебе здасть з потрохами за першим-ліпшим запитом.
Новини
Останні статті і огляди
Вибір роутера
-
VolandInferno
Member
-
Scoffer
Member
Значить так гарно звертались. Треба було пропонувати грошіVolandInferno: ↑ 29.09.2025 23:39послали нас далеко і надовго
-
Scoffer
Member
Ти хоч для пристойності зміни днс на CCC, SPF і хто там ще зараз позиціонує себе супер-пупер анонімним.
-
VolandInferno
Member
Scoffer
Я не хочу цю тему розвивати, але...не все так просто, як то кажуть:)
Я не хочу цю тему розвивати, але...не все так просто, як то кажуть:)
-
Alligator
Member
То ви якось жалоби не в ті органи відправляєте, по 100500 однотипних листів на офісну пошту йде:
Hello,
Cloudflare received a phishing report regarding XXXXXXXXXXXXX[.]com
Please be aware Cloudflare offers network service solutions including pass-through security services, a content distribution network (CDN) and registrar services. Due to the pass-through nature of our services, our IP addresses appear in WHOIS and DNS records for websites using Cloudflare. Cloudflare is generally not a website hosting provider, and we cannot remove material from the Internet that is hosted by others.
The actual host for XXXXXXXXXXXXX[.]com is XXXXXXXXXXXXX[.]com . Using the following command, you can confirm the site in question is hosted at that IP address: curl -v -H "Host: XXXXXXXXXXXXX[.]com" XXX.XXX.XXX.XXX/
Below is the information we received:
Reporter: Anonymous
Reported URLs:
hxxps://XXXXXXXXXXXXX[.]com/
Please address this issue with your customer.
To respond to this issue, please reply to abusereply@cloudflare.com.
Regards,
Cloudflare Trust & Safety
Hello,
Cloudflare received a DMCA copyright infringement complaint regarding XXXXXXXXXXXXX[.]net
Please be aware Cloudflare offers network service solutions including pass-through security services, a content distribution network (CDN) and registrar services. Due to the pass-through nature of our services, our IP addresses appear in WHOIS and DNS records for websites using Cloudflare. Cloudflare is generally not a website hosting provider, and we cannot remove material from the Internet that is hosted by others.
The actual host for XXXXXXXXXXXXX[.]net is sageaccountant[.]net . Using the following command, you can confirm the site in question is hosted at that IP address: curl -v -H "Host: XXXXXXXXXXXXX[.]net" XXX.XXX.XXX.XXX/
Please address this issue with your customer.
To respond to this issue, please reply to abusereply@cloudflare.com.
Regards,
Cloudflare Trust & Safety
-
VolandInferno
Member
Alligator
Це трохі не то:)
Це трохі не то:)
-
Alligator
Member
А нащо ті приколи з DNS, шифруванням трафіку й т.д. для простого Васі дома? Щоб шапочка з фольги не спадала, а інтернет повільніший був?
Щоб не було до вас питань просто нічого протиправного робити не треба, це правило прекрасно працює, ну а так можете користуватись криптою через десять гаманців перекидаючи з бітка в USDT, ефір і так по кругу через платіжні шлюзи, використовувати свій ДНС сервер десь в Нідерландах де без рішення суду ваш сервер в органи не заберуть, а ВПН сервер тримайте десь в Швеції де законом дозволено логи в /dev/null відправляти, але це не захистить від того, що ви колись з домашнього вай-фаю зайшли в якийсь банкінг з телефону та товариш майор знає прийом з пальцями та дверним проемом.
Щоб не було до вас питань просто нічого протиправного робити не треба, це правило прекрасно працює, ну а так можете користуватись криптою через десять гаманців перекидаючи з бітка в USDT, ефір і так по кругу через платіжні шлюзи, використовувати свій ДНС сервер десь в Нідерландах де без рішення суду ваш сервер в органи не заберуть, а ВПН сервер тримайте десь в Швеції де законом дозволено логи в /dev/null відправляти, але це не захистить від того, що ви колись з домашнього вай-фаю зайшли в якийсь банкінг з телефону та товариш майор знає прийом з пальцями та дверним проемом.
-
VolandInferno
Member
Мені так спокійніше, особливо коли трошки знаєш внутрянку цієї кухні) Я нічого протиправного не роблю, але як то кажуть, береженого хтось там береже)Alligator: ↑ 30.09.2025 01:36Щоб не було до вас питань просто нічого протиправного робити не треба
На телефоні/роутері все так само налаштовано. Безпека має бути безпечною, хоч трошки)
Я ж нікого не примушую. Людина запитала - я відповів
-
Smok
Member
можна було б і поділитись, що та як воно там і як налаштовувалиVolandInferno: ↑ 30.09.2025 01:50Мені так спокійніше, особливо коли трошки знаєш внутрянку цієї кухні)Alligator: ↑ 30.09.2025 01:36Щоб не було до вас питань просто нічого протиправного робити не треба
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
NETGEAR Nighthawk Tri-Band WiFi 7 Router (RS280S)
Цікавий роутер чи ні ? На ібеї наче недорого
Цікавий роутер чи ні ? На ібеї наче недорого
- спойлер
- WiFi Bands
- 2.4GHz (2x2), 0.6Gbps, 40MHz, 1024-QAM
- 5GHz (2x2), 2.9Gbps,160MHz, 4K-QAM
- 6GHz (2x2), 5.8Gbps, 320MHz, 4K-QAM
Processor
Powerful quad-core 2.0GHz processor
Memory
512MB NAND flash and 2GB RAM
Antenna
Four (4) high-performance internal antennas and high-power amplifiers
Ports
One (1) 2.5Gbps Internet port
Two (2) 2.5Gbps Ethernet LAN port
-
Tesseract
Member
Pathfinder
Треба дивитись, що там в середині. Якщо якийсь броадком, то доведеться сидіти на стоковій прошивці, підтримки альтернативних не буде. Я б таке не брав.
Треба дивитись, що там в середині. Якщо якийсь броадком, то доведеться сидіти на стоковій прошивці, підтримки альтернативних не буде. Я б таке не брав.
-
Bruno Banani
Member
Pathfinder
Недорого - це скільки?
Недорого - це скільки?
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Tesseract
Точно, забув про бродком.
Bruno Banani
Треба дочекатися кінця аукціону. Але не планував брати дорожче 20-30.
Точно, забув про бродком.
Bruno Banani
Треба дочекатися кінця аукціону. Але не планував брати дорожче 20-30.
-
Scoffer
Member
Рукуси з роками щось все юзерфрендліше і юзерфрендліше стають
Точка R730 з коробки має залочену вебку, тому берете путті в руки і підключаетесь по ссх. З коробки там ввімкнено отримання іп по дхцп, так що в маршрутизаторі глянете куди.
Якщо хочеться зняти регіональні обмеження то інструкція тут:
https://ms264556.net/ruckus/R730Unleashed
Суть: качаєте вразливу прошивку, шиєте, знімаєте обмеження, качаєте останню нормальну прошивку, шиєте нормальною, зняті обмеження залишаються знятими
в моєму випадку це соло
https://support.ruckuswireless.com/soft ... lease-r730
хто хоче анлішед самі знайдете, також можна перешити в r850 але я не вигадав навіщо, тому не шив
треба реєстрація, але не вимагає ніяких підписок
Точка R730 з коробки має залочену вебку, тому берете путті в руки і підключаетесь по ссх. З коробки там ввімкнено отримання іп по дхцп, так що в маршрутизаторі глянете куди.
Код: Виділити все
set https enablehttps://ms264556.net/ruckus/R730Unleashed
Суть: качаєте вразливу прошивку, шиєте, знімаєте обмеження, качаєте останню нормальну прошивку, шиєте нормальною, зняті обмеження залишаються знятими
в моєму випадку це соло
https://support.ruckuswireless.com/soft ... lease-r730
хто хоче анлішед самі знайдете, також можна перешити в r850 але я не вигадав навіщо, тому не шив
треба реєстрація, але не вимагає ніяких підписок
-
Scoffer
Member
Також з коробки залочений 5жо(пое) порт, підключайте до гігабітного. Ну або двома шнурками якщо пое))) Потім з вебки розлочите. У мене прям фейспалми полізли коли я це побачив
До точки гарантовано підходить БЖ aruba ADP-50GR, якщо кому треба.
До точки гарантовано підходить БЖ aruba ADP-50GR, якщо кому треба.
-
Bruno Banani
Member
Scoffer
Этот мазохизм того стоит? Прям девайс для людей (нет)
Это специальный выпуск устройства для Моя справа - адмін?
Этот мазохизм того стоит? Прям девайс для людей (нет)
Это специальный выпуск устройства для Моя справа - адмін?
-
Scoffer
Member
Так, вартує. Тому що там де я його поставив, вивозив тільки інший рукус і може ще всякі аруби. Там штук 25 видимих мереж смалить на всіх парах. Навіть з юбіком пінги виходили за сотню іноді. А рукус нічо, норм.Bruno Banani: ↑ 05.10.2025 10:49Этот мазохизм того стоит?
Ні, в нормальних розгортуваннях ти просто підключив його в зон діректор і "воно далі якось саме". Але в моєму випадку це шара з ібея за 90 баксів новий при ліст прайс 1700. Можна годинку і поковиряти.Bruno Banani: ↑ 05.10.2025 10:49Это специальный выпуск устройства для Моя справа - адмін?
-
torny
Member
А порадьте якусь точку доступу зовнішню, щоб на відстані 30 метрів і цегляну стіну в два ряди отримати сигнал wifi в гаражі.
Стандарт не важливий. Максимально чого треба - стабільні 54 Мбіт.
Можливо, навіть просто зовнішню антенну, до якої я проведу метр ВЧ кабелю з домашньої залізяки.
Також точка доступа має коштувати адекватних грошей для цієї задачі. Наприклад, не більше ніж втричі буде коштувати вітуха (50м) та роботи на прокладку.
дякую
Стандарт не важливий. Максимально чого треба - стабільні 54 Мбіт.
Можливо, навіть просто зовнішню антенну, до якої я проведу метр ВЧ кабелю з домашньої залізяки.
Також точка доступа має коштувати адекватних грошей для цієї задачі. Наприклад, не більше ніж втричі буде коштувати вітуха (50м) та роботи на прокладку.
дякую
-
Scoffer
Member
Ти так сказав наче всі тут в курсі скільки коштує прокладка кабеля) В гривнях будь ласка, в гривнях.torny: ↑ 05.10.2025 12:17не більше ніж втричі буде коштувати вітуха (50м) та роботи на прокладку.
-
torny
Member
Я теж не в курсі чинних прейскурантів. На мою думку, протягнути кабель від будинку до гаража можна години за дві. З урахуванням правил монтажу, я б оцінив ці роботи на 500 грн на годину. Приблизно в гривнях: кабель 1500, робота 1000, гофри-коробки-стяжки 500 грн
Тобто виходить 3000 грн
Межа адекватної ціни на ТД для цієї задачі - 3-4к грн.
Повертаючись к питанню - які ТД типу рукусів й інши не домашні девайси можуть підійти й доступні на ринку не дорожче 4к грн.?
Тобто виходить 3000 грн
Межа адекватної ціни на ТД для цієї задачі - 3-4к грн.
Повертаючись к питанню - які ТД типу рукусів й інши не домашні девайси можуть підійти й доступні на ринку не дорожче 4к грн.?