Я очень спокойно и по доброму (просто интересно) - а что это за мониторы такие: С9 55 / С3 65 - у меня нет инфы про них...Yurius: ↑ 02.10.2025 18:13в мене вже 2й Олед,був С9 55. зараз С3 65
Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
FirstTDM
Member
-
Filabatya
Member
там ppi фіговий в цих моніторах, особливо в 2гому 
-
Yurius
Member
-
Gold_Star
Member
КорейськіFirstTDM: ↑ 02.10.2025 18:18а что это за мониторы такие
На C1 вже демонстрували ігри з підтримкою Dolby Vision, а найперші QD-OLED вийшли наступного року
-
l-m
Member
Крім діагоналі, помітили якесь покращення? Просто у мене досі аналог С9 55, наче й хочеться нове й побільше, а наче й не на часі.Yurius: ↑ 02.10.2025 18:13 в мене вже 2й Олед,був С9 55.зараз С3 65
-
FirstTDM
Member
Tested on 2 Xbox Series X & LG C1 OLEDGold_Star: ↑ 02.10.2025 19:45Корейські
Да хоть марсианские - я же по доброму спросил - это же ТВ, а не мониторы и Xbox - это же не комп... т.е. совсем другая история...
-
Gold_Star
Member
FirstTDM
Ну так QD-OLED прийшов саме з телевізорів, як і HDR на вінду був портований з іксбокса
Ну так QD-OLED прийшов саме з телевізорів, як і HDR на вінду був портований з іксбокса
-
FirstTDM
Member
Да, конечно - разве я спорюGold_Star: ↑ 02.10.2025 21:01Ну так QD-OLED прийшов саме з телевізорів, як і HDR на вінду був портований з іксбокса
Просто ТВ и монитор - это две большие разницы... лень объяснять... ну как минимум - про качество шрифтов на ТВ никто не беспокоится...
-
Yurius
Member
яскравість помітно вище візуально в 4к дб\хдр , апскейл теж підріс,бандінга менше та й вигорання с кожним поколінням покращували ,а с9 було вже 3-4 роки+діагональ підвищив,тому і змінив.l-m: ↑ 02.10.2025 20:49Крім діагоналі, помітили якесь покращення? Просто у мене досі аналог С9 55, наче й хочеться нове й побільше, а наче й не на часі.Yurius: ↑ 02.10.2025 18:13 в мене вже 2й Олед,був С9 55.зараз С3 65
-
Gold_Star
Member
PC mode до ваших послугFirstTDM: ↑ 02.10.2025 21:03про качество шрифтов на ТВ никто не беспокоится...
-
FirstTDM
Member
Хм... не понял - набирать тексты и работать с таблицами/графиками на 55/65 дюймах ТВ? Да ну его нафиг...Gold_Star: ↑ 02.10.2025 21:08PC mode до ваших послуг
-
Gold_Star
Member
FirstTDM
Ну брали же 42 дюймові OLED телевізори для роботи і нічого...
Ну брали же 42 дюймові OLED телевізори для роботи і нічого...
-
FirstTDM
Member
Понял. Не спорю. Просто без меня...Gold_Star: ↑ 02.10.2025 21:16Ну брали же 42 дюймові OLED телевізори для роботи і нічого...
-
Gold_Star
Member
FirstTDM
Та нормально, по ширині таке ж як 40" 21:9
Та нормально, по ширині таке ж як 40" 21:9
-
Yurius
Member
грати з геймпадом на дивані шикарно ,якщо це не шутер,а хто казав працювати?для працювати завжди паралельно був/є монітор.FirstTDM: ↑ 02.10.2025 21:14Хм... не понял - набирать тексты и работать с таблицами/графиками на 55/65 дюймах ТВ? Да ну его нафиг...
-
SKYJAKER
Member
Підкажіть будь ласка, чи будуть 60 фпс відчуватись на 120 Герцовому і вище моніторі гірше ніж 60 фпс на 60 герцовому, чи навпаки краще ? Я маю на увазі лише у іграх.
-
FirstTDM
Member
ПонялYurius: ↑ 02.10.2025 21:29грати з геймпадом на дивані шикарно ,якщо це не шутер,а хто казав працювати?для працювати завжди паралельно був/є монітор.
Всё будет хорошо и никак не хуже - и на 120Гц хорошо, и на 60Гц всё хорошо...SKYJAKER: ↑ 07.10.2025 21:41Підкажіть будь ласка, чи будуть 60 фпс відчуватись на 120 Герцовому і вище моніторі гірше ніж 60 фпс на 60 герцовому, чи навпаки краще ? Я маю на увазі лише у іграх.
-
Nutbar
Member
На моніторі з швидкою реакцією пікселів 30 фпс можуть відчуватися як слайдшоу, а 60 наче всюди норм. А від того скільки на моніку гц це не залежить напряму, кадри відчуватимуться однаково за інших рівних.SKYJAKER: ↑ 07.10.2025 21:41 Підкажіть будь ласка, чи будуть 60 фпс відчуватись на 120 Герцовому і вище моніторі гірше ніж 60 фпс на 60 герцовому, чи навпаки краще ? Я маю на увазі лише у іграх.
-
tablestikus
Member
-
Nutbar
Member
Коротше, всі ті самі проблеми що й в інших мініледах: або гало довкола яскравих об'єктів
- спойлер
Плюси: типу нема вигорання. Типу - тому що наспаравді є, деякі зони підсвітки з часом починають відрізняютись яскравістю від інших. Дуже хороший крок вперед для моніків з IPS матрицею, але все одно компромісне рішення. Та й ціна така, що заставляє двічі подумати.