Новости
Последние статьи и обзоры
Проєкт Stargate від OpenAI споживатиме до 40% світового виробництва DRAM
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить Проєкт Stargate від OpenAI споживатиме до 40% світового виробництва DRAM
І все заради того щоб дурачки генерували більше бомбардило крокодилів і гигикали з цього в тіктоках своїх..світ на який ми заслуговуємо
І все заради того щоб дурачки генерували більше бомбардило крокодилів і гигикали з цього в тіктоках своїх..світ на який ми заслуговуємо
-
Scoffer
Member
Я думаю на фоні цієї новини самс з мікроном скоротять виробництво драм)))
-
Keyser Soze
Member
Уже представляю тонны этой серверной памяти спустя некоторое время на али и ебее...
... будут продавать на вес
-
dead_rat
Member
Емейзінг.
Наша компанія вже витрачає лям баксів на aws ллм токени в bedrock.
А вам слабо переконати компанії скидатися такими сумами?
Наша компанія вже витрачає лям баксів на aws ллм токени в bedrock.
А вам слабо переконати компанії скидатися такими сумами?
-
Nikolay Yeryomenko
Member
dead_rat
То я так разумію витрачають на ШІ велики гроші, а отримують меньше?
-
n6407
Member
читая новости и понимая смысл происходящего ... нет, не осталось ярости, злости или отвращения, просто хочеться сесть в ванную, поливать себя душем и плакать. мне как человеку который застал время исключительно проводных телефов и ламповых телевизоров, компьютеров, нет даже ни на дискетах а на перфокартах, физически больно видеть куда расходуеться "машинное время" и миллионы киловат энергии , куда всё идётgregory_amd: ↑ 02.10.2025 12:21 Предлагаю обсудить Проєкт Stargate від OpenAI споживатиме до 40% світового виробництва DRAM
Последний раз редактировалось n6407 02.10.2025 12:40, всего редактировалось 1 раз.
-
avuremybe
Member
Ні, не слабо.dead_rat: ↑ 02.10.2025 12:33А вам слабо переконати компанії скидатися такими сумами?
Щоправда, я переконую вкидати ці бабки в обладнання для заводів, а не пікселі
n6407: ↑ 02.10.2025 12:37нет, не осталось ярости, злости или отвращения, просто хочеться сесть в ванную, поливать себя душем и плакать.
не забудь перед посадкою в ванну ще кислотою закинутись
Последний раз редактировалось avuremybe 02.10.2025 12:40, всего редактировалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Про отримують я нічого не казавNikolay Yeryomenko: ↑ 02.10.2025 12:36 dead_rat
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Так я про те. Обладнання це зрозуміло - от воно, щось робе, дороге.avuremybe: ↑ 02.10.2025 12:38Ні, не слабо.dead_rat: ↑ 02.10.2025 12:33А вам слабо переконати компанії скидатися такими сумами?
Щоправда, я переконую вкидати ці бабки в обладнання для заводів, а не пікселі![]()
А от за тексти від ллм пояснити важче
-
Stamb
Member
dead_rat
хтось наприклад на велосипеди купу грошей може витрачати і не отримувати нічого (у грошах), то чому компанія себе не може побалувати тим що зараз модно? Якщо можуть мільйон на це потратити в місяць чи день чи секудну то значить що там не дураки керують
хтось наприклад на велосипеди купу грошей може витрачати і не отримувати нічого (у грошах), то чому компанія себе не може побалувати тим що зараз модно? Якщо можуть мільйон на це потратити в місяць чи день чи секудну то значить що там не дураки керують
-
n6407
Member
как вариантavuremybe: ↑ 02.10.2025 12:38Ні, не слабо.dead_rat: ↑ 02.10.2025 12:33А вам слабо переконати компанії скидатися такими сумами?
Щоправда, я переконую вкидати ці бабки в обладнання для заводів, а не пікселі
n6407: ↑ 02.10.2025 12:37нет, не осталось ярости, злости или отвращения, просто хочеться сесть в ванную, поливать себя душем и плакать.
не забудь перед посадкою в ванну ще кислотою закинутись![]()
-
dead_rat
Member
Я обожнюю цю логіку, прямо серденько.Stamb: ↑ 02.10.2025 12:43 dead_rat
Якщо можуть мільйон на це потратити в місяць чи день чи секудну то значить що там не дураки керують
Виходить, що найбільші «не дураки» в світі це росіяни, бо вони витратили більше за всіх на щось безтолкове і гроші на то в них є.
Я то думав, що витрачання грошей без вихлопу це навпаки.
-
Stamb
Member
dead_rat
а я обожнуюю логіку коли наймані працівники, про яких з C рівня ніхто ні чув, ні бачив, розказують які боси дураки що витрачають гроші на начебто непотрібні речі, замість того щоб відкрити свою компанію і втерти всім носа витрачаючи гроші тільки на православні речі
<3
а я обожнуюю логіку коли наймані працівники, про яких з C рівня ніхто ні чув, ні бачив, розказують які боси дураки що витрачають гроші на начебто непотрібні речі, замість того щоб відкрити свою компанію і втерти всім носа витрачаючи гроші тільки на православні речі
<3
-
VolandInferno
Member
І як ми раніше жили без цих перемножувачів матриць.
-
dead_rat
Member
Я той найманий працівник, котрий репортить напряму одному з С людей і котрого багато С левелів знають мене по імені і обличчю.Stamb: ↑ 02.10.2025 12:54 dead_rat
а я обожнуюю логіку коли наймані працівники, про яких з C рівня ніхто ні чув
Тепер краще? І да, С левел - теж наймані працівники.
Последний раз редактировалось dead_rat 02.10.2025 13:01, всего редактировалось 1 раз.
-
Stamb
Member
dead_rat
красавчик
правда щось С левел не дуже прислухався до думки не марнувати гроші на АІ?
(без обід)
красавчик
правда щось С левел не дуже прислухався до думки не марнувати гроші на АІ?
(без обід)
-
Nikoliasik_Zeus
Member
Кто-то решил все данные прямо в RAM-диск грузить или зачем до 900к на месяц?
-
Ostin
Member
Кожне банкрутство або поглинання - це наслідки дій крутого боса, який не був дураком і закупився фантиками.Stamb: ↑ 02.10.2025 12:54боси дураки
Що в цьому випадку буде - подивимось. Але боготворити боса лише за те, що він бос - дуже таке собі. Вони просто люди, з усіма наслідками.
gregory_amd: ↑ 02.10.2025 12:21все заради того щоб дурачки генерували більше бомбардило крокодилів і гигикали з цього в тіктоках
-
Stamb
Member
Ostin
цього не заперечую
коли фірма здується через аі тоді і можна буде поговорити-сміятися
але зараз, роблячи висновок із повідомлень, виглядає що якоїсь проблеми із грошима у них немає, відповідно я теж не бачу причин вважати їх дії не розумними
цього не заперечую
коли фірма здується через аі тоді і можна буде поговорити-сміятися
але зараз, роблячи висновок із повідомлень, виглядає що якоїсь проблеми із грошима у них немає, відповідно я теж не бачу причин вважати їх дії не розумними
-
bclogin
Member
нейромережі - дійсно корисна і важлива технологія, але бульбашка так званого AI мене трохи лякає 
-
Tiufin
Member
Інтернет взагалі розвинувся багато в чому завдяки п-р-ноgregory_amd: ↑ 02.10.2025 12:21 Предлагаю обсудить Проєкт Stargate від OpenAI споживатиме до 40% світового виробництва DRAM