Огляд Silent Hill f. Жах і меланхолія японського містечка

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ararat
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд Silent Hill f. Жах і меланхолія японського містечка
Не розумію я ці реверсивні хорори, де не монстри жагають персонажа, а персонаж тироризуе монстрів забиваючи їх насмерть шматком труби.
Noiseblocker
Member

Повідомлення

Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная
MqM
Member

Повідомлення

Noiseblocker: 01.10.2025 17:55 Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная
Поясніть ваш політ думок :) :weep:
Lekrs
Member

Повідомлення

Ararat: 01.10.2025 17:22 Пропоную обговорити Огляд Silent Hill f. Жах і меланхолія японського містечка
Не розумію я ці реверсивні хорори, де не монстри жагають персонажа, а персонаж тироризуе монстрів забиваючи їх насмерть шматком труби.
Не подобається відчувати домінацію? :spy:
zalizo_org
Member

Повідомлення

Хочу рімейк The Room
IronWithin
Member

Повідомлення

Silent Hill f стала гідним ідейним продовженням легендарної серії. (c)
Ясно :facepalm:
Tetronga
Member

Повідомлення

Конамі просто лутає гроші, віддаючи свої древні франшизи комусь. Нічого нового ні в грі, ні у серії, ні в іграх взагалі немає і це сумно. Але гра так чи інакше, об'єктивно, хороша.
Kruler
Member

Повідомлення

Noiseblocker: 01.10.2025 17:55 Что-то вспомнился тот легендарный чел, который какую-то японскую зарядку на форуме продавал, и рассказывал, какая она роскошная
вы просто не понимаете сути зарядок docomo
Eduard1980
Member

Повідомлення

MqM: 01.10.2025 18:10
Навіяло чоловіку, а шо? Буває.
Ararat
Member

Повідомлення

MqM: 01.10.2025 18:10
Я зрозумів, що він мав на увазі.
Зображення
Вкладення
images.jpg
GreenMile
Member

Повідомлення

:D
sh.jpg
MqM
Member

Повідомлення

Обожнюю народну творчість :D
Sanya94
Member

Повідомлення

Проблеми пубертатного періоду приправлені строгими старими японськими традиціями і фольклором. Достойний психологічний хоррор для поціновувачів.
Firebrand
Member

Повідомлення

есть стойкое ощущение,что в модах, ГГ разденут по полной. :lol:
maxn
Member

Повідомлення

Я если честно думаю что если взять этого чела с зарядкой ( он ещё какой-то корпус кавайный пытался лет 7 продать всем) , мессию с фризами, и хотспура со всеми своими экспертными мнениями про "велотрусы\ключ для спиц" за 200 евро то получится какое-то топовое фрик шоу на ютубе которое затмит всех на территории СНГ и на вырученные налоги от рекламы за просмотр этого пиз*еца мы сможем выиграть войну.
Відповісти