а много сейчас карт потянет 6к 60 фпс?Alexx-wisa: ↑ 01.10.2025 12:28Я ж не кажу що цей монітор поганий для чогось. Просто частота це одна з головних характеристик монітора і не вказати її навіть на офіційній сторінці виробу - от це мене і дивує. Це як би для машини писали що вона має 250 кінських сил і не писали при яких обертах стільки наміряли, а там може бути як 2500 обертів (на прикладі дизеля) так і 6500 для якогось бензинового.nazar-pc: ↑ 01.10.2025 12:02
Зовсім не дивно, у професійних моніторів частота відмінна від 60 Гц це рідкість.
У них на відміну від ігрових інший фокус. Рідкісна ситуація коли приставка "ігровий" має значення.
Отправлено спустя 5 минут 25 секунд:
нехай у вільний час вийде на свіже повітряwhite_noise: ↑ 01.10.2025 12:37ну наприклад в мене товариш графічний дизайнер, працює відділено (з дому) у вільний час любить пограти (не кіберкотлета, для задоволення). за твоєю логікою йому брати два монітори?chipsy: ↑ 01.10.2025 12:29 Люди які професійно використовують такі монітори, не грають на них. Якщо хтось купує подібний монітор щоб і працювати і грати, напевно він йому не потрібен.