Продано понад мільйон копій Silent Hill f — гра популярніша за Silent Hill 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

karokum: 30.09.2025 22:40
Enjthesilence: 30.09.2025 21:40 у 2025 ця бойовка ну кумедно виглядає
lmao наведи тоді приклад де бойовка виглядає не кумедно? якою вона мала би бути у грі такого жанру?

Відправлено через 4 хвилини 54 секунди:
творці sh f мабуть так як ти подумали і присобачили соулс лайк з парируванням ухилянням і всім цим лайном. тільки ось я зараз проходжу і плююся на кожному кроці, бо гра про вузькі коридори і малі кімнати, і камера в тебе постійно улітає десь за орбіту що ти не бачиш противника. а самі противники це не "ходячі" як в ремейку другої, а це швидше як собаки з дарксоулсів, стрибають по кімнаті а потім на тебе
во геймдизайн :up: ну за те не примітивно як у другій, так так :facepalm:
вбожество та бойовка)) навіть мілі бойовка з "калісто протокол" на голову краща, за те тикання з сайлент хіл2. "ф" - це взагалі жарт. сюжет сх2 - норм, на одне проходження. але казати, що там цікава бойовка)
karokum
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Аргументів жодних так і не почув, "вбожество" це не агрумент
Глянув щойно бойовку в калісто. Ну да, екшону більше і камера по дебільному хитається - це для тебе на голову вище? Для мене ось вбожество це коли з тіла кров від тупої зброї наче його шматують, і звук удару молотка по тілу як по залізу. Це перше що кинулось в очі за пару хвилин
Я про цікава не казав нічого, але казати що вона кумедна чи що це сором - то аби просто висратись :facepalm:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

karokum: 01.10.2025 01:35 Enjthesilence
Аргументів жодних так і не почув, "вбожество" це не агрумент
Глянув щойно бойовку в калісто. Ну да, екшону більше і камера по дебільному хитається - це для тебе на голову вище? Для мене ось вбожество це коли з тіла кров від тупої зброї наче його шматують, і звук удару молотка по тілу як по залізу. Це перше що кинулось в очі за пару хвилин
Я про цікава не казав нічого, але казати що вона кумедна чи що це сором - то аби просто висратись :facepalm:
ласт оф ас 2, рекомендую, подивись як може виглядати нормальна бойовка в грі 5 річної давнини, якщо ми про більш камерні ігри.
бачу фаната порвало) вбогі анімації, абсолютно не відчувається імпакт від зброї при попаданні по ворогу) бігає деган, як стовб дерев'яний і спамить дошкою по мобах... ніяких плавних переходів між анімаціями абсолютно) комбо з 3х ударів) ах і ще ідіотська камера, яка в тісних коридорах просто незрозуміло що може показувати, крім бою, ну це данина японський камері, я так розумію. Bloober Team не змогли в нормальну мілі бойовку навіть у власній ласт грі (Cronos: The New Dawn). Подивимось, що зроблять в ремейку першого сайлент хілл
Prescott
Member

Повідомлення

Печальные отзывы, я рассчитывал увидеть условный СХ2 ремейк но в другом сеттинге и колорите, а выходит что какая-то шляпа получилась :-/
karokum
Member

Повідомлення

Prescott
Історія наче непогана, візуал приємний, головоломки цікаві і їх багато - це з хорошого що можна виділити (для мене)
Ну і Акіра просто геній, саундтрек шикарний
По суті найбільша претензія це бойова система яка грі такого жанру не пасує взагалі
Потреба в 3-4 проходженнях для повного сюжету рішення теж дуже спірне, а через те що гра змушує танцювати з кожним мобом у вузьких коридорах половину ігрового часу ще більше відштовхує. Якби не це непорозуміння у вигляді бойовки я би з радістю пробіг пару разів гру для сюжету
спойлер
АЛЕ, у грі абсолютно відсутній дух сайлент хілу і схожиш ігор. Імерсивність ламає кожна зустріч з мобом, бо твоя увага не на противнику а на хінтах для парирування і полосці стаміни, швидше за яку закінчуються хіба що твої нерви. Тут майже немає бектрекінгу. Ти завжди йдеш вперед, і навіть якщо ти уже в цій локації був - нема жодної потреби кудись звертати, бо максимум там лежатиме додаткова хілка (яка не поміщається в інвентар через його обмеженість :D ) і де інде не сюжетна записка
Щось віддалено схоже на очікуваний вайб я зловив у локації Школа. Велика будівля, два поверхи, багато кімнат і загадок. Проте і тут все ну дуже лінійно і обмежено. Ти просто обходиш одне крило\частину локації, збираєш там все з кожного кута і більше туди ніколи не повертаєшся. Самі по собі головоломки прикольні, але пазли з яких складаються підказки\рішення для них збираються ну дуже лінійно і нецікаво
karokum
Member

Повідомлення

І через тиждень вони випускають патч який фіксить (забирає) лише, увага, ітеми за спецвидання які роздали всім хто мав просто базову гру :lol:
Пофіксити глітчі коли вимкнений моушен блюр? Дропи фпс коли нова частина локи вантажиться? Баги із записками? Не пріоритет! :rotate:
Такого цирку ще не бачив :facepalm:
Відповісти