Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
_VlaD_
Member

Повідомлення

ти від 12 вольтові 24 чи які ?
[/quote]

Всі давно зрозуміли що там система працює виключно на спирті. Або на винцю.
nochnik89
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.09.2025 18:41ти від 12 вольтові 24 чи які ?
Я много продал 48вольтовых 5ти и 6ти киловатки. А себе хочу 10 или 12 уже.

Отправлено спустя 41 секунду:
_VlaD_: 27.09.2025 18:44Всі давно зрозуміли що там система працює виключно на спирті. Або на винцю.
:lol:
проорал
_VlaD_
Member

Повідомлення

А коли Ліга Чемпіонів, то система запускається під пивас.
Hotspur
Member

Повідомлення

nochnik89: 27.09.2025 18:45Я много продал 48вольтовых 5ти и 6ти киловатки. А себе хочу 10 или 12 уже.
є шось гарне на 12 вольт ? я не хочу робити занадто потужний акум по вазі
_VlaD_
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.09.2025 19:04є шось гарне на 12 вольт ? я не хочу робити занадто потужний акум по вазі
От мені Datouboss подобається.
У мене від 24В, але на Алі є і на 12В.
Користувався не часто. Але фен або аерогріль на номінальній потужності тягнув.
А там до 2000Вт.
fludimir
Member

Повідомлення

У меня 12в DATOUBOSS DN-022 на 1.5квт , хороший девайс, и макс мощность тянет без проблем и на небольшой мощности без вентилей работает. Но еще в прошлом году писали что у них без изменения модели начинка стала хуже
Hotspur
Member

Повідомлення

fludimir: 28.09.2025 16:36У меня 12в DATOUBOSS DN-022 на 1.5квт , хороший девайс, и макс мощность тянет без проблем и на небольшой мощности без вентилей работает. Но еще в прошлом году писали что у них без изменения модели начинка стала хуже
Правда. Я свій розбирав, в мене стара ревізія а нова стала гірше :weep:. У старої ревізії там ККД дуже гарний+ великий запас по потужності, у нової не все так чудово але загалом робочий інвертор. На ютубі є огляди обох версій з повною розборкою

Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:

оце огляд старої ревізії

Відправлено через 9 хвилин 6 секунд:

ахахахахахаха. Уже Нкон відсилає як моя китайка :lol: що було на складі те відправили :lol:
DuckRider
Member

Повідомлення

Бмска при проверке заряда батарей и полном заполнении батарей начинает выдавать вольтаж выше 48в и палит инвертор, как это можно решить?
dimus8210
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.09.2025 18:21
fludimir: 28.09.2025 16:36У меня 12в DATOUBOSS DN-022 на 1.5квт , хороший девайс, и макс мощность тянет без проблем и на небольшой мощности без вентилей работает. Но еще в прошлом году писали что у них без изменения модели начинка стала хуже
Правда. Я свій розбирав, в мене стара ревізія а нова стала гірше :weep:. У старої ревізії там ККД дуже гарний+ великий запас по потужності, у нової не все так чудово але загалом робочий інвертор. На ютубі є огляди обох версій з повною розборкою

Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:

оце огляд старої ревізії
У мене теж стара ревізія dn-22, вийшов з ладу, після старту почав тріщать і видавати 180В, після другого ввімкнення згоріли всі запобіжники, в ремонті сказали що накрилася плата нарізки синусу і потягнула за собою вихідні ключи, ремонт оцінили в 4000грн що = вартості нового
Hotspur
Member

Повідомлення

dimus8210: 28.09.2025 18:38У мене теж стара ревізія dn-22, вийшов з ладу, після старту почав тріщать і видавати 180В, після другого ввімкнення згоріли всі запобіжники, в ремонті сказали що накрилася плата нарізки синусу і потягнула за собою вихідні ключи, ремонт оцінили в 4000грн що = вартості нового
погано :weep: стара ревізія абсолютно чудова. Мені прислали зі зламаною розеткою :lol: чудо що я нічого не спалив :mad:
dimus8210
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.09.2025 19:02
dimus8210: 28.09.2025 18:38У мене теж стара ревізія dn-22, вийшов з ладу, після старту почав тріщать і видавати 180В, після другого ввімкнення згоріли всі запобіжники, в ремонті сказали що накрилася плата нарізки синусу і потягнула за собою вихідні ключи, ремонт оцінили в 4000грн що = вартості нового
погано :weep: стара ревізія абсолютно чудова. Мені прислали зі зламаною розеткою :lol: чудо що я нічого не спалив :mad:
Але блекаути він відпахав без нарікань, ремонтник каже що якість дуже гарна як для китайця

Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
DuckRider: 28.09.2025 18:33 Бмска при проверке заряда батарей и полном заполнении батарей начинает выдавать вольтаж выше 48в и палит инвертор, как это можно решить?
Так повний заряд ліфера 3,65В на комірку, розряд 2,5В, він аж ніяк стабільно 48В видавати не буде
Hotspur
Member

Повідомлення

dimus8210: 28.09.2025 19:09ремонтник каже що якість дуже гарна як для китайця
так, він входить в мій ТОП 5 інверторів і самий дешевий з них
fludimir
Member

Повідомлення

ви його ганяли 24/7 на макс потужності що він так здох? бо якось дивно для такого непоганого інвертора отак вийти з ладу
dimus8210
Member

Повідомлення

fludimir: 28.09.2025 23:11
ви його ганяли 24/7 на макс потужності що він так здох? бо якось дивно для такого непоганого інвертора отак вийти з ладу
24/7 не ганяли, в блекаути 4/4, потім іноді коли світло зникало, грубо кажучи раз на півроку
Timedemo
Member

Повідомлення

DuckRider: 28.09.2025 18:33 Бмска при проверке заряда батарей и полном заполнении батарей начинает выдавать вольтаж выше 48в и палит инвертор, как это можно решить?
бмс не умеет поднимать напряжение, она его просто передает, если инвертор отлетает из-за высокого напряжения( в чем я очень сомневаюсь), то просто не заряжать на максимум батарею. Какая химия ячеек нмц или лифер?
Smok
Member

Повідомлення

так воно ж тягне тільки простенькі роутери 12v до 1.5а
Hotspur
Member

Повідомлення

Smok: 01.10.2025 00:15так воно ж тягне тільки простенькі роутери 12v до 1.5а
і дороге. мої 40 000 павербанки дешевше :D
shatun
Member

Повідомлення

_VlaD_: 27.09.2025 19:11 От мені Datouboss подобається. У мене від 24В, але на Алі є і на 12В.
Користувався не часто. Але фен або аерогріль на номінальній потужності тягнув. А там до 2000Вт.
В мене два на 12V 2000W 2023 року виробництва. Здається, короткочасно у піку вони можуть більше 3000W.
На службі мучають його усім підряд, але по черзі. Тобто намагаюсь не давати навішати на нього більше одного приладу.
Найпотужніще, що дозволяю - пневмо компоессор з початковим стартом у 2500W
У родичів на господарстві він тягне все освітлення по дому, холодильник, насос котла, ТВ + по якимось аварійним випадкам навіть хлібопіч використовується.
Але якщо все перераховане + хлібопіч, то у моменти, коли вона всі 800W тягне - врубаються вентилі - доволі гучно виходить, якщо не у якійсь окремій підсобці.
Навіть пралка класу "А" від нього стартує, але ніхто не ставив задачу прання до кінця доводити. :gigi: Там збірка 4S просто не дотягне тривалий цикл прання.
fludimir: 28.09.2025 16:36 У меня 12в DATOUBOSS DN-022 на 1.5квт... ...Но еще в прошлом году писали что у них без изменения модели начинка стала хуже
Це запросто. Що цікаво - ціна все рівно стала більшою проти 2023, а якість вже тю-тю...
Hotspur
Member

Повідомлення

shatun: 01.10.2025 12:04Це запросто. Що цікаво - ціна все рівно стала більшою проти 2023, а якість вже тю-тю...
Так. Зараз шось такої якості 300+ :weep:
Відповісти