Новини
Останні статті і огляди
У Steam почався великий осінній розпродаж
-
n+gibat[]r
Member
Нарештi взяв DOOM 64 за потужних 16 гривень щоб пограти на Ryzen 7 9800X3D + RTX5080 
-
mult
Member
oversteve
Що таке АВ2?
Що таке АВ2?
-
destructX
Member
Алан Вейк
-
Serg IX
Member
взяв HL 2 щоб накатити ВР мод. колись пограю
-
divinity
Member
в чому прикол ризикувати акаунтом стім? Якщо умовний гіфт - то ви так же можете купити на сайті з ключами ключ, і він також буде на 15-30% дешевше. Якщо скіни з кс продавати, то це геморой, і не миттєво, ти будеш витрачати свій час на розбирання/на продаж і т.п, який можна витратити на заробіток грошей. Воно дійсно коштує 15% від ціни гри? Краще вже замість 4 ігор взяти 3, ніж цим займатись. Але це моє імхо, хтось колекціонує ігри. Але факт що більшість ігор навіть не вартують щоб в них грати, помийок дуже багато, ну чи це в мене специфічний смакГеральт: ↑ 30.09.2025 13:24Вже і не пам'ятаю коли останній раз брав в стімі забавку без додаткової знижки в 15%Kirakishou: ↑ 30.09.2025 13:15
Потрібно знати, де і кого шукати, а я ніколи цим не цікавився. В Епік просто купив і граєш. Але у мене зараз немає бажання грати в цю гру, тому і не купую. Коли захочу в неї пограти, будуть ще більші знижки.
Навіть тут на формуі є ті, хто таким займається
-
destructX
Member
А в чому ризик?divinity: ↑ 30.09.2025 19:26в чому прикол ризикувати акаунтом стім?Геральт: ↑ 30.09.2025 13:24
Вже і не пам'ятаю коли останній раз брав в стімі забавку без додаткової знижки в 15%
не будеdivinity: ↑ 30.09.2025 19:26Якщо умовний гіфт - то ви так же можете купити на сайті з ключами ключ, і він також буде на 15-30% дешевше.Геральт: ↑ 30.09.2025 13:24
Вже і не пам'ятаю коли останній раз брав в стімі забавку без додаткової знижки в 15%
-
divinity
Member
destructX
ризик в тому що можуть локнути акаунт.
А знижки будуть такі ж в магазинах, бо є багато-багато ігор, які в українському стімі коштують дорожче, ніж за євро і долари. SteamDB у поміч.
А знижки будуть такі ж в магазинах, бо є багато-багато ігор, які в українському стімі коштують дорожче, ніж за євро і долари. SteamDB у поміч.
-
destructX
Member
Все рівно не зрозумів. За що локнуть то можуть?divinity: ↑ 30.09.2025 20:46 destructX
Не пам'ятаю жодної ААА гри, яка б в Стім коштувала дешевше за регіональну українську ціну. Як раз таки steamdb це і вказує, Україна входить мабуть в трійку-п'ятірку лідерів по найнижчим цінам.
-
divinity
Member
destructX
ну перша гра, яку я хочу придбати - Football Manager 26, він коштує дорожче. І на лівих сайтах з ключами його дешевше купити.
І таких ігор - дофіга, тому що майже всі починають ставити х2 ціни на ігри в Україні, починаючи десь с 23 до 24 року. Ті ж ігри парадоксів, китайські ігри, купа інших.
Більше половини мого списку бажань
ну перша гра, яку я хочу придбати - Football Manager 26, він коштує дорожче. І на лівих сайтах з ключами його дешевше купити.
І таких ігор - дофіга, тому що майже всі починають ставити х2 ціни на ігри в Україні, починаючи десь с 23 до 24 року. Ті ж ігри парадоксів, китайські ігри, купа інших.
-
kairo
Member
Europa Universalis IV - в Україні найдешевша ціна у світі.divinity: ↑ 30.09.2025 21:34І таких ігор - дофіга, тому що майже всі починають ставити х2 ціни на ігри в Україні, починаючи десь с 23 до 24 року. Ті ж ігри парадоксів, китайські ігри, купа інших.
https://steamdb.info/app/281990/
Hearts of Iron IV - аналогічно найдешевша ціна у світі.
https://steamdb.info/app/394360/
Stellaris - аналогічно найдешевша ціна у світі.
https://steamdb.info/app/281990/
Crusader Kings III - друга найдешевша ціна у світі.
https://steamdb.info/app/1158310/
На хвилинку, ціни для сусідньої Польщі ледве не в три рази вищі.
-
daesz
Member
Жируєм тут лол, ціна БЛ4 на релізі вища ніж мінімальна пенсія в Україніkairo: ↑ 30.09.2025 22:29На хвилинку, ціни для сусідньої Польщі ледве не в три рази вищі.
- спойлер

-
destructX
Member
Ладно, я намагався, виявилось марноdivinity: ↑ 30.09.2025 21:34 destructX
Доречі, Borderlands теж один з топ цін для України
(але це ж AAAA-проєкт, йому вибачаєм
-
kairo
Member
Не купувати це тормозне лайно. Забрати на шару з Епік Стору через рік. Може до того часу оптимізацію завезуть.daesz: ↑ 30.09.2025 22:36Жируєм тут лол, ціна БЛ4 на релізі вища ніж мінімальна пенсія в Україні
В мене на Епіках валяються: Борда 2, Борда 3, Пре-Сіквел та Тіна'с Вондерландс. Жодну не грав)
Востаннє редагувалось 30.09.2025 22:42 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
форза5 по 600 гривасів жаба каже можна 
саме для неї геймпад знову купив, правда вже не для себе
саме для неї геймпад знову купив, правда вже не для себе
-
daesz
Member
Так і зроблю. В любому випадку після того що (а) ренді розказував про "фанатів БЛ", (б) випустив сізон пас до БЛ3 зі ВСІМА длц, а потім випустив сізон пас 2, (в) оптимізацію не заніс та ще й 20 постів настрочив які фанати погані, а він бетмен. Заберу коли буде -90% зі всіма ДЛЦ, ну або на халяву в епіку.kairo: ↑ 30.09.2025 22:39Забрати на шару з Епік Стору через рік. Може до того часу оптимізацію завезуть.
В мене 1 та 2 борда зі всіма ДЛЦ, в першій буквально годин 50, в другій 400 здається, в третій 1к. Грав, бо фанат серії. Але 4 по тій ціні не буду купляти принципово. В крайньому випадку з торенту через рік-два скачаю.kairo: ↑ 30.09.2025 22:39В мене на Епіках валяються: Борда 2, Борда 3, Пре-Сіквел та Тіна'с Вондерландс. Жодну не грав)
-
Геральт
Active Member
Прикол в тому, що жодного ризику нема. Є добрий знайомий, який барижить чимось там на ринку стім, а вивести гроші напряму не може. Оформляє мені гіфт. Йому добре і мені добре. Все чесно, прозорого і законно. Про ліві сайти з ключами не в курсі, не пробував.divinity: ↑ 30.09.2025 19:26 в чому прикол ризикувати акаунтом стім? Якщо умовний гіфт - то ви так же можете купити на сайті з ключами ключ, і він також буде на 15-30% дешевше. Якщо скіни з кс продавати, то це геморой, і не миттєво, ти будеш витрачати свій час на розбирання/на продаж і т.п, який можна витратити на заробіток грошей. Воно дійсно коштує 15% від ціни гри? Краще вже замість 4 ігор взяти 3, ніж цим займатись. Але це моє імхо, хтось колекціонує ігри. Але факт що більшість ігор навіть не вартують щоб в них грати, помийок дуже багато, ну чи це в мене специфічний смак![]()
Ну а на рахунок помийок, то такі ігри просто не купуються чи зі знижкою, чи без. От цього розпродажу нічого цікавого для себе не знайшов. В віш-лісті є кілька, але знижки замалі, почекаю ще.
-
NST1983
Member
Хтось DEATHLOOP пройшов повністю?)
-
avuremybe
Member
Сайти з промо-ключами теж ніякого ризику для твого аккаунта не несуть. Отримав ключ > активував > користуєшся.Геральт: ↑ 01.10.2025 07:57Прикол в тому, що жодного ризику нема. Є добрий знайомий, який барижить чимось там на ринку стім, а вивести гроші напряму не може. Оформляє мені гіфт. Йому добре і мені добре. Все чесно, прозорого і законно. Про ліві сайти з ключами не в курсі, не пробував.divinity: ↑ 30.09.2025 19:26 в чому прикол ризикувати акаунтом стім? Якщо умовний гіфт - то ви так же можете купити на сайті з ключами ключ, і він також буде на 15-30% дешевше. Якщо скіни з кс продавати, то це геморой, і не миттєво, ти будеш витрачати свій час на розбирання/на продаж і т.п, який можна витратити на заробіток грошей. Воно дійсно коштує 15% від ціни гри? Краще вже замість 4 ігор взяти 3, ніж цим займатись. Але це моє імхо, хтось колекціонує ігри. Але факт що більшість ігор навіть не вартують щоб в них грати, помийок дуже багато, ну чи це в мене специфічний смак![]()
Ну а на рахунок помийок, то такі ігри просто не купуються чи зі знижкою, чи без. От цього розпродажу нічого цікавого для себе не знайшов. В віш-лісті є кілька, але знижки замалі, почекаю ще.
Реальний ризик - це купувати крадені аккаунти. Але ж то ризик втратити куплений акк, а не свій основний, тому теж не зовсім потрапляє в обговорювану категорію.
-
neonglaу
Member
В епіках безкоштовно раздавали. То чашка кави на русоріз пійде
-
Геральт
Active Member
Ну, не знаю. По схемі вище я спочатку отримую гру, а тоді вже гроші перекидаю. З ключами, підозрюю, треба навпаки. Ну і пройшовся по кількох магазинах ключів, так і не зрозумів, в чому прикол. Бо подекуди ціни вищі навіть за стандартні стіму.avuremybe: ↑ 01.10.2025 08:19 Сайти з промо-ключами теж ніякого ризику для твого аккаунта не несуть. Отримав ключ > активував > користуєшся.
Реальний ризик - це купувати крадені аккаунти. Але ж то ризик втратити куплений акк, а не свій основний, тому теж не зовсім потрапляє в обговорювану категорію.