Asus не за всі гроші світу !
Звісно "обговорити"
Правда от Arctic на 3к дешевша все одно
это всего то ~ 55%
3к за rgb, lcd і асусь!big_bang: ↑ 30.09.2025 15:43 Пропоную обговорити Огляд та тестування системи рідинного охолодження ASUS TUF Gaming LC III 360 ARGB LCD
Asus не за всі гроші світу !
Звісно "обговорити"
Правда от Arctic на 3к дешевша все одно![]()
Колись щось треба зробити через сраку, спитайте у інженерів Асуса.Вентилятори тут поєднані в одну цільну рамку з розмірами 360×120×25 мм, тобто, якщо один з них вийде з ладу, то доведеться міняти відразу всі
Ну от да, щоб був великий росхід рідини через ті тонесенькі трубки, треба щоб помпа робила великий тиск. Тобто вона повинна бути крута як болід F1 та впахувати як Папа Карло. А це вібрації та шум. А якщо воно тихесеньке і у пластиковому корпусі, що воно продавити можеAfit: ↑ 30.09.2025 16:26Толку от повышения оборотов вентиляторов мало (Если это не топ/предтоповый интел). Все давно знают, что основная проблема не рассеять тепло, а более эффективно отвести его с крышки процессора
Та я не за наращивание давления имел ввиду. Не знаю... Может какой то уникальный термоинтерфейс в комплекте, с переработаным основанием водоблока, которое всё в купе даст хоть какой то ощутимо другой результат. Я не имею готовых идей на этот счёт, но имел ввиду в этом плане изменение, а не просто наращивание давления/оборотов в уже имеющихся решенияхmrigi: ↑ 30.09.2025 17:50Колись щось треба зробити через сраку, спитайте у інженерів Асуса.Вентилятори тут поєднані в одну цільну рамку з розмірами 360×120×25 мм, тобто, якщо один з них вийде з ладу, то доведеться міняти відразу всі
Ну от да, щоб був великий росхід рідини через ті тонесенькі трубки, треба щоб помпа робила великий тиск. Тобто вона повинна бути крута як болід F1 та впахувати як Папа Карло. А це вібрації та шум. А якщо воно тихесеньке і у пластиковому корпусі, що воно продавити можеAfit: ↑ 30.09.2025 16:26Толку от повышения оборотов вентиляторов мало (Если это не топ/предтоповый интел). Все давно знают, что основная проблема не рассеять тепло, а более эффективно отвести его с крышки процессора![]()
Як на мене, напрошується другий контур відводу тепла з процесора. Наприклад канали з ртуттю в процесорі, плунжерний насос без мотора і радіатора до якого підключається завнішнє охолодження. Мотор для плунжера і прокачка води через радіатор проца стандартизована і керується мамкю в залежності від навантаження... імхоAfit: ↑ 30.09.2025 18:07 ... Может какой то уникальный термоинтерфейс в комплекте, с переработаным основанием водоблока, которое всё в купе даст хоть какой то ощутимо другой результат.
Вирішили, що переписати все з нуля легше )Misanthrop: ↑ 30.09.2025 16:20 Але чи так важко нарешті довести до ладу Armoury crate?
А маркетологи - із захватом. І записують!
А это проблема конечного пользователя? Для кого гарантия на 5 лет? Есть проблема, отдал и пусть мастера занимаются.Inqizitor2022: ↑ 01.10.2025 02:32 Ничего себе крутой продукт Асус выпустил - на уровне Арктика идёт.
Но Арктик III 420 и стоит дешевле и охлаждает эффективнее.
Хотя я даже сначала Асус похвалил, но почитав внимательнее: Вентилятори тут поєднані в одну цільну рамку з розмірами 360×120×25 мм, тобто, якщо один з них вийде з ладу, то доведеться міняти відразу всі.
Инженеры Арктик с удивлением смотрят на инноваторов из Асуса...![]()
![]()
Три тижні на тести + три тижні на ремонт/заміну/повернення + два тижні на пересилки і прочі гойдалки з виробником.s1nedus: ↑ 02.10.2025 08:46 ... Для кого гарантия на 5 лет? Есть проблема, отдал и пусть мастера занимаются.
Все эти не ремонтопригодности и трудности разбора - проблемы мастеров что их ремонтируют, и то часто производители не ремонтируют, а меняют на новое устройство или выдают акт списания...