Новини
Останні статті і огляди
OpenAI хоче запустити аналог TikTok для згенерованих відео
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити OpenAI хоче запустити аналог TikTok для згенерованих відео
А можна в той аналог відправити і весь генерований слоп з Ютюба, щоб я його не бачив?
А взагалі-то видно, що Альтман вже нервово кидається на ідеї, невже не злітає емейзінг?
А можна в той аналог відправити і весь генерований слоп з Ютюба, щоб я його не бачив?
А взагалі-то видно, що Альтман вже нервово кидається на ідеї, невже не злітає емейзінг?
-
Ostin
Member
То нехай аі сам і дивиться свої згенеровані відосики) Самоосвіта, так сказати)
Як там кажуть: пробують, хвалять, але заміж не беруть, бо нафіга воно треба?dead_rat: ↑ 30.09.2025 11:20невже не злітає емейзінг?
Це, до речі, цікавий етичний момент, який вказує на те, що кінцевому користувачеві-людині важливіше знати, що відос запиляв інший шкіряний мішок, аніж якась умовна користь відосику.dead_rat: ↑ 30.09.2025 11:20відправити і весь генерований слоп з Ютюба
-
Conqistador
Member
Как в двое из ларца, пусть сами смотрят
- спойлер
-
illyha
Member
400лярдов отстегнул амазону и куртке, вот теперь думает как бабки отбивать 
-
stoned
Member
І ботоферму на окремому ЦОД для неї. 
-
bes
Member
от таких видео только тупеть будут еще больше, так как даже сейчас такие видео воспринимают за чистую монету
-
Keyser Soze
Member
Ещё всё это надо внедрить в очки дополненной реальности (не шлем!) и 24/7 бесплатно, без остановки и можно без рекламы первое время
стримить в эти очки. И очки эти можно раздавать бесплатно...

-
Аціо
Member
Я ж казав - немає ложки суп не їстимуть.
Контент створений - має бути чим і спожитий.
А так іноді дивишся у 70-80% населення планети немає інтелекту,
а вони те чого немає у самих - навчимо алгоритмам електроніку...
Геніально але є нюанс - мало того що споживати немає кому,
а кому є чим - таке не споживатиме, так ще потім розгадуй цей генератор раптових дій.
Ще і брехати вчать ШІ, я сподіваюсь вони реально настворюють справжнє ШІ,
навчать як вони люблять брехні, підлабузництва, маніпуляції, підступності, жорстокості та жадібності заради жадібності.
І потім той ШІ візьме оманою та хитрощами цих хитрунів під контроль, та зробить з ними те - чого вони його і навчили.
Контент створений - має бути чим і спожитий.
А так іноді дивишся у 70-80% населення планети немає інтелекту,
а вони те чого немає у самих - навчимо алгоритмам електроніку...
Геніально але є нюанс - мало того що споживати немає кому,
а кому є чим - таке не споживатиме, так ще потім розгадуй цей генератор раптових дій.
Ще і брехати вчать ШІ, я сподіваюсь вони реально настворюють справжнє ШІ,
навчать як вони люблять брехні, підлабузництва, маніпуляції, підступності, жорстокості та жадібності заради жадібності.
І потім той ШІ візьме оманою та хитрощами цих хитрунів під контроль, та зробить з ними те - чого вони його і навчили.
- спойлер
-
Tetronga
Member
Нормальна ідея. Бажано, щоб весь AI Slop був там, а інша частина інтернету була чиста від цього. Але звісно ж все буде не так
-
n6407
Member
оооо, новый дибилизатор с контентом меньше 10 секунд за ролик, теперь и с АІ генерацией 
-
MqM
Member
Тік ток мозку якийсь
А писати коменти буде інший ші? Ну так аби не відставати від трендів.
Як експеримент цікаво, можна уявити яка наркоманія там зявиться
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
А писати коменти буде інший ші? Ну так аби не відставати від трендів.
Як експеримент цікаво, можна уявити яка наркоманія там зявиться
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Це напевна така ж утопія, як існування інтернету без мемів та з виключно з гарними манерами спілкуванняTetronga: ↑ 30.09.2025 13:12 Нормальна ідея. Бажано, щоб весь AI Slop був там, а інша частина інтернету була чиста від цього. Але звісно ж все буде не так
-
lktnv
Member
Вообще, учитывая количество ии-контента в ТТ, обычный пользователь разницы уже и не заметит особо. Так или иначе, к этому пока всё идёт.
-
MqM
Member
До речі дійсно я відчуваю ефект тік току у людях, у них зникло терпіння щось почекати більше 5 хвилин, сприймати великі обєми інфи. Та навіть в іграх, коли буває треба хвилина, щоб підняти гравця по команді, то йому легше почати нову катку аби знову 15 хв дійти до того ж прогресу - в чому логіка не знаюn6407: ↑ 30.09.2025 13:47 оооо, новый дибилизатор с контентом меньше 10 секунд за ролик, теперь и с АІ генерацией![]()
-
Lekrs
Member
О, ще однин сервіс, яким я не буду користуватися.
-
Ostin
Member
Дивно читати ваші нарікання на короткий контент, коли сучасні серіали - це зазвичай нудотна фігня на години, а середній хронометраж фільмів давно перевалив за 2 години. Я б із задоволенням привітав би тренд на скорочення зайвого жування шмарклів на користь розвитку сюжету, а не флешбеків та переживань.
Короткий і гарний контент - це добре. АІ лайно - це погано.
Можливо, я не дуже розумію, про що йде мова, бо не користуюсь ТікТок
Я зрозумів у чому справа. Одне єдине слово - усвідомленість. Люди живуть як у фоні, де щось завжди відбувається. А тому немає часу та причин зосереджуватись в одному напрямку. Ключове - причин. А навіщо?
Короткий і гарний контент - це добре. АІ лайно - це погано.
Можливо, я не дуже розумію, про що йде мова, бо не користуюсь ТікТок
Це не так. Кожен день люди вагонами заганяють купу інформаційного сміття в голову. Кратно більше, ніж кілька десятиліть тому.MqM: ↑ 30.09.2025 14:16сприймати великі обєми інфи
Я зрозумів у чому справа. Одне єдине слово - усвідомленість. Люди живуть як у фоні, де щось завжди відбувається. А тому немає часу та причин зосереджуватись в одному напрямку. Ключове - причин. А навіщо?
-
dead_rat
Member
ТікТок вчить швидко переключатися, тому якщо людина не може вирішити проблему за 30 секунд, вона переключається на іншу. Так, це помітно.MqM: ↑ 30.09.2025 14:16До речі дійсно я відчуваю ефект тік току у людях, у них зникло терпіння щось почекати більше 5 хвилин, сприймати великі обєми інфи. Та навіть в іграх, коли буває треба хвилина, щоб підняти гравця по команді, то йому легше почати нову катку аби знову 15 хв дійти до того ж прогресу - в чому логіка не знаюn6407: ↑ 30.09.2025 13:47 оооо, новый дибилизатор с контентом меньше 10 секунд за ролик, теперь и с АІ генерацией![]()
Відправлено через 3 хвилини 47 секунд:
Саме так, потік інформації збільшився, але потік Корисної інформації можливо навіть зменшився, бо мозок зайнятий потоком хламу. По собі бачу - дві години втикав у ютюб на фоні і є втома, ті ж дві години читання технічної літератури- нормальноOstin: ↑ 30.09.2025 14:44 Кожен день люди вагонами заганяють купу інформаційного сміття в голову. Кратно більше, ніж кілька десятиліть тому.
-
Ostin
Member
Тлумачення слова "корисної" може бути геть різним від людини до людини. Але загалом можна виділити правило - якщо інформацію, яку спожив, потім якось застосував - це підпадає під термін "корисно". От тільки це можуть бути і соціально негативні вчинки, і різні лиходійства, які зазвичай прийнято вважати "поганими". А хтось буде казати, що він вчиться бути блогером. І якщо він таки ним стане і навіть трохи грошей заробить - то це було дійсно "корисно"?dead_rat: ↑ 30.09.2025 14:59потік Корисної інформації
Загалом, весь світ зараз перетворився на варіацію "не все так однозначно". Бо з однієї сторони дітей вчимо бути "хорошими" в традиційному розумінні. А світом правлять виродки типу трампа чи путлєра, які геть зовсім далекі від цього
Востаннє редагувалось 30.09.2025 15:40 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Хороше визначення! Я згоден, хай корисною вважається інформація, яку ти хоч трохи запамʼятав і використав, навіть для задіяння шкоди.Ostin: ↑ 30.09.2025 15:35Тлумачення слова "корисної" може бути геть різним від людини до людини. Але загалом можна виділити правило - якщо інформацію, яку спожив, потім якось застосував - це підпадає під термін "корисно". От тільки це можуть бути і соціально негативні вчинки, і різні лиходійства, які зазвичай прийнято вважати "поганими". А хтось буде казати, що він вчиться бути блогером. І якщо він таки ним стане і навіть трохи грошей заробить - то це було дійсно "корисно"?dead_rat: ↑ 30.09.2025 14:59потік Корисної інформації![]()
Бо в цьому 10 секундному калейдоскопі такий хлам, що через хвилину вже не спамʼятаєш на що дивився.
-
Enjthesilence
Member
що ви з'їлися, є норм контент згенерований
-
OldGoodGames
Member
це ші лайно треба знищити поки воно не знищило залишки людства у яких ще працюють мізки