Антивирус

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

MaxZema: 08.02.2025 11:52Цікаві ваші думки/досвід.
В 2025 оплата идёт за доп. функции. VPN. Родительский контроль. Облачное место + резервные копии. И т. д. Выбирайте по ним.
MaxZema
Member

Повідомлення

Вітаю! Оживлю тему черговим своїм запитанням :) Хтось користувався Emsisoft Emergency Kit та AdwCleaner? Чи актуальні ці сканери в 2025?
Васильович
Member

Повідомлення

Сабж не антивірус в класичному розумінні, а засіб для очистки умовних рекламних/шпигунських модулів з браузерів та системи вцілому.
FirstTDM
Member

Повідомлення

MaxZema: 30.09.2025 14:51Хтось користувався Emsisoft Emergency Kit та AdwCleaner? Чи актуальні ці сканери в 2025?
Юзаю время от времени AdwCleaner... ну такое - просто интересно посмотреть что и как - на самом деле встроенного в Win 11 с обновлениями дефендера хватает с головой на 99,9% всех проблем... к тому же AdwCleaner - это никак не антивирус, а нечто в виде анализатора рекламы/шпионов...
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

MaxZema
Актуально всё, что работает для Ваших случаев.
Это не сканер, а спасательный круг.
По второму выше тоже нормально ответили (это тоже не сканер, функционал у него чуть другой).
MBAM: сильно потяжелел, но всё ещё подходит на роль запустить бы что-то в системе, где есть подозрение на некую активность.
MaxZema
Member

Повідомлення

acm_fan: 01.10.2025 01:18 MaxZema
Актуально всё, что работает для Ваших случаев.
Это не сканер, а спасательный круг.
"спасательный круг" ? Я думав, що якщо портативна утиліта сканує пк на загрози, то це антивірусний сканер :-/
До речі, прогнав я усим, що можна і нічого не пк не знайшло. Чисто! Але я шиз чи параноїк. Мене насторожують процеси які я раніше не бачив. Боже, я хвора людина. Міг би грати в щось чи дивитись щось, а сиджу в процеси дивлюся на свіжій вінді :spy:

Ніколи цієї фігні не було. Ще й жере опери під 100мб.
Вкладення
Знімок екрана 2025-10-01 125448.png
Знімок екрана 2025-10-01 125522.png
Знімок екрана 2025-10-01 125545.png
FirstTDM
Member

Повідомлення

MaxZema: 01.10.2025 12:51До речі, прогнав я усим, що можна і нічого не пк не знайшло. Чисто!
Ну вот и отлично! :)
MaxZema: 01.10.2025 12:51Мене насторожують процеси які я раніше не бачив.
Процессы в винде - это неисчерпаемая тема... можно, условно, принять их кол-во за почти бесконечность... :D

На скриншотах, кстати, очередной стандартный процесс в винде...
MaxZema: 01.10.2025 12:51Міг би грати в щось чи дивитись щось
Отличная мысль - надо пойти поиграться или посмотреть кино/сериал... :rotate:
Nikolayovich
Member

Повідомлення

Підкажіть, хтось лєві ключі купував до EIS, працюють?
Відповісти