Отличная история. Только какое это отношение имеет к тому что я написал?AssayMAS: ↑ 29.09.2025 01:18врешь - у меня рабочие ПК (лично проверял и перед установкой ОС накатывал) 3 года при + температуре на складе постояли так половина не включилась (пришлось ОЗУ ластиком чистить) и 2 проца ам2+ сдохли.Impulse101: ↑ 28.09.2025 14:42то и за 10 лет не сдеградирует.
Новини
Останні статті і огляди
Intel підвищить ціни на процесори сімейства Raptor Lake наступного кварталу
-
Impulse101
Member
-
yuriy_dd
Member
мені за стільки років - так і не знадобилосьpelia: ↑ 29.09.2025 22:03У когось це автокад, у когось маткад, у когось якась фігня для графіки, але завжди будуть ситуації що юзер котрий користується лише браузером та офісом захоче щось інше
-
pelia
Member
А мені не знадобився сайнбенч і спідометр, але ви з ними ходите як з писаною торбоюyuriy_dd: ↑ 30.09.2025 13:12мені за стільки років - так і не знадобилосьpelia: ↑ 29.09.2025 22:03У когось це автокад, у когось маткад, у когось якась фігня для графіки, але завжди будуть ситуації що юзер котрий користується лише браузером та офісом захоче щось інше
Відправлено через 54 секунди:
І взагалі, все, юрі не треба автокад і взагалі його юзає 0 01% людей, давайте тоді скажемо девам і інженерам що він не потрібен
-
yuriy_dd
Member
це просто тест, щоб порівняти різні проциpelia: ↑ 30.09.2025 13:15 А мені не знадобився сайнбенч і спідометр, але ви з ними ходите як з писаною торбою
це як рулетка щоб поміряти і сказати що вище
ви можете нею не користуватись і міряти на око
але ж ніхто не забороняє девам і інженерам і далі сидіти на х86 - якщо виробник не хоче портувати на інші платформиpelia: ↑ 30.09.2025 13:15 І взагалі, все, юрі не треба автокад і взагалі його юзає 0 01% людей, давайте тоді скажемо девам і інженерам що він не потрібен
хоча я думаю що ви просто дуже довго сидите в печері і не в курсі що робиться:
AutoCAD for Mac 2024 runs natively on both Intel and Apple Silicon architectures
Autocad en la Surface Pro 11 con Snapdragon X Elite
пора вилазити з печери
-
AssayMAS
Member
ну что старенькие ПК с выработанным ресурсом просто от стояния на месте мрут.Impulse101: ↑ 30.09.2025 08:10Только какое это отношение имеет к тому что я написал?
И у любой микросхемы есть наработка на отказ что в десятках тысяч часов выражается. Типо через 3 года 90% живых а через 5лет 50% а через 10 лет менее 10% живых. Но опять одно просто стоят ПК, и другое что работают 24\7.