Новини
Останні статті і огляди
Продано понад мільйон копій Silent Hill f — гра популярніша за Silent Hill 2
-
gregory_amd
Member
Предлагаю обсудить Продано понад мільйон копій Silent Hill f — гра популярніша за Silent Hill 2
Не дуже сайлент і зовсім не хілл.. Якісь танці на кістках трупу з гарними спогадами не знаю
Не дуже сайлент і зовсім не хілл.. Якісь танці на кістках трупу з гарними спогадами не знаю
-
Enjthesilence
Member
повільна, коридорна гра з мінімальним екшеном, статери, проблеми з оптимізацією. класика. тільки починаєш втягуватись, атмосферка всі діла, на сатерок у секунду
-
Polaroid1962
Member
У плані сюжету це прям набагато гірше SH2.
-
AlexWest
Member
Не грав, але засуджую.
Polaroid1962, в плані сюжету все гірше, ніж SH2. Але от в плані геймплею SHF виглядає як пранк. В плані геймдизайну більше походить на Dark Souls для (про) школярок. Якщо KONAMI і Metal Gear новий отаким феєричним зробить... Добре, що паралельно клепають ремейки, ще й запитують думку фанатів.
Polaroid1962, в плані сюжету все гірше, ніж SH2. Але от в плані геймплею SHF виглядає як пранк. В плані геймдизайну більше походить на Dark Souls для (про) школярок. Якщо KONAMI і Metal Gear новий отаким феєричним зробить... Добре, що паралельно клепають ремейки, ще й запитують думку фанатів.
-
karokum
Member
В мене згорає срака на кожному босі і хочеться вимкнути гру просто
Наскільки я хочу щоб вона мені подобалася, настільки вона мене дратує щоразу як заходжу в неї
Такого нездарного геймдизайну я не пам'ятаю щоб хоч десь зустрічав
Мене наче змусили грати дарк соулс з найбільш повільною і незграбною зброєю, постійним дебафом на мувмент та стаміною на дві-три дії яка відновлюється з нереальною затримкою. В той час коли у ворогів численні різкі складні неочевидні мувсети. Гра змушує тебе видрочувати таймінги і "танцювати" біля кожного моба неадекватну кількість часу в очікування вікна коли можна бити, а інакше ти не встигнеш вийти з анімації свого удару до того як ворог атакує у відповідь
Щоразу як в мене згорає срака я задаюсь питанням хто придумав зробити це саме так? як це може бути цікавим? як ця ідея взагалі дійшла до релізу у такому вигляді? і питань не знаходжу ніде
я хотів пограти сурвайвал хорор а не убогий соулслайк
Наскільки я хочу щоб вона мені подобалася, настільки вона мене дратує щоразу як заходжу в неї
Такого нездарного геймдизайну я не пам'ятаю щоб хоч десь зустрічав
Мене наче змусили грати дарк соулс з найбільш повільною і незграбною зброєю, постійним дебафом на мувмент та стаміною на дві-три дії яка відновлюється з нереальною затримкою. В той час коли у ворогів численні різкі складні неочевидні мувсети. Гра змушує тебе видрочувати таймінги і "танцювати" біля кожного моба неадекватну кількість часу в очікування вікна коли можна бити, а інакше ти не встигнеш вийти з анімації свого удару до того як ворог атакує у відповідь
Щоразу як в мене згорає срака я задаюсь питанням хто придумав зробити це саме так? як це може бути цікавим? як ця ідея взагалі дійшла до релізу у такому вигляді? і питань не знаходжу ніде
я хотів пограти сурвайвал хорор а не убогий соулслайк
Востаннє редагувалось 30.09.2025 12:27 користувачем karokum, всього редагувалось 1 раз.
-
konb999
Member
Шляпа редкая. Я поставил, запустил и снес! Просто слов нет!
-
Samilo
Member
karokum
В грі є предмети які дають на час безкінечну стаміну. Пройшов на харді і це самий легший Сайлент в цьому режимі для мене. Але після проходження відкрилася нова складність можливо хоч там буде виклик
В грі є предмети які дають на час безкінечну стаміну. Пройшов на харді і це самий легший Сайлент в цьому режимі для мене. Але після проходження відкрилася нова складність можливо хоч там буде виклик
-
Polaroid1962
Member
Слухайте, ну перша частина також не була простою. Річ в тім, що Горнет набагато більш швидка ніж Лицар. У вас є інструменти, у вас є шовкові спели щоб швидко позбуватися дрібних ворогів. Я також раджу знати лавку та просто пройти маршрут від лавки до боса спокійно, вивчаючи де ви можете скоротити (тому що бігати прийдеться багато, більшість босів для звичайного гравця це 10+ спроб). Мабуть єдиний дійсно душний момент у жовчних водах...karokum: ↑ 30.09.2025 12:19 Гра змушує тебе видрочувати таймінги і "танцювати" біля кожного моба неадекватну кількість часу в очікування вікна коли можна бити, а інакше ти не встигнеш вийти з анімації свого удару до того як ворог атакує у відповідь
-
karokum
Member
Polaroid1962
тредом помилилися
Я ж терпіти цю мікродроч біля кожного моба не можу
А враховуючи всі механіки - стаміна, ухилення, парирування, прокачка, ламкість зброї- не знаю за яких умов можна назвати цю частину найлегшою. Може вам варто пам'ять освіжити?
тредом помилилися
Ну якщо ви фанат методичного повторювання одних і тих же дій раз за разом (привіт Ваас) то воно може й такSamilo: ↑ 30.09.2025 12:56 самий легший Сайлент в цьому режимі для мене
Я ж терпіти цю мікродроч біля кожного моба не можу
А враховуючи всі механіки - стаміна, ухилення, парирування, прокачка, ламкість зброї- не знаю за яких умов можна назвати цю частину найлегшою. Може вам варто пам'ять освіжити?
-
Lekrs
Member
Варто грати? Певно варто, але не зараз, колись пограється, коли колись стане зараз, а зараз стане колись... добавив в списочок.
-
karokum
Member
Згадуючи босфайти в ремейку другої, там ти б'єшся з босом і давлячою атмосферою яку він створює
В f-ці я б'юся з сраним управлінням і дебільними механіками, бо мені треба встигнути ухилитися від складного мувсету з кількох атак, а в мене нова дія не починається, бо ще не пройшла 2-секундна анімація попередньої
В результаті доводиться чекати по 30 секунд просто кружляючи по арені подалі від боса, щоб зловити вікно коли я можу один раз підійти вдарити і знову йти на те саме кружляння. Кому це цікаво? Ах точно, в нас ж є ітем який повністю прибирає стаміну як таку на кілька хвилин, який ти будеш холдити ЛИШЕ на босфайти бо він тобі більше ніколи не знадобиться. Це ж хохма
А давайте ще додамо обмеження в інвентар, щоб ти як дурачок бігав до сейвпоінтів і там зливав весь лут. А носити тобі його прийдеться, бо в тебе є прекрасна прокачка характеристик яка потребує місцевої валюти. В Сайлент Хілі стаміну качаєш і хп, ага
Атмосфера? Страх? Імерсивність? Прутня тобі! Слідкуй за полосками хп стаміни і рахуй скільки тугриків ще треба нафармити щоб їх прокачати
В f-ці я б'юся з сраним управлінням і дебільними механіками, бо мені треба встигнути ухилитися від складного мувсету з кількох атак, а в мене нова дія не починається, бо ще не пройшла 2-секундна анімація попередньої
А давайте ще додамо обмеження в інвентар, щоб ти як дурачок бігав до сейвпоінтів і там зливав весь лут. А носити тобі його прийдеться, бо в тебе є прекрасна прокачка характеристик яка потребує місцевої валюти. В Сайлент Хілі стаміну качаєш і хп, ага
Атмосфера? Страх? Імерсивність? Прутня тобі! Слідкуй за полосками хп стаміни і рахуй скільки тугриків ще треба нафармити щоб їх прокачати
-
Input_Lag
Member
Гра - повне непорозуміння, не розумію кому це може бути цікаво. Не має ніякого відношення до Сайлент Хілу окрім назви та жанру.
Малоцікаві персонажі, душна сюжетна лінія яку мало хто може зрозуміти та розтлумачити.
Душна бойова система, кріповий та відсталий дизайн монстрів.
Загальна затягнутость, банальні нецікаві боси.
Малоцікаві персонажі, душна сюжетна лінія яку мало хто може зрозуміти та розтлумачити.
Душна бойова система, кріповий та відсталий дизайн монстрів.
Загальна затягнутость, банальні нецікаві боси.
-
Voozy
Member
Чтобы хорошо продаваться, хорошой игрой быть - не обязательно. Достаточно иметь известное имя.
Я, правда, не играл) Но видел клипы - боёвка удручающая.
-
VirusikZloy
Member
прошел - забыл , не знаю кто будет проходить ее чтоб открыть еще 3 концовки )
-
Polaroid1962
Member
У цьому і проблема.Voozy: ↑ 30.09.2025 17:30 Чтобы хорошо продаваться, хорошой игрой быть - не обязательно. Достаточно иметь известное имя.
Перша частина була крутою та інноваційною (і порівняно з основним конкурентом Resident Evil 1 - 3) пропанувала багато інших вражень.
Друга частина була дуже крутою сюжетно і мала сміле рішення розповісти повністю нову історію.
Третя частина... Хоча і вважається класикою як на мене вийшла невдалою. Тобто вона досить примітивна, а підтекст не складається у одну картину (тобто гра про всілякі жіночі речі, то у кошмарній кімнаті з неї кров тече, то її атакують монстри схожі на сперматозоїди, фалоподібний черв'як-бос, у фінали вона приймає ліки щоб позбутися паразита всередині себе, потім там є "щелина", потім цю щелину брутально рвуть, вона провалюється в неї і б'ється з огидною дитиною). Але це не складається у повну та логічну картину як у попередніх частинах.
А потім була четверка, яка була іншою грою зі сбоку доданою назвою SH.
А потім був максимально вторинний Хомякінг, кривий Оріджен, не знаю який Даунпур. Там ніби хвалили Шаттеред Меморіс, але він вийшов не на масовій платформі.
Потім знову крутий ремейк 2 частини.
І ось це ось.
Це я до чого. Вони спочатку роблять круті ігри, а потім під їх лейблом продають непотріб. І дивуються, чого серія занепадає.
-
Enjthesilence
Member
а що там об'єктивно "крутого" в тому ремейку? ну в часи оригіналу це гралось нормально, так, але сьогодні та бойовка - це сором, як в принципі все що стосується геймплею.Polaroid1962: ↑ 30.09.2025 18:30 Потім знову крутий ремейк 2 частини.
-
divinity
Member
це правда, дивишся топ100 продажів в стімі і уху.. в сенсі в шоці. Ні однієї гри, в яку б я грав. Але зараз у людей багато грошей купувати ігри, і не грати в них) Я себе запитую - буду грати у цю гру, і якщо відповідь - ні - то навіть безплатно не забираю, не те щоб купувати. І таких ігор 80%, дивишся рев'ю, одна з багами і просадками фпс, інша не дозволяє ремапити клавіші в грі (що для мене нонсенс взагалі) і т.п.Voozy: ↑ 30.09.2025 17:30 Чтобы хорошо продаваться, хорошой игрой быть - не обязательно. Достаточно иметь известное имя.
-
Polaroid1962
Member
Хм, я вважаю що бойовка у оригіналі була гірше порівняно з іграми того часу ніж бойовка ремейку порівняно з сучасними іграми. Крутий сюжет вони не чіпали, а його подачу покращили (я дійсно вважаю що зовнішність Анжели яка в ремейку виглядає як підліток працює краще ніж зовнішність Анжели з оригіналу яка виглядала як 40 річна алкоголічка (багато хто дивувався коли дізнавався її вік у оригіналі), кімната де Джеймс зробив спойлер зустрічається декілька разів за гру, ще багато дрібниць які прямо зроблені з уважністю до дрібниць). Музику мінімально чіпали. Гра акторів гарна. Озвучка на рівні. Графон є.Enjthesilence: ↑ 30.09.2025 19:25а що там об'єктивно "крутого" в тому ремейку? ну в часи оригіналу це гралось нормально, так, але сьогодні та бойовка - це сором, як в принципі все що стосується геймплею.Polaroid1962: ↑ 30.09.2025 18:30 Потім знову крутий ремейк 2 частини.
-
Enjthesilence
Member
я і не кажу, що в ремейку гірша бойовка, цього ще не вистачало. але у 2025 ця бойовка ну кумедно виглядає, відверто кажучи.Polaroid1962: ↑ 30.09.2025 20:16Хм, я вважаю що бойовка у оригіналі була гірше порівняно з іграми того часу ніж бойовка ремейку порівняно з сучасними іграми. Крутий сюжет вони не чіпали, а його подачу покращили (я дійсно вважаю що зовнішність Анжели яка в ремейку виглядає як підліток працює краще ніж зовнішність Анжели з оригіналу яка виглядала як 40 річна алкоголічка (багато хто дивувався коли дізнавався її вік у оригіналі), кімната де Джеймс зробив спойлер зустрічається декілька разів за гру, ще багато дрібниць які прямо зроблені з уважністю до дрібниць). Музику мінімально чіпали. Гра акторів гарна. Озвучка на рівні. Графон є.Enjthesilence: ↑ 30.09.2025 19:25
а що там об'єктивно "крутого" в тому ремейку? ну в часи оригіналу це гралось нормально, так, але сьогодні та бойовка - це сором, як в принципі все що стосується геймплею.
-
karokum
Member
lmao наведи тоді приклад де бойовка виглядає не кумедно? якою вона мала би бути у грі такого жанру?Enjthesilence: ↑ 30.09.2025 21:40 у 2025 ця бойовка ну кумедно виглядає
Відправлено через 4 хвилини 54 секунди:
творці sh f мабуть так як ти подумали і присобачили соулс лайк з парируванням ухилянням і всім цим лайном. тільки ось я зараз проходжу і плююся на кожному кроці, бо гра про вузькі коридори і малі кімнати, і камера в тебе постійно улітає десь за орбіту що ти не бачиш противника. а самі противники це не "ходячі" як в ремейку другої, а це швидше як собаки з дарксоулсів, стрибають по кімнаті а потім на тебе
во геймдизайн