Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
tribute
Member

Повідомлення

feniks_tm: 28.09.2025 20:41
tribute: 28.09.2025 20:40

без фанатизму :rolleyes:

можна всіх оглянути? :shuffle:
Їх десятки, хоча б якісь межі бюджету та хотілок озвучте :rotate:
бажано до 2к, може більше якщо воно того варте... :shuffle:
feniks_tm
Member

Повідомлення

tribute: 28.09.2025 20:46
feniks_tm: 28.09.2025 20:41
Їх десятки, хоча б якісь межі бюджету та хотілок озвучте :rotate:
TRN Black Pearl/Fiio Melody непогані, якщо не треба багато вихідної потужності.
Hotspur
Member

Повідомлення

tribute: 28.09.2025 20:40без фанатизму
треба бюджет
Radio Bay
Member

Повідомлення

feson: 28.09.2025 19:52А тут просто беремо чорний лак для нігтів у ванній кімнаті
Ти мене лякаєш ;)
tribute
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.09.2025 21:07
tribute: 28.09.2025 20:40без фанатизму
треба бюджет
Hotspur
Member

Повідомлення

tribute: 29.09.2025 01:00
Hotspur: 28.09.2025 21:07 треба бюджет
FiiO KA11
FiiO KA15

шось таке. купляти на Алі по знижкам

в мене в самого - GraveAudio DA06 CX31993 HiFi USB DAC Type C To 3.5mm купив за копійки, дуже задоволений, можеш його брати
Ostin
Member

Повідомлення

Бачу, китайці почали лампи тулити всюди в портативні USB цапи. Якщо дивитись на циферки, то суцільний жах. Але я не слухав ще жодного. Ну і ціну луплять зовсім не бюджетну, то хай поки що лісом йде...
StTechnik
Member

Повідомлення

Ostin: 29.09.2025 08:40 Бачу, китайці почали лампи тулити всюди в портативні USB цапи. Якщо дивитись на циферки, то суцільний жах. Але я не слухав ще жодного. Ну і ціну луплять зовсім не бюджетну, то хай поки що лісом йде...
Ну это «теплый ламповый звук» который мы заслужили :laugh:
Neuromantic
Member

Повідомлення

tribute: 28.09.2025 18:57 Порадьте type-c свисток для телефона?
Shanling UA4
Сам таким користуюся, вже не перший рік. Грає чудово, батарею споживає дуже помірно, потужності вистачає, виглядає пристойно, має роз'єми 3.5 і 4.4 мм, регулювання гучності, 9 вбудованих цифрових фільтрів, дисплей та інші плюшки.
Слухаю, переважно, рок і метал - все подобається.
Ostin
Member

Повідомлення

tribute: 28.09.2025 18:57Порадьте type-c свисток для телефона?
Зараз китайці штампують свистки зі швидкістю світла, тому перше питання - чи треба баланс 4.4? Якщо ЗАРАЗ його не треба - то варто обрати якийсь мінімалістичний девайс 3.5 БЕЗ запасу на майбутнє. Бо через рік можна буде купити щось краще в тих же косооких, якщо треба буде вже балансне підключення. Це зараз ніша, де не треба вкладатись в купу грошей до пенсії, бо воно сильно прогресує і оновлюється. Тобто брати за потребою. Треба просто 3.5 дірка - це одні девайси. Треба 3.5+4.4, еквалайзер, якісь фільтри і DSD - це вже інша потреба. І переплачувати НЕ треба, якщо на сьогодні є вимога лише 3.5
Neuromantic
Member

Повідомлення

Ostin
Воно-то так, от тільки зараз майже всі пристойні навушники комплектуються кабелями 4.4 мм, або змінними штекерами 3.5/4.4 мм.
А нормальні, варті уваги свистки теж практично всі двоочкові зараз.
Ostin
Member

Повідомлення

Neuromantic
Просто свисток 3.5 можна взяти до 20-30 і воно буде собі грати з недорогими навушниками. А можна взяти за 50-100 і воно буде ще кращим, але сенсу в тому, якщо 4.4 не буде використовуватись? Я тому і пишу - брати дорожче за потребою, а не на виріст. Бо через рік за ті ж гроші буде краще.
Моя особисто порада десь посередині - SMSL D10 як нейтральне джерело звуку за 50+ в період знижок.
P.S. До речі, вищезгадані TRN Black Pearl/Fiio Melody (feniks_tm) теж за оглядами видаються нормальними. Ну, тут вже питання до особистих уподобань щодо зовнішності. Просто якщо не треба 4.4 - то чи зручно носити з собою дерев'яну іграшку? А як воно буде висіти з телефона? Тут треба все продумувати. Для "носити з собою" набагато цікавіше виглядає якийсь Moondrop FreeDSP Mini.
Hotspur
Member

Повідомлення

Ostin: 29.09.2025 10:12
Зараз китайці штампують свистки зі швидкістю світла, тому перше питання - чи треба баланс 4.4? Якщо ЗАРАЗ його не треба - то варто обрати якийсь мінімалістичний девайс 3.5 БЕЗ запасу на майбутнє. Бо через рік можна буде купити щось краще в тих же косооких, якщо треба буде вже балансне підключення. Це зараз ніша, де не треба вкладатись в купу грошей до пенсії, бо воно сильно прогресує і оновлюється. Тобто брати за потребою. Треба просто 3.5 дірка - це одні девайси. Треба 3.5+4.4, еквалайзер, якісь фільтри і DSD - це вже інша потреба. І переплачувати НЕ треба, якщо на сьогодні є вимога лише 3.5
4.4 нічого не дає крім потужності якої на більшість навушників і так хватає :rotate:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ostin: 29.09.2025 08:40китайці почали лампи тулити всюди в портативні USB цапи
Ага, тільки у ламп є ресурс, про це китайці не повідомили )
Ostin
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.09.2025 13:504.4 нічого не дає крім потужності
І ще воно при однаковій гучності жере суттєво більше батареї, якщо там два чіпа розведено. В домашніх умовах це не важливо. Носити з собою - може бути важливим.
Коротше кажучи, 4.4 має бути усвідомленим вибором. Бо це і розмір, і батарея, і зручність. Я користуюсь свистком з 4.4 і мені це дуже подобається. Але з хати він ще ніколи не виходив :D
tribute
Member

Повідомлення

Ostin: 29.09.2025 10:12
треба лише 3,5 бо не хочу бавитись з блютуз навушниками, а відповідного роз'єму в новому телефоні немає.
feson
Member

Повідомлення

tribute: 29.09.2025 19:49 треба лише 3,5 бо не хочу бавитись з блютуз навушниками, а відповідного роз'єму в новому телефоні немає.
Ну взагалі - треба знати свої вподобання. Тобто важливий чи ні розмір - енергоєфективність чи ще що.....бо так дуже важко щось порадити.....
Але я б купив щось на цапі ES та обовязково з підсилювачем хоч яким...бо самі цапки дуже слабкі до виходу на навушники щоб там не писали маркетологи.....

CX31993 - в нього щось по ВЧ хвиляста АЧХ якась....хоча може в мене брак якийсь.......але як вход мікрофону - працює добре..... ;)
Qbit
Junior

Повідомлення

tribute: 28.09.2025 18:57 Порадьте type-c свисток для телефона?
JCALLY JM30 Pro
feson
Member

Повідомлення

Так - JCALLY JM30 Pro на CS43131 теж варіант не поганий.
Ostin
Member

Повідомлення

tribute: 29.09.2025 19:49треба лише 3,5
До вказаних JCally можна розглянути ще Hiby FC3 (~23$ зараз) і Moondop FreeDSP Mini (~34$). Всі з мікрофоном. Також ще є Venture Electronics Devastator з доволі високою потужністю, якщо це потрібно (~19$). Теж з мікро.
Відповісти