дивна рубанина
Новини
Останні статті і огляди
Avatar: Frontiers of Pandora отримає доповнення From the Ashes у грудні
-
big_bang
Member
Пропоную обговорити Avatar: Frontiers of Pandora отримає доповнення From the Ashes у грудні
дивна рубанина
дивна рубанина
-
Keyser Soze
Member
"Ghost Recon: Avatar" или "Far Cry: Avatar"? 
-
MqM
Member
Невже з продажами не все так погано, що длц навіть буде?
-
Enjthesilence
Member
Напевно контракт за ліцензію, під вихід кіношкиMqM: ↑ 24.09.2025 14:04 Невже з продажами не все так погано, що длц навіть буде?
-
Bukakanga
Member
Ghost Recon: Far Cry: Avatar: Frontiers of Pandora: From the Ashes: (Not Remnant): The Saga: Need More Colons: Need Even More Colons
-
MessiaH
Member
Я покупал ультимат версию, мне это длц докупать придется?
-
Nutbar
Member
Ця гра єдине чим була прикольною так це світом/графікою/джунглями. Теперь буде шось таке сіреньке незрозуміле, судячи з трейлеру. Я можу зрозуміти чому вони випускають таке (і саме це) доповнення, але ну якось зовсім не цікаво виглядає.
-
daesz
Member
Думаю, що ДЛЦ плануються в наш час не так. Спочатку роблять цілу гру, а потім по всій довжині "вирубують" 2-3 фрагменти і кидають їх в окреме ДЛЦMqM: ↑ 24.09.2025 14:04 Невже з продажами не все так погано, що длц навіть буде?
-
Lekrs
Member
-75% вже було?
-
Андрей Богданович
Junior
Я купив -75% але грати без озвучки неможу .Для мене чомусь стало принциповов останій час грати з повною локо. в ігри .Я рощумию що ру то мова рашистів .Але ж такі й не всі є покідбками хто на ній говорить.