Intel Arc Pro B60 помічена в продажу. Це найдоступніша відеокарта із 24 ГБ пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Impulse101
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 22.09.2025 16:58
Impulse101: 22.09.2025 07:48 Дурні якісь беруть, нічого не розуміють в індустрії. Могли хоча б проконсультуватись з OldGoodGames
на заборі теж багато чого пишуть, але це не означає що так воно і є,
от мені цікаво, особисто ви купили б синю карту(щоб стати льотчиком-випробувачем) або взяли зелену?
В якому сенсі на заборі пишуть? Це відкрита статистика одного з найбільших онлайн магазинів електроніки США, якій, особисто у мене, немає ніяких причин не довіряти. Що стосується взяв би собі чи ні. Та взяв би напевно, якщо треба тренувати нейронку, і є N грошей які я готовий інвестувати в прискорювачі. Це буде або швидше або дешевше ніж збирати стійку на НВ. Під кожну задачу свої рішення.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Alligator: 22.09.2025 18:24 це не кажучи про рендеринг чи інші професійні задачі.
саме рендеринг та інші проф задачі заточені виключно під ненавідію

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Impulse101: 22.09.2025 20:45 Що стосується взяв би собі чи ні. Та взяв би напевно, якщо треба тренувати нейронку, і є N грошей які я готовий інвестувати в прискорювачі. Це буде або швидше або дешевше ніж збирати стійку на НВ. Під кожну задачу свої рішення.
ші це гроші в нікуди, як і крипта
eXceed
Member

Повідомлення

б/у 3090 в хорошем исполнении за 500$ скептически поглядывает на все это...
одно наверное действительно потребление это *не приятно*.
oleg5d75
Member

Повідомлення

Для робочих станцій різниця в 100...500 доларів в ціні відеокарти неважлива, залізо підбирається під задачі а ціна то вже майже на останньому місці. Я вибрав би нвідію хоч і дорогше зато більш функціонально
Відповісти