Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 22.09.2025 21:21Казалось, что в конце фильма бедняга расплачется
Ага, такой бедняга, такой бедняга с отдельной КДП для стерео и ДКТ и трактом на лям гривны и как он будет жить после того, как намеряли, что у не всё идеально? :laugh:
DEVES
Member

Повідомлення

Radio Bay
А толку с того, если измерения показали, что звучание далеко от идеала?
Помещение у него не позволяет получить правильный звук, независимо от того сколько денег потрачено. А он в ответ как дитё малое рассказывает о каких-то фотографиях в интренете, что мол у кого-то там такие же колонки и значит они просто обязаны звучать идеально..., а измерения для него ничего не значат :insane:

Комедия ведь на этом не заканчивается, главный герой выкладывает у себя на канале видео где он приглашает к себе другого, по его мнению, более авторитетного специалиста, который намерял всё тоже самое :facepalm:

Я даже не знаю с кем его сравнить. Или с тупой и упёртой блондинкой из инсты и т.п. или с подслеповатым цветокорректором, который купил Apple Pro Display XDR, но подключил его к условному компьютеру под управлением Windows XP. Естественно в неродном разрешении и, опять же, условной 16битной глубине цвета, что ну никак не позволит получить качественный результат на выходе.
Scoffer
Member

Повідомлення

DEVES: 24.09.2025 00:19рассказывает о каких-то фотографиях в интренете
Воно ще й не розуміє різницю між звукозаписом і звуковідтворенням. Записати можна хоч в сараї бо я художник, я так бачу я музикант, я так чую (ц) А відтворити треба так щоб під час програвання композиції слухач теж опинився в саме тому аутентичному сараї, а не якомусь іншому.

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
А елітні португальські басс-трапи виявились лайном походу. Треба було оббивати матрацами як в дурці, власнику тої акустики має зайти :laugh: Ну і отам де він пищалки вимкнув щоб не згоріли це просто шедевр.
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 24.09.2025 00:19А толку с того, если измерения показали, что звучание далеко от идеала?
Ты просто не представляешь себе, как звучит себе акустика такого класса, так, что ноги подкашиваются. Ну, далеко от идеала и что? Это бытовое помещение, у него в комнате просто опупенный звук. Всем желаю иметь дома такой не идеальный звук.

Чего он спорил не понимаю. Я б с интересом померил.

Какой-то бред себе придумал про идеальный звук. На концертах еще куда мене идеальный звук, люблю живую музыку, пока одни меряют, другие слушают, но это не про тебя. Вообще не понял, какой вывод надо сделать после просмотра этого видоса.
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay: 24.09.2025 01:28 у него в комнате просто опупенный звук
У нього в кімнаті супергівняний звук на басу. Бас мало того що грається з затримкою, так ще й в резонансі. Половина гучності проходиться на затриманий бас, а мода кімнати на 33 герцах в десять раз гучніша в порівнянні з сусідніми частотами. А півторасекундне затухання чого лише варте. Типи занадто культурно йому намагаються донести щодо проблеми. Об'єктивно там звук як з відра.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Scoffer: 24.09.2025 01:51Об'єктивно там звук як з відра
Оце мене завжди розважає, подивився на якісь там графіки і зробив висновок, що тракт на топових "бівнях" звучить, як лайно у чувака, яких дофіга слухав та знає, що таке класний звук. Так, стосовно ідеалу, недоліки є, але звучить воно все рівно круто. Звук, як з відра :laugh:

От саме тому до таких вимірялкіних я і ставлюся з зневагою :)
Scoffer
Member

Повідомлення

Radio Bay
А я зневажаю тих хто фазу зводить на слух.
PS: типи там сходу сказали що кімната гуде, тому що вони знають як має бути коли не гуде, а виміри лише підтвердили цей факт. А продаван послухав сотні акустик (ц) і так і ні разу не почув як має бути тому що треба починати з вимірювань, а не з чути. І хоч за трильйон туди акустику занести, а кімната у нього все одно гуде.
DEVES
Member

Повідомлення

Radio Bay
Лохматый сам себя позиционирует как спец в том деле, где он полный профан. Так еще и другим за деньги втирает дич и даёт рекомендации.

Пришли грамотные люди и ткнули носом в несоответствие его фантазий и фактического состояние дел. Более того, раз уж он профан, предложили ему приехать и послушать, что такое качественное звучаение в грамотно подготовленном помещении. В ответ только что-то промямлил.
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 24.09.2025 13:48Лохматый сам себя позиционирует как спец в том деле, где он полный профан. Так еще и другим за деньги втирает дич и даёт рекомендации
Ну да, лохматый лоханулся, надо было посмотреть на изменения и обсудить. Например, выслушать предложения, может попробовать сделать это, сравнить. Только непонятно почему мы обсуждаем какого-то Лохматого с болот в ветке по выбору акустики в Украине :)
Scoffer: 24.09.2025 11:35А я зневажаю тих хто фазу зводить на слух
Чудово, тепер ми знаємо, що ти зневажаєш Лохматого, це дуже цінна інформація для цього форуму :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

DEVES: 24.09.2025 00:19Комедия ведь на этом не заканчивается, главный герой выкладывает у себя на канале видео где он приглашает к себе другого, по его мнению, более авторитетного специалиста, который намерял всё тоже самое
це топ :lol: :lol: :lol: :super:

Відправлено через 34 хвилини 23 секунди:
Radio Bay: 24.09.2025 16:11у да, лохматый лоханулся, надо было посмотреть на изменения и обсудить. Например, выслушать предложения, может попробовать сделать это, сравнить. Только непонятно почему мы обсуждаем какого-то Лохматого с болот в ветке по выбору акустики в Украине
ну це дуже показовий клоун
tablestikus
Member

Повідомлення

Scoffer: 24.09.2025 11:35 Radio Bay
А я зневажаю тих хто фазу зводить на слух.
PS: типи там сходу сказали що кімната гуде, тому що вони знають як має бути коли не гуде, а виміри лише підтвердили цей факт. А продаван послухав сотні акустик (ц) і так і ні разу не почув як має бути тому що треба починати з вимірювань, а не з чути. І хоч за трильйон туди акустику занести, а кімната у нього все одно гуде.
але акустику купляють слухати, а не міряти
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 24.09.2025 18:51ну це дуже показовий клоун
Перший раз бачив, мені ці аудіо байки взагалі не цікаві, подивився, в нього там "нічого собі канал" на YT. Слава Борзеркова не дає спокою :)
tablestikus: 24.09.2025 20:28але акустику купляють слухати, а не міряти
Для того, що це розуміти треба її мати і слухати :)
Scoffer
Member

Повідомлення

Слух це максимально поганий оціночний інструмент оскільки залежить від фізичного і душевного стану власника в конкретний момент часу. А у бездушної машини поганого настрою не буває.
DEVES
Member

Повідомлення

tablestikus
Одно дело купить и тихо радоваться своему личному счастью, другое - орать на всю округу какой ты класный спец и любому можешь собрать топовую систему.
Как говориться, нужно либо крестик снять (не заниматься очковтирательством), либо трусы надеть (подтверждать слова измерениями).
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 24.09.2025 20:38Перший раз бачив, мені ці аудіо байки взагалі не цікаві, подивився, в нього там "нічого собі канал" на YT. Слава Борзеркова не дає спокою
ну борзенков 30 років по виставкам їздить, це все таки не той рівень
DEVES
Member

Повідомлення

Hotspur: 24.09.2025 20:48
Radio Bay: 24.09.2025 20:38Перший раз бачив, мені ці аудіо байки взагалі не цікаві, подивився, в нього там "нічого собі канал" на YT. Слава Борзеркова не дає спокою
Относительно недавно смотрел видео Пушного и Борзенкова, где без они оба с улыбкой на лицах обсуждали продажу медных кабелей по цене золотых доверчивой публике.
Что-то вроде, деньги не пахнут :)
Hotspur
Member

Повідомлення

DEVES: 24.09.2025 20:57Относительно недавно смотрел видео Пушного и Борзенкова, где без они оба с улыбкой на лицах обсуждали продажу медных кабелей по цене золотых доверчивой публике.
Что-то вроде, деньги не пахнут
якщо викинути кабелі він відносно в адекваті. навіть сказав що smsl усілок за 80 доларів таки звучить :lol:
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 24.09.2025 20:40Одно дело купить и тихо радоваться своему личному счастью, другое - орать на всю округу какой ты класный спец и любому можешь собрать топовую систему
Да, только я не понял в чему это здесь, как будто кто-то его тут ставил в пример
Scoffer: 24.09.2025 20:39Слух це максимально поганий оціночний інструмент оскільки залежить від фізичного і душевного стану власника в конкретний момент часу
Вуха це фінальній вимірний інструмент, тому дешеві студійні монітори зі встрійки звучать, як лайно, скільки їх ні міряй нічого не наміряєш. Навіть Дженели із встрійки звучать, як непорозуміння і нема таких вимірів, що це пояснять. Пояснює, коли вмикаєш туди гарний цап і все стає зрозумілим з перших секунд, тому всі ці балачки про неточний інструмент ні до чого. Тому одні слухають, інші читають виміри та різну дурню несуть.
tablestikus
Member

Повідомлення

Scoffer: 24.09.2025 20:39
Слух це максимально поганий оціночний інструмент оскільки залежить від фізичного і душевного стану власника в конкретний момент часу. А у бездушної машини поганого настрою не буває.
головне щоб звук подобався тобі

Відправлено через 27 секунд:
DEVES: 24.09.2025 20:40 tablestikus
Одно дело купить и тихо радоваться своему личному счастью, другое - орать на всю округу какой ты класный спец и любому можешь собрать топовую систему.
Как говориться, нужно либо крестик снять (не заниматься очковтирательством), либо трусы надеть (подтверждать слова измерениями).
ну з цим я не сперечаюся

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Hotspur: 24.09.2025 20:48
ну як борзенков це треба вміти пів години за щось казати - по ітогу нічого конкретного не сказавши
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 24.09.2025 22:55ну як борзенков це треба вміти пів години за щось казати - по ітогу нічого конкретного не сказавши
Є таке, одна користь картинки подивитися :)
Відповісти