Новини
Останні статті і огляди
Ринок геймерського «заліза» та периферії за підсумками року зросте на 35%, вважають аналітики JPR
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Ринок геймерського «заліза» та периферії за підсумками року зросте на 35%, вважають аналітики JPR
Не удивительно
Я в этом ходу хард 8-тбовый на олх докупил
Не удивительно
Я в этом ходу хард 8-тбовый на олх докупил
-
leif
Member
І що заважало всім цим людям купити консоль? А все тому що не читають нашого ГУРУ, не знають елементарних істин: "для роботи — М4, для іграшок дітям — консоль
yuriy_dd: ↑ 29.08.2025 17:49 я не купую нічого, з мого оточення ніхто не грає, окрім дітей
yuriy_dd: ↑ 01.09.2025 01:18 а якщо ви ще школяр в душі і вам важливі ігри - то є багато ігрових приставок
Хоча нічому дивуватися, аджеyuriy_dd: ↑ 15.09.2025 10:08 дійсно краще мовчати, бо більшість кому треба ігри - грає на ігрових консолях
От і наслідкиyuriy_dd: ↑ 16.09.2025 09:14 Я ж кажу - ігри роблять вас тупими.
yuriy_dd: ↑ 15.09.2025 15:34 а для чого ігри? щоб втекти від реальності хоч на трохи
Робіть висновки, купуйте М4, хлопці, облиште цей гамінг цю наркоманіюyuriy_dd: ↑ 10.09.2025 13:01
ігри - це така сама залежність - як куріння, кава, алкоголь, покер на гроші і тд
-
Enjthesilence
Member
якщо ігри - це залежність і вони роблять людей тупими, навіщо Юрій дозволяє дітям грати в них? Юрій - поганий батько?leif: ↑ 21.09.2025 13:52 І що заважало всім цим людям купити консоль? А все тому що не читають нашого ГУРУ, не знають елементарних істин: "для роботи — М4, для іграшок дітям — консоль![]()
yuriy_dd: ↑ 29.08.2025 17:49 я не купую нічого, з мого оточення ніхто не грає, окрім дітейyuriy_dd: ↑ 01.09.2025 01:18 а якщо ви ще школяр в душі і вам важливі ігри - то є багато ігрових приставокХоча нічому дивуватися, аджеyuriy_dd: ↑ 15.09.2025 10:08 дійсно краще мовчати, бо більшість кому треба ігри - грає на ігрових консоляхОт і наслідкиyuriy_dd: ↑ 16.09.2025 09:14 Я ж кажу - ігри роблять вас тупими.![]()
yuriy_dd: ↑ 15.09.2025 15:34 а для чого ігри? щоб втекти від реальності хоч на трохиРобіть висновки, купуйте М4, хлопці, облиште цей гамінг цю наркоманіюyuriy_dd: ↑ 10.09.2025 13:01
ігри - це така сама залежність - як куріння, кава, алкоголь, покер на гроші і тд
-
leif
Member
скоріше за все, мались на увазі не його власні, якісь інші діти власників геймерських комп'ютерів на х86 а.к.а пролетаріїв нещасних. його власні стопудов не грали ніколи в житті, адже:Enjthesilence: ↑ 21.09.2025 13:58навіщо Юрій дозволяє дітям грати в них?
yuriy_dd: ↑ 10.09.2025 22:10діти вже дорослі, НМТ/ЗНО здавали без репетиторів - ви багато знаєте таких дітей?
пс: син призер всеукраїнських олімпіад з програмування / математики
ставлю 22грн, що у дітей Юри вже мак на М4, на який вони самі собі заробили ще до закінчення школи, бо не грали в ігри, а тому виросли дуже розумними, еліта!
а ви далі грайте в ігри на своїх х86
-
Enjthesilence
Member
перепрошу пане Юрію, я був неправий. ви чудовий батько.leif: ↑ 21.09.2025 14:13скоріше за все, мались на увазі не його власні, якісь інші діти власників геймерських комп'ютерів на х86 а.к.а пролетаріїв нещасних. його власні стопудов не грали ніколи в житті, адже:Enjthesilence: ↑ 21.09.2025 13:58навіщо Юрій дозволяє дітям грати в них?yuriy_dd: ↑ 10.09.2025 22:10діти вже дорослі, НМТ/ЗНО здавали без репетиторів - ви багато знаєте таких дітей?
пс: син призер всеукраїнських олімпіад з програмування / математики
дідько! та мені самому репетитор потрібен, треба зав'язувати ганяти гоблінсів по екрану і переходити на ам4leif: ↑ 21.09.2025 14:13а ви далі грайте в ігри на своїх х86і не дивуйтесь потім, чому ви досі не доларовий мільйонер, а вашим дітям потрібен репетитор
-
yuriy_dd
Member
leif
ще один мій фанат, і збирач цитат, знайомо
більшість - повністю забивають, нема поваги до навчання, ні в школі, ні в дітей, ні в батьків
також не розуміють що завдання школи - це не дати конкретні знання, а навчити вчитись. А потім носяться - і навіщо мені ці інтеграли в житті ..
я був проти, і обмежував, скажімо 30хв на день, і то якщо зроблено все що має бути. Конфлікти звичайно що були.Enjthesilence: ↑ 21.09.2025 13:58навіщо Юрій дозволяє дітям грати в них? Юрій - поганий батько?
кожен виховує як вважає за потрібнеEnjthesilence: ↑ 21.09.2025 14:20 перепрошу пане Юрію, я був неправий. ви чудовий батько.
більшість - повністю забивають, нема поваги до навчання, ні в школі, ні в дітей, ні в батьків
також не розуміють що завдання школи - це не дати конкретні знання, а навчити вчитись. А потім носяться - і навіщо мені ці інтеграли в житті ..
-
waryag
Member
на М4 ультра! І пофіг, що ні в кого немає, у них є!leif: ↑ 21.09.2025 14:13ставлю 22грн, що у дітей Юри вже мак на М4, на який вони самі собі заробили ще до закінчення школи, бо не грали в ігри, а тому виросли дуже розумними, еліта!
-
leif
Member
виненyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 14:43ще один мій фанат, і збирач цитат, знайомо
у мене в житті нині взагалі всього два авторитета і вчителя: yuriy_dd та Volodya811
прагну вирости і стати таким же мурдим і натхненним.
Юрію, як думаєте, є в мене ще шанси стати на шлях істинний, продати профільний конфіг і перейти на АРМ, якщо я граю в ігри на ПК вже років 30? чи я вже деградував настільки за такий геймерський стаж, що це все, пиши пропало і я і надалі буду втікати від реальності і поповнювати стату сабжевої новини?
-
yuriy_dd
Member
а ви самі як вважаєте? зупинились в розвитку?leif: ↑ 21.09.2025 14:57якщо я граю в ігри на ПК вже років 30? чи я вже деградував настільки
-
Lekrs
Member
Нумс, десяткою можна і далі користуватись,, якийсь сумнівний повід апгрейдетись...
-
leif
Member
та де! далі деградую, навіть на консоль не перейшовyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 15:45а ви самі як вважаєте? зупинились в розвитку?
-
Vlaad13
Member
Якщо дитина погодиться грати на маку - чи додасте їй хвилин за відданість корпі?yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 14:43 leif
я був проти, і обмежував, скажімо 30хв на день, і то якщо зроблено все що має бути. Конфлікти звичайно що були.Enjthesilence: ↑ 21.09.2025 13:58навіщо Юрій дозволяє дітям грати в них? Юрій - поганий батько?
-
yuriy_dd
Member
так коли діти грають на смартах - то вони вже грають на АРМ процахVlaad13: ↑ 21.09.2025 15:57Якщо дитина погодиться грати на маку
бо у х86 - не вийшло в енерго-ефевтивність
-
leif
Member
А як же консолі? Ви мене заплутали. На х86 консолях грати православно чи ні? Ви одобряєте консольний гамінг, якщо людина вже обрала для себе шлях деградації?yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 16:11
так коли діти грають на смартах - то вони вже грають на АРМ процах
бо у х86 - не вийшло в енерго-ефевтивність
-
yuriy_dd
Member
а яким чином користувачів обходить архітектура консолі?leif: ↑ 21.09.2025 16:21На х86 консолях грати православно чи ні?
ви там збираєтесь х86 софт запускати?
це як вихід, кому важливоleif: ↑ 21.09.2025 16:21Ви одобряєте консольний гамінг, якщо людина вже обрала для себе шлях деградації?
-
Bukakanga
Member
представил себе тех детей, которые играют... например... в Факторио... на консоли... по 30 минут в день.
-
leif
Member
таким же точно чином як і архітектура лептопів і десктопів, хіба ні? обирають споживчі характеристики і можливості під свої запити, а не архітектуру, це вам тут намагаються донести всім форумом, але ви починаєте свою шарманку про гікбенч і енергоефективністьyuriy_dd: ↑ 21.09.2025 16:34а яким чином користувачів обходить архітектура консолі?
а якщо мені важливо не тільки сам факт гамінгу, а ще й хочеться гамінг з певними особливостями, які може забезпечити десктоп і тільки десктоп, що мені робити? які ваші поради?yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 16:34це як вихід, кому важливо
Відправлено через 20 секунд:
yuriy_dd
а у вас є консоль?
Відправлено через 33 секунди:
і не хвилиною більшеBukakanga: ↑ 21.09.2025 16:37по 30 минут в день.
-
Vlaad13
Member
Я думаю це тягне на знущання над дітьми - 30 хвилин в день 
-
leif
Member
це заради їхнього майбутнього багаторічного квесту по психотерапевтах щасливого заможного успішного життя, ти нічого не розумієшVlaad13: ↑ 21.09.2025 16:45Я думаю це тягне на знущання над дітьми - 30 хвилин в день
-
yuriy_dd
Member
є країни які дбають щоб їх діти були розумні. Більше азіати. Саме тому - там дуже великий прогрес - симбіоз науки та бізнесуBukakanga: ↑ 21.09.2025 16:37представил себе тех детей, которые играют... например... в Факторио... на консоли... по 30 минут в день.
а в нас занепад, розумних важко знайти
на елементарне питання - цеглина важить 1кг і ще пів цеглини. Скільки важить цеглина? 95% скажуть що 1.5кг
так власне я це і хочу довести - що звичайним користувачам - все одно яка там ОС чи архітектура процівleif: ↑ 21.09.2025 16:40таким же точно чином як і архітектура лептопів і десктопів, хіба ні? обирають споживчі характеристики і можливості під свої запити, а не архітектуру, це вам тут намагаються донести всім форумом, але ви починаєте свою шарманку про гікбенч і енергоефективність
але по споживчим якостям нема нічого кращого за макбук ейр на М
а скоро буде макбук на мобільному А18 за $500 - він просто похоронить всі дешеві він ноути
вам забороняють купувати х86?leif: ↑ 21.09.2025 16:40які може забезпечити десктоп і тільки десктоп, що мені робити?
я іноді граю в одну гру на Android - War Robots - ще дуже давно мені син підсадив - я йому ще тоді показав як математично аналізувати всі параметри щоб максимізувати свого персонажаleif: ↑ 21.09.2025 16:40 а у вас є консоль?
Зараз можу запускати емулятор Андроїд на Мак міні - грає дуже плавно, без фризів, споживає десь 8-10 Вт - це все разом - комп, емулятор, Андроїд, гра
можете самі спробувати як на ваших х86 буде йти BlueStacks і скільки споживатиме вся система
Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
є багато інших цікавих речей - гуртки, спорт, книжку почитати
а не те що сидять і всі втупились в смарти з шкляними очима