Windows 11

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
StTechnik
Member

Повідомлення

Фиг его знает что у вас за проблемы. 20 раз открывал блокнот этот хоть и не пользуюсь ним - никаких "вторых" фантомных клавиатур нет.
Вы об этом блокноте?
Screenshot 2025-08-13 172029.jpg
Відправлено через 40 секунд:
Хотя справедливости ради - у меня ENG винда.
Skoda
Junior

Повідомлення

Вітаю!
Встановив Він 11 про, були проблеми з драйверами- вирішив їх, але після моїх маніпуляцій при натисканні на кнопку живлення (включення ноута)- відразу стало з'являтися зображення вибору варіантів параметрів запуску (після натискання Enter- все швидко завантажується). А так- все працює норм, діагностика проблем не побачила.

Може хто підскаже як вирішити?

Зображення

Дякую.
Avenger80
Member

Повідомлення

Да, не ожидал такого подвоха от Windows 11. Имеется роутер с жестким диском и два компа - на одном Windows 11 не переставлялась уже больше 3 лет, на втором (Ryzen 5600) переставлялась несколько раз и вот недавно совсем снова чистая установка. Так вот какая фича, на том, где винда не переставлялась скорость по сети (SMB) нормальная до 1Гбит/c с жесткого диска роутера, а там где переставлялась - такое впечатление, что залочена на 100Мбит и всё, сколько пытался понять - где косяк, в настройках роутера, в кабеле (хотя сам инет 200Мбит/c - тут всё нормально), в общем в недоумении. Пока не наткнулся на такие вещи: https://habr.com/ru/news/851036/ и вот - https://www.reddit.com/r/WindowsHelp/co ... nal/?tl=ru - да, приколисты, блин. :(
Avenger80
Member

Повідомлення

Кстати, вот эти команды в командной строке возвращают скорость SMB на нормальный уровень в 24H2, проверено на личном опыте. Правда и отключают то, что типа Майкрософт сделала для защиты. :)
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters" /v RequireSecuritySignature /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters" /v RequireSecuritySignature /t REG_DWORD /d 0 /f
VovaII
Member

Повідомлення

Avenger80: 09.09.2025 17:20Кстати, вот эти команды
— Як би на них посилання в перший пост. Хоча б під спойлер? — Корисна ж річ. :-/
MaxZema
Member

Повідомлення

Varzek: 13.08.2025 16:55
0kie: 13.08.2025 14:45 Новый "Блокнот", его последняя версия, вызывает проблему с фантомной раскладкой клавиатуры, которой нет в списке установленных.
Проверил у себя и действительно проблема появляется после открытия блокнота.
Аналогічна фігня!
Вкладення
Не відкривав блокноту
Не відкривав блокноту
Відкрив блокнот
Відкрив блокнот
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

MaxZema
В мене таке після перезавантаження, навіть блокнот відкривати не потрібно. Цікаво, що на віртуалку ставив систему з того ж .iso (завантажений з microsoft.com) так там такої муйні немає, все чітко. Розбиратись не став, забив на це.
Varzek
Member

Повідомлення

MaxZema: 10.09.2025 14:14 Аналогічна фігня!
Причем я поставил последние обновления (вчера была ежемесячная обнова), обновил все приложения в Microsoft Store, но проблема осталась.
TypStar
Member

Повідомлення

перейшов тільки тепер з Windows 10 на Windows 11 ( ставив начисто) активація якимось дивом навіть підтягнулася з Windows 10.
ще у мене питання по MS office його можна скачати з офф сайту як вінду? бо щось я гуглив мені попадалися зразу посилання купи за 3500 грн..... і чи можна офіс активувати через павершел?
destructX
Member

Повідомлення

У всіх зависають вікна після альт-табу?
StTechnik
Member

Повідомлення

destructX: 15.09.2025 23:00 У всіх зависають вікна після альт-табу?
Нет.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

TypStar
спойлер
https://massgrave.dev/
man1242
Member

Повідомлення

Наче фіксанули еко мод у віндовс11
спойлер
Зображення
у кіберпуку з лімітом у цп фпс став на 1% більше. Раніше ровняв фпс у іграх але наче фіксанули та працює як має бути.
Shmaks
Member

Повідомлення

Всім вітання. Підкажіть, у віджеті погоди і решті віджетів взагалі є українська? Чи як і в службах (Services) українська відсутня апріорі?
спойлер
a75565ed-d5f8-40aa-9044-c60ae4bfee7c.png
alexander-magnus
Member

Повідомлення

Shmaks
Ні. Ви ж звернули увагу, що й налаштування не повністю мають переклад
Shmaks
Member

Повідомлення

alexander-magnus: 23.09.2025 07:37Ні. Ви ж звернули увагу, що й налаштування не повністю мають переклад
Звернув,але надіявся на краще у порівнянні з локалізацією Win10, тільки вперше перейшов на 11-ку.
destructX
Member

Повідомлення

Якшо в когось зависала картинка у вікні після альт-табу та лікувалось тільки проклацуванням альт-табу туди-назад, знайшов рішення: виключення "ігрового" режиму та вимкнення оптимізації для віконних ігор. Також це вилікувало лаги на трансляції у глядачів в Discord. (жодних схожих проблем з win10 22h2 на тому ж залізі не було, все почалось після переходу на 11)
24h2 це просто ходячий мем, нема слів :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Я щось трохи в ступорі і не можу зрозуміти куди ділись ще 30 гіг? Мб хтось знає щось, що не знаю я :think:
спойлер
230 - 66 (вільних) - 39.5 - 41 - 12.5 - ~41 = +-29.5
спойлер
Зображення
VovaII
Member

Повідомлення

daesz
А в корзині?
Відповісти