World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
0trog0
Member

Повідомлення

Hells Angels: 12.09.2025 14:27все що жовте може приймати будь-який екіпаж тої нації та класу без штрафів
Це суперечить відповіді вище)
А загалом, було б добре. Саме така задумка і була)
Hells Angels
Member

Повідомлення

0trog0: 12.09.2025 14:28Це суперечить відповіді вище)
маєш звичайну 140 екіпаж підходить як на прем 44-100 так на акційку 907
Alanis
Member

Повідомлення

0trog0
Даже перепроверил свой 215б - экипаж с коня без штрафов садится.
destructX
Member

Повідомлення

Перевірив теж: за бони, жетони батлпасу та нагородна за ГК - без штрафів.
lewerlin
Member

Повідомлення

0trog0: 12.09.2025 13:33В який танк вкачувати екіпаж?
На звичайний. Акційна техніка має всі плюшки преміумної, крім заробітку.
0trog0: 12.09.2025 13:33Чи потрібно два екіпажі в такому випадку і порівняння з преміум тут не працює?
Можна одним. Все як з преміумом.
rage11
Member

Повідомлення

удалил это упоротое убожество, посмотрим сколько я смогу продержаться :gigi:
DaKaR
Member

Повідомлення

Порадьте, будь-ласка, мод паки для WOT 2.0 від українських блогерів.
destructX
Member

Повідомлення

DaKaR: 17.09.2025 19:02 Порадьте, будь-ласка, мод паки для WOT 2.0 від українських блогерів.
Від Shokerix або Hazber, якшо прям від блогерів потрібно. Я вже з пів року юзаю від клану Ghosts UA, оновлюють для своїх по кд, хороша збірка.
VovaII
Member

Повідомлення

Таке питання, після того як вони "розділилися" ігри різні стали чи ні? А то мелькає реклама версії 2.0, я а вже не збагну це та що руська, чи Європейська? Чи вони обидві на 2.0 перейшли?
destructX
Member

Повідомлення

VovaII: 18.09.2025 10:35 Таке питання, після того як вони "розділилися" ігри різні стали чи ні? А то мелькає реклама версії 2.0, я а вже не збагну це та що руська, чи Європейська? Чи вони обидві на 2.0 перейшли?
Чого б взагалі показували лестовську подєлку в єу/укр і-неті :laugh:
ру версія має ру назву
Hells Angels
Member

Повідомлення

destructX: 18.09.2025 11:08Чого б взагалі показували лестовську подєлку в єу/укр і-неті
багато хитрожопих болотних на твічі ставили категорію WoT а не Мір Танкав щоб аудиторію не втрачати ...
коли глиста прихлопнулась дружно припи...вали на європу на нові акки :censoured:
VovaII
Member

Повідомлення

destructX: 18.09.2025 11:08Чого б взагалі показували лестовську подєлку в єу/укр і-неті
ру версія має ру назву
А хто їх знає? Он Сновранер заборонили в Україні. А яким боком?
destructX
Member

Повідомлення

VovaII: 18.09.2025 11:46
ру версія має ру назву
А хто їх знає? Он Сновранер заборонили в Україні. А яким боком?
Snowrunner заблочений також і в рф/рб, самими розробниками

А так відповідь щодо танків вище, рфна версія має назву кирилицею, також трошки інший логотип. Ну й вектор розвитку та патчі у кожного свої
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

rage11
Больше 2х лет не играю . Хотя обновляю ( всё думаю зайти поиграть ) , правда зашёл чисто подарков получил и вышел с игры .
rage11
Member

Повідомлення

Aleksandr1973 меня жаба захавала, 45 дней према халявного пропадут :gigi: , но пукан рвет нестерпимо, такое ощущение что 70% играешь с ботами и недоразвитыми детьми.
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

rage11
Тоже прем дали ( но держусь ) . Вижу как сын пытается играть и какие надо нервы иметь , лучше не буду играть .
SaxOFFoN
Member

Повідомлення

Напишу дуже непопулярну думку :laugh:

Танки - одна з кращих, якщо не найкраща, онлайн гра, саме для релаксу та відпочинку серед того, що існує в PvP форматі на даний момент. Абсолютно без жартів.

Я короткими підходами грав у 14 і 17, в обох випадках забивав через те, що моби\шутери і в принципі більш динамічні змагальні ігри були цікавішими, плюс їх грало моє оточення.
Потім в 22 році після серйозної травми згадав про існування онлайн ігор та захотів повернутися саме сюди(на євро сервер). І тут, як то кажуть, мій шок був в шоці :laugh:

Порівняно з іншими популярними іграми - це грати легко, ненапряжно, немає жодного психологічного тиску, жодного челенджу, ти просто катаєшся і відпочиваєш)

"Погані" тіммейти та баланс - це класика всіх ігор. І тут їх не 4 штуки, а 14, як і ворогів. Ще й на різних "персонажах" які абсолютно не збалансовані одне відносно одного та й зробити це фізично неможливо(різні рівні, різна прокачка, різні ролі кожна з яких завжди "сама по собі" і дуже залежить від ситуації, так як єдина командна механіка яка існує на всю гру - засвіт). Це просто треба усвідомлювати і не очікувати чогось нереального від гри.

Низький скілл аудиторії - це кайф. Порівняно з іншими іграми - люди не змагаються. Вони просто їздять, стріляють, туплять, дуріють. Немає тиску, немає челенджу. Є виключно покатушки\пострілушки. Як результат - маючи лише базове знання карт та механік і граючи гру з таким же рівнем напруженості як ванільний Скайрім на складності "адепт" - твої сесії вже синьо-фіолетові, тобто ти вже на рівні умовного "хай ело", при тому що просто двічі стукнув по клавіатурі. Яка ще PvP гра таке дасть? :laugh:

Резюмуючи - це неіронічний hidden gem для всього ось того "скуфного", "підпивасного" та інших синонімів, коли хочеться розслабитись не в офлайн грі, а із взаємодією з живими гравцями та онлайн прогресією(яка на щастя взагалі не челендж орієнтована, а про косметику\колекціонування та інші дрібниці).

Такий досвід як у танках серед будь-чого з ремаркою "онлайн" здатні давати лише PvE ігри. Бо в більшості PvP проектів - незрівнянно вищий середній скілл у аудиторії та "змагальна" складова абсолютно іншого рівня, що веде до зовсім іншої напруги та челенджу в кожній сесії, що в свою чергу веде до згорівших дуп і поганого настрою, бо хочеться ж "нагнути" :laugh: А тут все зводиться до отримання задовлення від гарної гри свого танку в конкретному епізоді, бо все інше не має ніякого практичного сенсу, не працює на рівні базових механік й ні до чого не веде з точки зору ігрової прогресії.
Цей концепт разом з цією аудиторією - прекрасні.
Тільки арта трохи псує всю ідилію)
rage11
Member

Повідомлення

SaxOFFoN в некоторых боях тебе как будто обрезают крылья, летит в землю, экран не пробит, попаданаие, ваш танк уничтожын. в этих боях я себя чувствую как Майкл Джордан в мультике Бакс Банни баскетбол, когда он играл с уродами на планете кретинов с привязанными гирями на ногах.
destructX
Member

Повідомлення

SaxOFFoN: 19.09.2025 00:29 Напишу дуже непопулярну думку :laugh:

Танки - одна з кращих, якщо не найкраща, онлайн гра, саме для релаксу та відпочинку серед того, що існує в PvP форматі на даний момент. Абсолютно без жартів.

Я короткими підходами грав у 14 і 17, в обох випадках забивав через те, що моби\шутери і в принципі більш динамічні змагальні ігри були цікавішими, плюс їх грало моє оточення.
Потім в 22 році після серйозної травми згадав про існування онлайн ігор та захотів повернутися саме сюди(на євро сервер). І тут, як то кажуть, мій шок був в шоці :laugh:

Порівняно з іншими популярними іграми - це грати легко, ненапряжно, немає жодного психологічного тиску, жодного челенджу, ти просто катаєшся і відпочиваєш)

"Погані" тіммейти та баланс - це класика всіх ігор. І тут їх не 4 штуки, а 14, як і ворогів. Ще й на різних "персонажах" які абсолютно не збалансовані одне відносно одного та й зробити це фізично неможливо(різні рівні, різна прокачка, різні ролі кожна з яких завжди "сама по собі" і дуже залежить від ситуації, так як єдина командна механіка яка існує на всю гру - засвіт). Це просто треба усвідомлювати і не очікувати чогось нереального від гри.

Низький скілл аудиторії - це кайф. Порівняно з іншими іграми - люди не змагаються. Вони просто їздять, стріляють, туплять, дуріють. Немає тиску, немає челенджу. Є виключно покатушки\пострілушки. Як результат - маючи лише базове знання карт та механік і граючи гру з таким же рівнем напруженості як ванільний Скайрім на складності "адепт" - твої сесії вже синьо-фіолетові, тобто ти вже на рівні умовного "хай ело", при тому що просто двічі стукнув по клавіатурі. Яка ще PvP гра таке дасть? :laugh:

Резюмуючи - це неіронічний hidden gem для всього ось того "скуфного", "підпивасного" та інших синонімів, коли хочеться розслабитись не в офлайн грі, а із взаємодією з живими гравцями та онлайн прогресією(яка на щастя взагалі не челендж орієнтована, а про косметику\колекціонування та інші дрібниці).

Такий досвід як у танках серед будь-чого з ремаркою "онлайн" здатні давати лише PvE ігри. Бо в більшості PvP проектів - незрівнянно вищий середній скілл у аудиторії та "змагальна" складова абсолютно іншого рівня, що веде до зовсім іншої напруги та челенджу в кожній сесії, що в свою чергу веде до згорівших дуп і поганого настрою, бо хочеться ж "нагнути" :laugh: А тут все зводиться до отримання задовлення від гарної гри свого танку в конкретному епізоді, бо все інше не має ніякого практичного сенсу, не працює на рівні базових механік й ні до чого не веде з точки зору ігрової прогресії.
Цей концепт разом з цією аудиторією - прекрасні.
Тільки арта трохи псує всю ідилію)
"просто їздить та стрілять" виливається в типового 44% гравця з 300 урона середнього по аккаунту :D
не розумію звідки в аудиторії танків взялась думка, шо в грі не треба думати а "просто", не знаю як можна кайфувати від процесу в якому ти ніяк особисто не прогресуєш, більшість каток програєш та не вносиш навіть мінімального вкладу (бо якшо почати думати про результат то вже "просто" не буде)
Sanьka
Member

Повідомлення

SaxOFFoN: 19.09.2025 00:29Танки - одна з кращих, якщо не найкраща, онлайн гра, саме для релаксу та відпочинку серед того, що існує в PvP форматі на даний момент. Абсолютно без жартів.
Згоден, бо тільки танки дозволяють під час бою піти зробити чаю, і нічого не пропустити :gigi:
Навіть враховуючи, що тунки пришвидшили і зробили максимально аркадою, темп гри все одно куди повільніший ніж у інших онлайн іграх (Героїв 3 враховувати не будем :gigi: ) і це багатьом до вподоби
Відповісти