MSI Big Bang-XPower

Вопросы по материнским платам, BIOS, UEFI, чипсетам
Відповісти
Автор
Повідомлення
The Guy
Junior

Повідомлення

Проблема заключається в тому,що на моїй материнці відмовляється працювати СЛІ-режим.Вірогідність неполадок інших складових виключена.Я просто переставив заліз зі своєї GA-X58A-UD3R,де,доречі,все робило,як часи,освіжив вінду,і всьо.....інша карта перестала бачиться взагалі.Крутиться кулєр,але на цьому і все.Спочатку і проц бачитись не хотів,але операція "виняв-вставив-завів"допомогла,все норм.
Так-от,сам процес:ставлю вінду чисту,ставлю дрова на відеокарту,бо у вінді на 4хх немає,і після ребута мені показується екран привітання в норм.розрішалові(тобто,драйвери стають),але на цьому і кінець - після кількох секунд ступора вінда йде в ребут.Допоміг вхід в безпечному режимі і видалення драйверів на відеокарту.Пробував ставити старіші версії дров - нічого.Але при завантаженні з однією відеокартою все було норм,і драйвери робили.Доставлення другої ніяк не міняло ситуації,вона просто не бачилась.Потім я поставив другу відяху поближче до першої,і,шо ви думаєте...вінда почала ставить на неї драйвери.Потім і "центр керування нвідіа" сказав,що побачив ще один адаптер.Але через те,що стали відла в сусідні слоти,режим СЛІ робив в режимі 16+8,а це мене не влаштовувало,плата могла більше.Я переставив відеокарту туди,де вона була і спочатку,і,о чудо,все запрацювало.Режим 16+16,все,як треба.Але не довго музика грала,а точніше,до першого ребута - зранку ПК вже не вмикався.Знову ж таки - з одним відлом все завелось.
Тепер питання:чому така непогана мать не хоче робить те,шо від неї потребується?Заводський брак?Чи,може,хтось з вас з таким стикався?Допоможіть,будь-ласка,якшо можете.
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

The Guy
Junior

Повідомлення

Добре,щас туди напишу.Дякую.Доречі,писав в центр підтримки МСІ - мовчать.Надіюсь лиш на вас :)
Відповісти