Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vader
Member

Повідомлення

Vlaad13
Я их и не смотрю..Это так,к примеру..Просто вспомнил,что у них тоже смотрел обзор..
Bjoern
Junior

Повідомлення

Vader: 15.09.2025 18:38 FirstTDM
а чего ты MSI поставил на одну планку с Asus в этом вопросе?Asus далеко в плане свиста катушек до MSI..
По части выпускают миллионы..Еще раз удивляюсь тем,кто имея проблемы с писком,покупают опять в следующем поколении,это же лайно!и опять бегут назад в магазины,что бы здать..И таких миллионы :facepalm: :banghead: В этом посте выше,как раз такой чел)
Я в этом поколении планировал покупать Asus или MSI..После первых же обзоров,я понял,что асус,ни сделал никакой работы над ошибками в плане дросселей..дальше,стало все очевидно//
К примеру 9.56 минута.

Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
FirstTDM
Что покупать?Я взял второй раз MSI и не ошибся!И в 60 линейке,буду смотреть в сторону MSI.А всякого рода авантюристы,пусть покупают Асус..Идет из магазина и молитву читает,хоть бы повезло с картой.. :lol:

Отправлено спустя 43 секунды:
Как у артлайна в видео!За это платить деньги???

Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
Сам же сравнил 2 асуса с писщащими дросселями,а потом-крышку закроете и тд :lol: ой ,я не могу.. :lol:
Короче,покупайте что хотите.. ;)
А про Гігабайти ,що скажете?
Чи не користувались взагалі цим брендом?
Striker
Member

Повідомлення

Bjoern: 15.09.2025 19:37А про Гігабайти ,що скажете?
В мене Гіга, правда AMD, якщо це важливо. За 4 місяці поки політ нормальний, термогель не пре з усіх щілин, без жодного писку дроселів.
А до цього буда 3060 Asus Tuf, то там трохи дроселі шуршали, але майже не чув, бо системник під столом.
Vader
Member

Повідомлення

BjoernНикогда с ними не имел дело,и не собираюсь,разве что только в топовом исполнении типа линейки Master!
А так лично ничего против Гиги не имею.Тут надо у владельцев спрашивать.Не припоминаю,что бы кто то жаловался..тут именно. :dontknow:

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
В целом-все имеет право на жизнь,и у всех бывает брак.Просто у некоторых это чаще B-)
Rezvan
Member

Повідомлення

FirstTDM: 15.09.2025 18:54
Vader: 15.09.2025 18:38Короче,покупайте что хотите..
Полностью поддерживаю! :super:
Vader: 15.09.2025 18:38Я взял второй раз MSI и не ошибся!И в 60 линейке,буду смотреть в сторону MSI
Отличный выбор! Вот вообще ни с чем ни спорю - и MSI видяхи ни разу не подводили и не пищали! :up:
Моя профільна MSI 4080 Gaming X пищала новою прямо з коробки
Undervolt на 2650 MHz 0.95v трохи згладив проблему плюс до того Antec гробик-шумодав ще той.
Коротше я забив болт, цей шурхіт тільки при 90+ фпс суттєво чути, 60-90 ледь-ледь і нижче 60 взагалі тиша.
А на моїх налаштуваннях графи в тайтлах при 2к дууууже рідко 90+ фпсів буває :gigi:
Vader
Member

Повідомлення

Rezvan
А вот моя 4070ти,вообще не имела паразитных звуков.
Rezvan
Member

Повідомлення

Vader: 15.09.2025 20:04 Rezvan
Я грішу на старий бп, бо залишив від попередньої збірки.
Він хоч і був бомбою на момент покупки, та думаю з роками ємності підсіли, тому причина мб він.
Перевіряти з іншім не став, впаяв рідний аморальний перехідник-восьминіг, поганяв на максималках, просадок в hwinfo взагалі нуль, то нехай ще потягне лямку трохи :D

Зображення
Bjoern
Junior

Повідомлення

Striker: 15.09.2025 19:43
Bjoern: 15.09.2025 19:37А про Гігабайти ,що скажете?
В мене Гіга, правда AMD, якщо це важливо. За 4 місяці поки політ нормальний, термогель не пре з усіх щілин, без жодного писку дроселів.
А до цього буда 3060 Asus Tuf, то там трохи дроселі шуршали, але майже не чув, бо системник під столом.
Ну виходить всі ці нюанси з писком
Це чисто індивідуальна історія незалежно від вендора
Як і з тим витіканням термогелю у гігабайт
man1242
Member

Повідомлення

Rezvan: 15.09.2025 20:16
Vader: 15.09.2025 20:04 Rezvan
Я грішу на старий бп, бо залишив від попередньої збірки.
Він хоч і був бомбою на момент покупки, та думаю з роками ємності підсіли, тому причина мб він.
Перевіряти з іншім не став, впаяв рідний аморальний перехідник-восьминіг, поганяв на максималках, просадок в hwinfo взагалі нуль, то нехай ще потягне лямку трохи :D

Зображення
Зроблю звукове порівняння свого паліту щоб сумно не було :D
Vader
Member

Повідомлення

Rezvan
Между прочим,очень мног жалоб на писк,как раз с бп сисоник.Много раз эта тема поднималась в разных кругах.У тебя нет возможности,проверить с другим бп?
oversteve
Member

Повідомлення

FirstTDM: 15.09.2025 18:22 Так а что покупать кроме Asus/MSI??? Я так и не увидел ответ на свой вопрос?
гнилобайт? інно?

Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
Bjoern: 15.09.2025 19:37 А про Гігабайти ,що скажете?
Чи не користувались взагалі цим брендом?
у мене гіга 4070 супер геймінг, шуму немає
Timedemo
Member

Повідомлення

підкажіть, хто мав справу з асус дуал та мсі шедов 3х, малому хочу взяти простеньку 5070, от думаю вартує той 3й вентилятор у мсі, чи ні. дякую.
Vader
Member

Повідомлення

Timedemo
3 вентиль-лишним не бывает :idea:
FirstTDM
Member

Повідомлення

oversteve: 15.09.2025 21:32гнилобайт? інно?
Не знаю... очень редко такие видяхи встречал...

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
Timedemo: 15.09.2025 21:36підкажіть, хто мав справу з асус дуал та мсі шедов 3х, малому хочу взяти простеньку 5070, от думаю вартує той 3й вентилятор у мсі, чи ні. дякую.
В общем случае - лучше с 3-мя кулерами... ну и не брать самые младшие модели типа Dual / Ventus 2Х...
oversteve
Member

Повідомлення

Timedemo: 15.09.2025 21:36 підкажіть, хто мав справу з асус дуал та мсі шедов 3х, малому хочу взяти простеньку 5070, от думаю вартує той 3й вентилятор у мсі, чи ні. дякую.
зазвичай 2 вентиляторні то крайності, коли більша відяха не лізе, 5070 дуал менше і легше за 4070 дуал, так що там вже не те пальто, що раніше, шедоу то саме днище мсі, краще тоді вже вантуз 3х
із того, що зараз є в манямаркеті напевно гіга ігл саме цікаве
Rezvan
Member

Повідомлення

Vader: 15.09.2025 21:25 Rezvan
Между прочим,очень мног жалоб на писк,как раз с бп сисоник.Много раз эта тема поднималась в разных кругах.У тебя нет возможности,проверить с другим бп?
Нажаль ні, та навіть якщо питати - знайомим збирав теж на сісоніках.
Свого часу рейтив be quiet! але колись давно майже одночасно померли два Dark Power Pro 11 1200W і потягнули з собою декілька відях.
Назавджи забув за цей бренд.
Timedemo
Member

Повідомлення

oversteve: 15.09.2025 22:13
Timedemo: 15.09.2025 21:36 підкажіть, хто мав справу з асус дуал та мсі шедов 3х, малому хочу взяти простеньку 5070, от думаю вартує той 3й вентилятор у мсі, чи ні. дякую.
зазвичай 2 вентиляторні то крайності, коли більша відяха не лізе, 5070 дуал менше і легше за 4070 дуал, так що там вже не те пальто, що раніше, шедоу то саме днище мсі, краще тоді вже вантуз 3х
із того, що зараз є в манямаркеті напевно гіга ігл саме цікаве
Дякую!

Відправлено через 1 годину 22 хвилини 26 секунд:
Vader: 15.09.2025 21:39 Timedemo
3 вентиль-лишним не бывает :idea:
воно то так. але по досвіду 4070 супер асус дуал, багатьом 3х кулерним давала фору. але слушно зауважили, що сьогодні 5070 асус дуал це не попередній.
Entar
Member

Повідомлення

oversteve: 15.09.2025 21:32 у мене гіга 4070 супер геймінг, шуму немає
У мене 4070 (звичайна) віндфорс ОС - шуму немає.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Rezvan: 15.09.2025 22:46
Vader: 15.09.2025 21:25 Rezvan
Нажаль ні, та навіть якщо питати - знайомим збирав теж на сісоніках.
Свого часу рейтив be quiet! але колись давно майже одночасно померли два Dark Power Pro 11 1200W і потягнули з собою декілька відях.
Назавджи забув за цей бренд.
завжди писав те саме - що у бікваєта компонента база на тайванських конденсаторах не така вже і гарна якщо порівнювати з іншими

в мене теж гіга 4070 і теж не шумить - але у 4000 гіги були кращі
у 5000 серії я би гігу не брав
Timedemo
Member

Повідомлення

Решил не рисковать. взял малому асус дуал 5070. Не пожалел, за свои деньги отличная карта, 2 кулька больших, температура 67-68, при оборотах около 1500 это 50 процентов. дросели не шумят, видик тихий, память 70 градусов. и при этом не длинная.
Відповісти