Новини
Останні статті і огляди
Телефон до 25 тисяч
-
Olezzzha
Junior
Зіткнувся з проблемою, чим більший вибір, тим він важчий, потрібно телефон для мами, хоч і розбираюсь в них, але їх занадно багато. Потрібно від 256гб, і бажано хорошу камеру, прям дуже, вона любить багато знімати і фоткати. Екран плоский, не завкруглений по сторонам, тому більшість OnePlus не підійдуть. Iphone/pixel не підійдуть. Що є окрім них? 1+ 13t, xiaomi 14t, samsung a56, чи щось інше? Я вже справді запустався, і не розумію, що взяти. Ціни бажано брати з сайтів allo/comfy, mta не довіряю, дуже погані історії пов'язані з ним, PixoPhone також -
-
Rucha
Member
Подивіться на Pixel 9. Після виходу 10-го він має вписатися в бюджет.
-
Olezzzha
Junior
я казав, iphone і pixel не підходятьRucha: ↑ 15.09.2025 15:28 Подивіться на Pixel 9. Після виходу 10-го він має вписатися в бюджет.
-
boneflower
Junior
Кажуть що у vivo x100 pro та x200 pro камери тупо вогнище. Мають звичайну та міні версію. Але за 22000-25000 лише б/в. Скоріш за все сам собі візьму якийсь з цих двох
-
Gold_Star
Member
Poco F7 Ultra
-
CrackYu23
Member
Може
Але "Алло" та"Комфі" зверху тисяча.
-
YumaX
Member
Olezzzha
Гарні фото за копійки - moto edge 50 neo!
Гарні фото за копійки - moto edge 50 neo!
-
West20105
Member
теж зламав собі голову коли обирав телефон дружині. Взяв honor 200,швидкий не лагає і камери топ. з мінусів треба підбирати чохли і скло важко підібрати,бо там трошки заокруглений екран
-
Olezzzha
Junior
Мої знайомі жаліються на ПЗ від POCO, казали до року часу починаютсья баги і глюкиGold_Star: ↑ 15.09.2025 15:39 Poco F7 Ultra
-
Gold_Star
Member
Такого поняття не існує. Там такий же міюай/хайперос як на решті смартфонів від Сяомі.Olezzzha: ↑ 15.09.2025 16:15 ПЗ від POCO
-
Avenger80
Member
Olezzzha: ↑ 15.09.2025 16:15Мої знайомі жаліються на ПЗ від POCO, казали до року часу починаютсья баги і глюки
Тут тоже надо понимать, что за Poco - одно дело Поко за 5 тыс. грн, а другое дело - за 15-20 тыс. грн.Gold_Star: ↑ 15.09.2025 16:17Такого поняття не існує. Там такий же міюай/хайперос як на решті смартфонів від Сяомі.
-
DDt
Member
нет, немного не такоеGold_Star: ↑ 15.09.2025 16:17Такого поняття не існує. Там такий же міюай/хайперос як на решті смартфонів від Сяомі.Olezzzha: ↑ 15.09.2025 16:15 ПЗ від POCO
на поко мусора прилетает больше, и ещё что-то по мелочам, уже не помню
я б смотрел в сторону самсунга
-
Gold_Star
Member
Який мусор прилітає, звідки? Там абсолютно такий же набір програм як і на глобальних сяомі + гугл додатки (може ви їх мали на увазі?).DDt: ↑ 15.09.2025 16:25на поко мусора прилетает больше
Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
Avenger80
Я вже мовчу про те, що в самому Китаї Poco F7 Ultra називається Redmi K80 Pro, але то таке, люди завжди з лупою шукатимуть зраду
-
Avenger80
Member
Вот так часто и бывает, та я там слышал от бабушек на скамейке (образно говоря), вот прилетает куча мусора и т.д. и т.п. Ценен личный опыт, а не кто-то что-то сказал, что-то не так понял и т.д.Gold_Star: ↑ 15.09.2025 16:40Який мусор прилітає, звідки? Там абсолютно такий же набір програм як і на глобальних сяомі + гугл додатки (може ви їх мали на увазі?).
-
DDt
Member
после первоначальной настройки телефона, перед тем как показать домашний экран - поко предлагает на выбор каких-то три магазина, в хлаоми такого нетGold_Star: ↑ 15.09.2025 16:43Який мусор прилітає, звідки? Там абсолютно такий же набір програм як і на глобальних сяомі + гугл додатки (може ви їх мали на увазі?).DDt: ↑ 15.09.2025 16:25на поко мусора прилетает больше
Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
Avenger80
Я вже мовчу про те, що в самому Китаї Poco F7 Ultra називається Redmi K80 Pro, але то таке, люди завжди з лупою шукатимуть зраду![]()
-
Gold_Star
Member
Яка модель, прошивка?DDt: ↑ 15.09.2025 16:44перед тем как показать домашний экран - поко предлагает на выбор каких-то три магазина
-
Avenger80
Member
Да, кстати в HyperOS есть ещё кроме Google Play ещё их магазин, да есть такое. Только это везде так. Та и в Самсунг тоже - есть тоже их магазин.DDt: ↑ 15.09.2025 16:44после первоначальной настройки телефона, перед тем как показать домашний экран - поко предлагает на выбор каких-то три магазина, в хлаоми такого нет
-
DDt
Member
поко С65/С75, прошивка любаяGold_Star: ↑ 15.09.2025 16:46Яка модель, прошивка?DDt: ↑ 15.09.2025 16:44перед тем как показать домашний экран - поко предлагает на выбор каких-то три магазина
-
Avenger80
Member
Магазин GetApps. 
-
crisisby
Member
є с24 ультра 12\256 брав 2 тижні тому новим. Не можу користуватись блювотним андроідом. 2 топ чохла, один з коробки не діставав і найдорожче скло поклеєно. Віддам за 28999