Я ні. Передивляюсь навіть рімейки культових картин в HDR по можливості. До слова картини, зняті на плівку доволі чудово витягуються до 3.5к і фарбуються в hdr. Володарі перснів та хроніки Ріддіка дуже сподобались в Dolby Vision. А взага на олед тв він дуже класно виглядає - максимально наближено до того, як ти бачиш катинку на вулиці в сонячний день. Тому для мене досі сприймається як вау. Але тв/проєктор має бути правильно налаштований, хороше джерело виводу (приставка на realtek або bluray програвач на mediatek типу oppo 203/205) і перегляд у абсолютно темному приміщенні. Тоді "вау" буде завждиNekros: ↑ 04.09.2025 17:56Мені здається що народ вже трохи награвся з hdr
Новини
Останні статті і огляди
Intel випустила компактну відеокарту Arc Pro B50 покоління Battlemage
-
alexeygalas
Member
-
Pride91
Member
От якось не знаю що там на АМД, а на Інтел можна робити все, прямо з коробки без бубна і танців, це для них великий плюс.OldGoodGames: ↑ 03.09.2025 18:56 я розумію професійна карта нвідія бо куда це стандарт, а що можна робити на радеоні або інтелі "професійному"?
-
OldGoodGames
Member
наприклад?Pride91: ↑ 12.09.2025 10:16От якось не знаю що там на АМД, а на Інтел можна робити все, прямо з коробки без бубна і танців, це для них великий плюс.OldGoodGames: ↑ 03.09.2025 18:56 я розумію професійна карта нвідія бо куда це стандарт, а що можна робити на радеоні або інтелі "професійному"?
ні я тіки за здорову конкуреніцю, і якщо би була можливість спробував ці карти