iPhone 17 vs 16: порівняння двох поколінь Apple

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Entar
Member

Повідомлення

Alligator: 12.09.2025 11:50 Як це? Редактор прогнав декілька разів текст через перекладачі, а потім шліфанул синонимайзером для унікальності і перевіркою через ШІ, то що людям вони криво сприймається нікого не хвилює, головне унікальність тексту для пошукових ботів.
Я думаю тут вистачило 2 запити чату гпт написати, правильно сформовані. І знову ж таки навіть не намагаючись зробити так щоб воно було не схоже що писав ШІ, що цілком можливо навіть без ручної редактури.
Останній абзац води залишив...
Shura_UA
Member

Повідомлення

konb999: 12.09.2025 11:54
Shura_UA: 12.09.2025 11:34 Алеж олвейс он дісплей і уплавнялка у 120Гц скорочує час заряду акумулятора? В мене на s21fe вже давно це є...але ж жалько витрачати заряд.
Виключи телефон зовсім, - так заряду надовше вистачить!
А як же Я тоді прочитаю твої дурні коментарі? :-/
n6407
Member

Повідомлення

kalakawa: 12.09.2025 11:40 может кто объяснить зачем люди тратят на смартфоны больше ~7-8к грн?
между юзер-экспириенсом на телефоне за 7к и за 40к практически не существует же разницы
я понимаю разницу в компах за 15к и за 150к(пользуюсь почти всю жизнь)
понимаю разницу в машинах за 40к и 400к(ни разу не был за рулем и к автомобилям полностью равнодушен)
но хоть убейте - в чем разница между ультрадорогим и дешевым телефоном?(какие только в руках не держал так и не понял)
попробую, в свое время до перехода на 13 ойфон, использовал именно "смартфоны ~7-8к грн". (телефон был незагажен - пару мессенжеров, ютуб и почта, 8 ядер - 6 ГБ оперативки) когда зависания, длииииииинные перезагрузки, отвал сигнала в метро(оплата проезда) и при выходе из метро и т.д, начали по настоящему мешать работе, перешел на ойфон.

нареканий за годы, по вышеописанных проблемах ноль, сохраняет нервы/деньги и время. И да, тоже не понимаю тех кто меняет каждое поколение телефон, не понимаю но и не осуждаю. :-/

сейчас вышла уже 17 модель, для себя не вижу смысла обновлять с 13 - функционал устраивает пока на 100%
Востаннє редагувалось 12.09.2025 12:01 користувачем n6407, всього редагувалось 2 разів.
Snikard
Member

Повідомлення

очень тонко будет смотреться Air в чехле с доп аккумулятором)
konb999
Member

Повідомлення

Shura_UA: 12.09.2025 11:57
konb999: 12.09.2025 11:54

Виключи телефон зовсім, - так заряду надовше вистачить!
Тоді обирай шо тобі важливіше і не скигли
Shura_UA
Member

Повідомлення

n6407: 12.09.2025 11:58
kalakawa: 12.09.2025 11:40 может кто объяснить зачем люди тратят на смартфоны больше ~7-8к грн?
между юзер-экспириенсом на телефоне за 7к и за 40к практически не существует же разницы
понимаю разницу в машинах за 40к и 400к(ни разу не был за рулем и к автомобилям полностью равнодушен)
но хоть убейте - в чем разница между ультрадорогим и дешевым телефоном?(какие только в руках не держал так и не понял)
попробую, в свое время до перехода на 13 ойфон, использовал именно "смартфоны ~7-8к грн". (телефон был незагажен - пару мессенжеров, ютуб и почта) когда зависания, длииииииинные перезагрузки, отвал сигнала в метро и при выходе из метро, начали по настоящему мешать работе, перешол на ойфон. нареканий за годы, по вышеописанных проблемах ноль, сохраняет нервы/деньги и время. И да, тоже не понимаю тех кто меняет каждое поколение телефон, не понимаю но и не осуждаю. :-/ сейчас 17 модель, для себя не вижу смысла обновлять - функционал устраивает пока на 100%
Так ми ж не за андроид vs айфон ведемо мову! Айфон те ж не вартує "7-8" тис грн.
Alligator
Member

Повідомлення

Скупий платить двічі? Колись купив планшет нексус 7, пропрацьовано декілька місяців, замінив на самсунг, пропрацювало більше року,купив iPad Pro 9.7" - в наступному році буде 10 років як працює та чудом оновлюється. Теж саме з телефонами, до ксяомі перепробував всякі доджі, джиаю від самих дешевих до флагманів, все біля року жило, флагман джиаю подавав надії, прожив два з половиню року, але умерла сама компанія з оновленнями й т.д., ксяомі довго тримався, але після того як декілька разів почало вискакувати скачування програм по типу крипти з реф посилання та видавати противакаційні новини у 2022-2023 видаляючи з пошуку українські, підміняти рекламу так улетів у смітник, а замість нього взяв iPhone 14 Pro Max на 1 Тб, недавно покрутив в руках 16 Pro Max, ось між ними дійсно різниці одразу не видно, віддав 16 брату, сам далі з 14 хожу, повертатись на андроїд 0 бажання, особливо на ті, що збирають за миску рису на благо партії.
Востаннє редагувалось 12.09.2025 12:03 користувачем Alligator, всього редагувалось 1 раз.
Entar
Member

Повідомлення

n6407: 12.09.2025 11:58 использовал именно "смартфоны ~7-8к грн". (телефон был незагажен - пару мессенжеров, ютуб и почта, 8 ядер - 6 ГБ оперативки) когда зависания, длииииииинные перезагрузки, отвал сигнала в метро(оплата проезда) и при выходе из метро и т.д, начали по настоящему мешать
Xiaomi redmi note 4x / redmi note 8 pro / redmi note 13 pro - за все годы использования не было ничего похожего на такие проблемы.
n6407
Member

Повідомлення

Entar: 12.09.2025 12:02
n6407: 12.09.2025 11:58 использовал именно "смартфоны ~7-8к грн". (телефон был незагажен - пару мессенжеров, ютуб и почта, 8 ядер - 6 ГБ оперативки) когда зависания, длииииииинные перезагрузки, отвал сигнала в метро(оплата проезда) и при выходе из метро и т.д, начали по настоящему мешать
Xiaomi redmi note 4x / redmi note 8 pro / redmi note 13 pro - за все годы использования не было ничего похожего на такие проблемы.
рад за Вас, у меня сяоми 5 плюс, тоже на 10 из 10 отработал - хотя там у многих была проблема с матрицей, а потом поехало ... я не пропогандирую, делюсь личным опытом
Entar
Member

Повідомлення

Alligator: 12.09.2025 12:02 Теж саме з телефонами, до ксяомі перепробував всякі доджі, джиаю від самих дешевих до флагманів, все біля року жило, флагман джиаю подавав надії, прожив два з половиню року, але умерла сама компанія з оновленнями й т.д., ксяомі довго тримався, але після того як декілька разів почало вискакувати скачування програм по типу крипти з реф посилання та видавати противакаційні новини у 2022-2023 видаляючи з пошуку українські, підміняти рекламу так улетів у смітник
Щодо всякого нонейм китаю - повністю згоден. Щодо сяомі - ні.
В мене досі живий сяомі редмі нот 4х. Лежить вдома, в якості запасної дзвонилки. До 2024 року використовувася в якості телефона з якого я вдома слухав ютуб щоб не розряджати новий. Акумулятор не мінявся, нічого не ремонтувалось. Те ж можна сказати про наступні, і інші телефони в сім'ї цієї компаніїї.

Серед мінусів, був мінус з датчиком наближення при розмові лише. Ну і знову ж таки, якість фото і відео у топових самсунгів та айфонів очевидно краще, але мені це х5 ціна.
Якихось проблем з новинами теж помічено не було...
Shura_UA
Member

Повідомлення

Підкажіть б.л. : коли юзер хоче подивитися, підчистити кеш якогось додатку — яким чином це простіше зробити засобами самої системи? Наприклад, хочу підчистити кеш тіктоку — йду у Налаштування, і що я бачу: немає окремо Програми і Системні програми? Все до купи: пише 330+ програм. :mad:
Entar
Member

Повідомлення

P.S. Скажу відверто. Маючи дохід, який дозволив би купувати самий топовий смартфон за 20% від місячного доходу - я б не купував телефон за 10 к грн, а купував би топовий смартфон. Незважаючи на те, що мені достатньо функціоналу сяомі за 10к.

А ще я б купував купу інших речей, таких як ртх 5090, олед телевізор 80+" ітд ітп.
Shura_UA
Member

Повідомлення

konb999: 12.09.2025 12:00
Shura_UA: 12.09.2025 11:57
Тоді обирай шо тобі важливіше і не скигли
А де я "скиглив"? Просто написав, що всі ці додаткові плюшки зїдають заряд акумулятора. Просто факт. І все.
Entar
Member

Повідомлення

Shura_UA: 12.09.2025 12:11 Підкажіть б.л. : коли юзер хоче подивитися, підчистити кеш якогось додатку — яким чином це простіше зробити засобами самої системи? Наприклад, хочу підчистити кеш тіктоку — йду у Налаштування, і що я бачу: немає окремо Програми і Системні програми? Все до купи: пише 330+ програм. :mad:
Чесно - практично ніколи не виникає такої необхідності робити це вручну. Воно ж там якось автоматично.
а так - управління додатками - в пошуку забиваєте додаток - натискаєте память і там є можливість очистити кеш
Shura_UA
Member

Повідомлення

Entar: 12.09.2025 12:14
Shura_UA: 12.09.2025 12:11 Підкажіть б.л. : коли юзер хоче подивитися, підчистити кеш якогось додатку — яким чином це простіше зробити засобами самої системи? Наприклад, хочу підчистити кеш тіктоку — йду у Налаштування, і що я бачу: немає окремо Програми і Системні програми? Все до купи: пише 330+ програм. :mad:
Чесно - практично ніколи не виникає такої необхідності робити це вручну. Воно ж там якось автоматично.
а так - управління додатками - в пошуку забиваєте додаток - натискаєте память і там є можливість очистити кеш
Дякую. Але спробуйте на ксяомі без пошуку знайти потрібну програму. Це я у порівнянні з самсунгом. ;)
Entar
Member

Повідомлення

Shura_UA: 12.09.2025 12:17 Дякую. Але спробуйте на ксяомі без пошуку знайти потрібну програму. Це я у порівнянні з самсунгом. ;)
А навіщо?) Ну тобто я як звичайний користувач смартфону не бачу необхідності лазити в ручну очистку кешу програм в принципі, якось там ось їхня це робить і я не жаліюсь.) В моєму телефоні 256 гб памяті, при тому що я його експлуатую майже рік, і роблю велику кількість фото як по роботі так і дружина коли в неї забивається память просить сфотографувати на мій телефон, і ні разу його не чистив, у мене зайнято 122 гб)
Alligator
Member

Повідомлення

Лол. «Ксяомі безпроблемні та топ за свої гроші» - через два сповіщення «як очистити кеш?» ¯\_(ツ)_/¯
Kyro
Member

Повідомлення

Shura_UA: 12.09.2025 12:11
Підкажіть б.л. : коли юзер хоче подивитися, підчистити кеш якогось додатку — яким чином це простіше зробити засобами самої системи? Наприклад, хочу підчистити кеш тіктоку — йду у Налаштування, і що я бачу: немає окремо Програми і Системні програми? Все до купи: пише 330+ програм. :mad:
А нет такого как в самсунге - долгий тап на иконке і там есть у кнопка (i) и если ее клацнуть то открывается меню информации о приложении и потом можно там пойти в подменю Storage и там уже кеш чистить?
Entar
Member

Повідомлення

Alligator: 12.09.2025 12:24 Лол. «Ксяомі безпроблемні та топ за свої гроші» - через два сповіщення «як очистити кеш?» ¯\_(ツ)_/¯
Ви почитайте тему уважно. Це був аргумент людини, яка хотіла сказати що самсунг краще ніж сяомі, бо в ньому простіше почистити кеш.)
А в мене на сяомі такого питання не виникає.
Alligator
Member

Повідомлення

Entar: 12.09.2025 12:31
Alligator: 12.09.2025 12:24 Лол. «Ксяомі безпроблемні та топ за свої гроші» - через два сповіщення «як очистити кеш?» ¯\_(ツ)_/¯
Ви почитайте тему уважно. Це був аргумент людини, яка хотіла сказати що самсунг краще ніж сяомі, бо в ньому простіше почистити кеш.)
А в мене на сяомі такого питання не виникає.
Я користувався самсунгами і ксяомі великий парк був, від Мі Міх 2, до Про 9, Про 10 у роки їх виходів. Воно «добре» у порівняні простих, але після користування айфоном 0 бажання назад вертатись.
Р.С. Проблеми з ними були
Р.Р.С. З ваших слів самсунги туплять теж
Відповісти