Знаємо ці ваші плани. Спершу купуєш делюкс-все-в-одному чи якось так, щоб гарантовано все отримати. А потім виходить якийсь супер-ултімейт з фішками, які все одно треба купувати і який називається ну-це-вже-самий-самий-фул-мамай-клянусь
Новини
Останні статті і огляди
Gearbox представила план розвитку Borderlands 4
-
Ostin
Member
Пропоную обговорити Gearbox представила план розвитку Borderlands 4
Знаємо ці ваші плани. Спершу купуєш делюкс-все-в-одному чи якось так, щоб гарантовано все отримати. А потім виходить якийсь супер-ултімейт з фішками, які все одно треба купувати і який називається ну-це-вже-самий-самий-фул-мамай-клянусь
-
maxud_b
Member
Десь я такі плани вже бачив... Чи то сталкер 2, чи то Anthem, чи то Кіберпанк де план для виходу планів... Новий АААА проект?
-
Fen1xz
Member
5600 грн за делюкс, через год выпускаем контент который туда не входит неси ещё.
И всё это за лутер-шутер который через неделю уже надоедает. 2-3 покупал и даже с интересом проходил (хотя тройка уже под конец нудной показалась). Тину забрал на раздаче, прошел по старой памяти, но если б не играл ничего бы не потерял, абсолютно одноразовая история с приколами уровня школьников на переменке. Борда конечно никогда не отличалась высокоинтеллектуальным сюжетом и юмором, но в Тине это уже совсем дно. 4ку наверное даже бесплатно пробовать не буду.
И всё это за лутер-шутер который через неделю уже надоедает. 2-3 покупал и даже с интересом проходил (хотя тройка уже под конец нудной показалась). Тину забрал на раздаче, прошел по старой памяти, но если б не играл ничего бы не потерял, абсолютно одноразовая история с приколами уровня школьников на переменке. Борда конечно никогда не отличалась высокоинтеллектуальным сюжетом и юмором, но в Тине это уже совсем дно. 4ку наверное даже бесплатно пробовать не буду.
-
oversteve
Member
на слайді примітка, що сторі пак 1 входить в делюкс, напроти сторі пак 2 її немає, так що як на мене все доволі прозороOstin: ↑ 01.09.2025 09:55 Пропоную обговорити Gearbox представила план розвитку Borderlands 4
Знаємо ці ваші плани. Спершу купуєш делюкс-все-в-одному чи якось так, щоб гарантовано все отримати. А потім виходить якийсь супер-ултімейт з фішками, які все одно треба купувати і який називається ну-це-вже-самий-самий-фул-мамай-клянусь![]()
-
waryag
Member
Гра доволі дорога. Невже вони не могли витратити частину грошей на створення цікавих симпатичних персонажів?
-
proos
Member
Интересно, есть такие которые ждут эту поделку от звиздуна пичфорда, ещё и за такие деньги?
-
Васильович
Member
Gearbox представила план розвитку Borderlands 4
- спойлер

І це я ще до питання ціни навіть не дійшов.
А я, при цьому, був затятим поціновувачем класичних частин...
Та й перший трейлер четвірки мені сподобався.
-
oversteve
Member
перша і третя частина мені зайшли, до другої і пресіквел ще руки не дійшли, але в планах і їх пройти, так що загалом обов'язково пограю і в четверту... коли її додадуть в гейпас наприкладproos: ↑ 01.09.2025 11:57 Интересно, есть такие которые ждут эту поделку от звиздуна пичфорда, ещё и за такие деньги?
-
Telcontar
Member
oversteve
Друга - найкраще, що є в серії. Ще Tales from Borderlands непогана в плані сюжету.
Друга - найкраще, що є в серії. Ще Tales from Borderlands непогана в плані сюжету.
-
NUN4AG
Member
Від мене Пічфорд та Гірбокс нічого не отримають у найближчі пару років.
Нехай лякає кого завгодно, що знижок не буде, але я прийду за Super Puper Duper Complete Deluxe GOTY Edition коли його продаватимуть зі 75-90% знижкою.
Серія після 2-ї частини для мене - чисто дойна корова, в якої не настільки велика глибина лору, геймплею і т.д., щоб платити за неї як за АААА продукт.
Нехай лякає кого завгодно, що знижок не буде, але я прийду за Super Puper Duper Complete Deluxe GOTY Edition коли його продаватимуть зі 75-90% знижкою.
Серія після 2-ї частини для мене - чисто дойна корова, в якої не настільки велика глибина лору, геймплею і т.д., щоб платити за неї як за АААА продукт.
-
proos
Member
oversteve
А вот мне третья вообще не понравилась, а вот вторая топчик
Думаю что даже сейчас вторая часть будет играться отлично, а ещё если есть возможность прикрутить 2к или 4к, то вообще отлично будет. Сам играл в 2к с помощью дср на хд монике очень давно и было очень красиво)
А вот мне третья вообще не понравилась, а вот вторая топчик
Думаю что даже сейчас вторая часть будет играться отлично, а ещё если есть возможность прикрутить 2к или 4к, то вообще отлично будет. Сам играл в 2к с помощью дср на хд монике очень давно и было очень красиво)
-
oversteve
Member
proos
мені длс про Кріга і весілє геїв сподобалися
мені длс про Кріга і весілє геїв сподобалися
-
Drozd
Member
Брал 3ю фул по скидке наиграл часов 15
т. ч. к
т. ч. к