Gearbox представила план розвитку Borderlands 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ostin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Gearbox представила план розвитку Borderlands 4
Знаємо ці ваші плани. Спершу купуєш делюкс-все-в-одному чи якось так, щоб гарантовано все отримати. А потім виходить якийсь супер-ултімейт з фішками, які все одно треба купувати і який називається ну-це-вже-самий-самий-фул-мамай-клянусь :rotate:
maxud_b
Member

Повідомлення

Десь я такі плани вже бачив... Чи то сталкер 2, чи то Anthem, чи то Кіберпанк де план для виходу планів... Новий АААА проект?
Fen1xz
Member

Повідомлення

5600 грн за делюкс, через год выпускаем контент который туда не входит неси ещё.
И всё это за лутер-шутер который через неделю уже надоедает. 2-3 покупал и даже с интересом проходил (хотя тройка уже под конец нудной показалась). Тину забрал на раздаче, прошел по старой памяти, но если б не играл ничего бы не потерял, абсолютно одноразовая история с приколами уровня школьников на переменке. Борда конечно никогда не отличалась высокоинтеллектуальным сюжетом и юмором, но в Тине это уже совсем дно. 4ку наверное даже бесплатно пробовать не буду.
oversteve
Member

Повідомлення

Ostin: 01.09.2025 09:55 Пропоную обговорити Gearbox представила план розвитку Borderlands 4
Знаємо ці ваші плани. Спершу купуєш делюкс-все-в-одному чи якось так, щоб гарантовано все отримати. А потім виходить якийсь супер-ултімейт з фішками, які все одно треба купувати і який називається ну-це-вже-самий-самий-фул-мамай-клянусь :rotate:
на слайді примітка, що сторі пак 1 входить в делюкс, напроти сторі пак 2 її немає, так що як на мене все доволі прозоро :dontknow:
waryag
Member

Повідомлення

Гра доволі дорога. Невже вони не могли витратити частину грошей на створення цікавих симпатичних персонажів?
proos
Member

Повідомлення

Интересно, есть такие которые ждут эту поделку от звиздуна пичфорда, ещё и за такие деньги?
Васильович
Member

Повідомлення

Gearbox представила план розвитку Borderlands 4
спойлер
Зображення
От дивлюся я на відео з представленням персонажів, геймплейні ролики - і щось нема бажання в це грати, взагалі :shuffle:
І це я ще до питання ціни навіть не дійшов.
А я, при цьому, був затятим поціновувачем класичних частин...
Та й перший трейлер четвірки мені сподобався.
oversteve
Member

Повідомлення

proos: 01.09.2025 11:57 Интересно, есть такие которые ждут эту поделку от звиздуна пичфорда, ещё и за такие деньги?
перша і третя частина мені зайшли, до другої і пресіквел ще руки не дійшли, але в планах і їх пройти, так що загалом обов'язково пограю і в четверту... коли її додадуть в гейпас наприклад :D
Telcontar
Member

Повідомлення

oversteve
Друга - найкраще, що є в серії. Ще Tales from Borderlands непогана в плані сюжету.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Від мене Пічфорд та Гірбокс нічого не отримають у найближчі пару років.
Нехай лякає кого завгодно, що знижок не буде, але я прийду за Super Puper Duper Complete Deluxe GOTY Edition коли його продаватимуть зі 75-90% знижкою.

Серія після 2-ї частини для мене - чисто дойна корова, в якої не настільки велика глибина лору, геймплею і т.д., щоб платити за неї як за АААА продукт.
proos
Member

Повідомлення

oversteve
А вот мне третья вообще не понравилась, а вот вторая топчик :up:
Думаю что даже сейчас вторая часть будет играться отлично, а ещё если есть возможность прикрутить 2к или 4к, то вообще отлично будет. Сам играл в 2к с помощью дср на хд монике очень давно и было очень красиво)
oversteve
Member

Повідомлення

proos
мені длс про Кріга і весілє геїв сподобалися :gigi:
Drozd
Member

Повідомлення

Брал 3ю фул по скидке наиграл часов 15
т. ч. к
proos
Member