Ігрова консоль PlayStation 6 поставлятиметься без приводу Blu-ray. Він буде доступний як аксесуар

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Technetium
Member

Повідомлення

Gold_Star: 10.09.2025 22:46
Technetium: 10.09.2025 22:43 (ну бо в коробці цього давно нема)
На коробці ігри дешевше ніж в стімі
я вибачаюсь, але питання взагалі не має відношення до стіму і світу ПК. Мене замінусовало 17 некрофілів і мені просто цікаво в чому я не правий

P.S. Під коробкою мав на увазі XBOX. Ніби легко зрозуміти, але уточнюю про всяк випадок
Gold_Star
Member

Повідомлення

Technetium
Ну з хаком гру не запустиш в мультиплеєрі, тому досягнення доволі сумнівне
Technetium
Member

Повідомлення

Gold_Star: 10.09.2025 22:59 Technetium
Ну з хаком гру не запустиш в мультиплеєрі, тому досягнення доволі сумнівне
з диском, який ти береш по обміну, багато граєш в мультиплеєрі? Вдруге повторюю: питання максимально конкретне і я знаю про що питаю. Змінювати тему ну якось не добре як мінімум, бо єдиний плюс дисковода то можливість обміну дисками і це аж ніяк не відноситься до мультиплеєру
Gold_Star
Member

Повідомлення

Technetium: 10.09.2025 23:05з диском, який ти береш по обміну, багато граєш в мультиплеєрі?
Не купляю диски по обміну по причині якій я назвав вище
bes
Member

Повідомлення

Technetium: 10.09.2025 22:57
Gold_Star: 10.09.2025 22:46
На коробці ігри дешевше ніж в стімі
я вибачаюсь, але питання взагалі не має відношення до стіму і світу ПК. Мене замінусовало 17 некрофілів і мені просто цікаво в чому я не правий

P.S. Під коробкою мав на увазі XBOX. Ніби легко зрозуміти, але уточнюю про всяк випадок
чувак довольно сомнительно покупать консоль у которой нету региона Украины и платить за подписку в 2 - 3 раза дороже чем у плейстешен :laugh: :lol: Уже не говоря о геморе купить эту подписку :laugh: :lol: Ясно что в Украине никто не покупает диски на XBOX потому что они в два три раза дороже чем игры купить через турцию - а вот на плейстешен совсем другое дело, рынок бу дисков довольно хорошо развит и позволяет людям существенно экономить на своем хобби
Gold_Star
Member

Повідомлення

bes
Поняття не маю про що ти, купую без турцій без проблем, підписка на лайв голд коштує копійки
bes
Member

Повідомлення

Gold_Star: 10.09.2025 23:34 bes
Поняття не маю про що ти, купую без турцій без проблем, підписка на лайв голд коштує копійки
чувак да ты сказки расскажи тем у кого хбокса не было. Наверное самые ленивые блогеры это те кто только XBOX обозревают так как там только одна тема Турция работает или не работает. Аргентина хоть не работает? :laugh: :lol:
спойлер
xbox.jpg
Gold_Star
Member

Повідомлення

bes
Судячи з твоїх воплей в тебе теж не було хбокса, своїх блогерів забирай з собою
bes
Member

Повідомлення

Gold_Star: 10.09.2025 23:41 bes
Судячи з твоїх воплей в тебе теж не було хбокса, своїх блогерів забирай з собою